Konu Başlığı: Mustafa Göksel Namı Diğer Tekbaşına42′ye Hapis Cezası Gönderen: MUAMMER üzerinde 29 Haziran 2009 - 20:34 Tekbaşına42 rumuz ismiyle Bozkır, köy ve kasabalarına ait bir çok görüntü resin vb. dökümanı internet sitelerinde izleyiciyle buluşturan Mustafa Göksel abimiz 27/06/2009 tarihinde ehliyetsiz motor kullanmaktan 2918 Karayolları Trafik Kanunun 39/1-A son maddesi yollamasıylaaynı kanunun 36/3 fıkrası1. cümlesinde öngörülen 1 ay hafif hapis cezasına TCK’nun 52. maddesi geregince günlüğü taktiren 20TL hesabıyla paraya çevrilerek 600TL İDARİ PARA CEZASI İLE CEZALANDIRILMASINA karar verilmiştir. (Karar 2009/1994) Değerli site okuyucuları sizlere soruyoruz Mustafa abi bu cezayı hapis olarak mı yoksa para olarak mı ceksin? Lütfen yorumlarınızla konuya katkı saglayınız. Bu arada lütfen ehliyetsiz araç kullanmayınız aynısı sizede uygulanır. Mustafa Abimize geçmiş olsun dileklerimizi tüm site sakinleri adına sunuyorum Haber: www.muammertunahan.com (http://www.muammertunahan.com) Konu Başlığı: Ynt: Mustafa Göksel Namı Diğer Tekbaşına42′ye Hapis Cezası Gönderen: ali_cicek üzerinde 29 Haziran 2009 - 21:33 Ben hiç hapiste yatmadım hatta karakolluk işim bile olmadı bu yaşıma kadar inşallah olmazda.Ama ben özgülük gibisi yok diye düşünüyorum. Para nasıl olsa kazanılır ama ömürden giden bir gün kazanılamıyor malesef. o yüzden bir imkan bulup para cezasını ödemesini yürekten istiyorum.1 ay bazıları için kısa bir süre gibi gelebilir ama insan evinde bile bazen çok sıkılıyor kim bilir orası ne kadar sıkıcıdır ki bunları yaşayanlardan duyuyoruz.Ben Allah yardımcısı olsun diyorum Mustafa abiye. İnşallah maddi yönden öder de kurtulur.
Konu Başlığı: Ynt: Mustafa Göksel Namı Diğer Tekbaşına42′ye Hapis Cezası Gönderen: bilgisayarci üzerinde 29 Haziran 2009 - 21:46 Öncelikle büyük geçmiş olsun abi. Kurallara dikkat etmek gerekiyor gerçekten. Daha acı sonuçlar doğurabileceği gibi böylesi ciddi sorunlar da ortaya çıkarabiliyor.
Cezaya gelince, bence -kendi maddi durumu iyi değilse- Mehmet abi biraz yardımcı olsun, artık Mustafa abi de bir süre ücretsiz çalışsın derim. Tabii ki karar onların... Tekrar geçmiş olsun. Konu Başlığı: Ynt: Mustafa Göksel Namı Diğer Tekbaşına42′ye Hapis Cezası Gönderen: gizilcagirli üzerinde 30 Haziran 2009 - 10:04 abi cok gecmis olsun yasim 2 gun sonra 26 olacak gecen iki ay oncesine kadar bende polislik isim olmamisti beni 1 gunlugune iceri attilar gercekten zor bence maddi durumu varsa para cezasi odesin hapis yatmak ne gerek abi herkes zannedecek buyuk bi suc isledi ALLAH yardimcisi olsun
Konu Başlığı: Ynt: Mustafa Göksel Namı Diğer Tekbaşına42′ye Hapis Cezası Gönderen: AliRizaOzaslan üzerinde 30 Haziran 2009 - 13:38 Geçmiş olsun,hayırlısı olur İnşaallah.
Konu Başlığı: Ynt: Mustafa Göksel Namı Diğer Tekbaşına42′ye Hapis Cezası Gönderen: aydemirhb üzerinde 01 Temmuz 2009 - 20:36 Kurallar uyulmak için vardır,uymayanlar hakettikleri cezayı çekmeliler.
Konu Başlığı: Ynt: Mustafa Göksel Namı Diğer Tekbaşına42′ye Hapis Cezası Gönderen: tekbasina üzerinde 02 Temmuz 2009 - 10:18 Tuna han hocam teşekürler başıma gelen belayı yayınlamışsın bana hakverende olur vermeyende bu olayı devlet adamıda okur sıradan insanlarda
Hak etmiş cezasını çeksin diyende çıkar haksızlık yapılmış diyende olur Devlet adamı hşmına ugradım Evet ben hatamı kabul ediyorum ehliyetsiz motor kullandım Polis çevirdi durdum ehlıyet ruhsat dedi ruhsatım pilakam var dedim eksigim ehliyetim yok Ceza yazacagım sana dedi memur bey nasıl birceza dedim motorunu parka çekecegim Ayrıca 600 yüz milyoncezan var dedi Peki motoruma el koyma yada ceza yaz dedim hayır motorun parka sanada ehliyetsizlikten ceza. vatandaş motordanda oldu paradanda Fazla uzatmayayım motorda gitti 3500 TL lik mor banada 600 tl lik ceza ben vatandaş olarak beynimden vurulmuşa döndum üstelık nufuz cüzdanımada el koydu vatandaş kimliksiz kaldı bir güvenlik görevlisi vatan daşın kimligini alıpda vermemezlik yapabilirmi Başıma bir şey gelse kimliksiz sorumlusu kim acaba olan vatandaşa oluyor Ehliyetsizlikten bukadar ceza yı hak etmedim hata kanundamı polis demi yoksa bendemi Hem motoruma el konuldu hemde agır hapislık ve para cezası Bir vatandaş çıldırmış kimin umurunda………. Konu Başlığı: Ynt: Mustafa Göksel Namı Diğer Tekbaşına42′ye Hapis Cezası Gönderen: gizilcagirli üzerinde 02 Temmuz 2009 - 12:32 ALLAH yardimcin olsun abi gercekten uzuldum CENABI ALLAH yar ve yardimcin olsun ALLAHA emanet ol mustafa abi
|