bozkir.net Bozkir Forum Arsivi 16 Şubat 2025 - 08:47 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:
Mesaj yazmaya başlamadan önce Forum Kurallarını Okuyunuz.

Sayfa: [1]   Aşağı git
Gönderen Konu: Prison Break  (Okunma Sayısı 6665 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
navruz
Site Yöneticisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« : 20 Nisan 2008 - 00:18 »

1. Sezon Konu
Bir inşaat mühendisi olan Micheal Scofield Başkan Yardımcısı'nın kardeşini öldürmek suçuyla idam cezasına çarptırılan ağabeyi Lincoln Burrows'u kurtarmak için tüm yasal yolların tükendiğini farkedince işi kendisi halletmeye karar verir ve kusursuz bir hapisten kaçış planı hazırlar. Ardından göstermelik bir banka soygunu düzenler ve cezaya çarptırılır.Bu planların hepsini şüphelenilmeyecek şekilde vücuduna dövmesini yaptırır. Sağlık sorunlarını bahane eden Michael, ağabeyinin bulunduğu Fox River'ne gönderilir. Michael, içeride beklenmedik durumlarla karşılaşır ve ağabeyini kaçırmak için girdiği hapishaneden 7 kişiyi daha kaçırmak zorunda kalır. Bu sırada planlarını hayata geçirmek için revir doktoru Sara Tancredi'yi (Sarah Wayne Callies) ve hapishane müdürü Henry Pope'u kullanır. Bu sırada da Sara 'ya aşık olur. Michael'ın kaçış planında azılı gardiyan şefi Brad Bellick onun planını zora sokmaktadır.

Devamını wikipedi'de bulabilirsiniz. http://tr.wikipedia.org/wiki/Prison_Break_(dizi)
Ama izlemeyenlerin okumalarını tavsiye etmiyorum. Türkiye'de Cnbc-E kanalında 3. sezonu yayınlanıyor. Başından sonuna kadar heyecanla izleyeceğiniz bir dizi.
osmanyilmaz
Forum Yöneticisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #1 : 20 Nisan 2008 - 07:05 »

bazı bölümlerine baktım muhteşem bir film
hapisaneden kaçma girişimleri dehşet

hakkımda bilgisi olmayanın fikride olmasın
www.sorkunkasabasi.com www.osmanyilmaz.tr.cx
osmankoyuncu
Site Yöneticisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #2 : 22 Nisan 2008 - 21:27 »

Yazın staj döneminde izleyeceğim dizilerden bir tanesi daha  Cheesy

Bu Vatanın Ekmeğini Yiyip Bu Vatana İhanet Edenler
Bir Gün Ekmek Yediği Yerden Kurşunu da Yerler!
cereyanci
Aktif Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #3 : 22 Nisan 2008 - 21:31 »

yabancı dızı sevmem yapmacık gelıyor.tıpkı bızımkınlerın aşk meşk dızılerı gıbı.illede konuşulacak bişey yaz dıyosanız kutsal damacana dıye bı fılm var lıstelerı zorluyor şafak sezerın fılm guzel ama belden aşağı butun muhabbet hemen hemen tema gercekten guzel ama
efza
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #4 : 23 Nisan 2008 - 00:45 »

pek takip edemedim ama eşim hastası  arada bi bakıyorum güzele benzio   arşivliyoruz   fırsat bulunca izlemeyi düşünüyorum heroes var bide ama bu süper bi dizi   
Sayfa: [1]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer: