bozkir.net Bozkir Forum Arsivi 11 Kasım 2024 - 05:29 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:
Mesaj yazmaya başlamadan önce Forum Kurallarını Okuyunuz.

Sayfa: 1 [2] 3 4 5   Aşağı git
Gönderen Konu: bozkir.net 1.İstanbul Pikniği [Yapıldı]  (Okunma Sayısı 36996 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
leskog_harme
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #15 : 19 Mayıs 2008 - 17:40 »

Arkadaşlar bende inşallah katılım yapmayı düşünüyorum böyle güzel organizasyonlarda beni de bilgilendirirseniz sevinirim.

İmzanız kural dışı !!
navruz
Site Yöneticisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #16 : 19 Mayıs 2008 - 17:44 »

Arkadaşlar bende inşallah katılım yapmayı düşünüyorum böyle güzel organizasyonlarda beni de bilgilendirirseniz sevinirim.
Siteimizi takip ederseniz mutlaka haberdar olursunuz. Buluşma tarihini haftalar önceden belirliyoruz çünkü  Cool . Mesela pikniğin tekrarı isteniyor. Temmuz ayında tekrarı olabilir istek olursa. Grin
leskog_harme
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #17 : 19 Mayıs 2008 - 17:48 »

Tamam inşallah. Teşekkürler..

İmzanız kural dışı !!
tubix
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #18 : 19 Mayıs 2008 - 19:27 »

Evet denilenler hepsi aynı şu benimde gözümden kaçmayan bil olay Osman kardeşimiz küçük bir çocuğu biraz başka emeller için kullandı okadar olsun gençlik. Her şeyi ile çok güzel di ileride daha güzel şeyler olması dileğiyle.
Burada bir yanlışlık oldu kızımın adıyla yazmışım düeltiyorum
« Son Düzenleme: 19 Mayıs 2008 - 19:30 Gönderen: tubix » Kayıtlı

memleketimi seviyoruuuuummm
kazakhaci
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #19 : 19 Mayıs 2008 - 19:31 »

Evet denilenler hepsi aynı şu benimde gözümden kaçmayan bil olay Osman kardeşimiz küçük bir çocuğu biraz başka emeller için kullandı okadar olsun gençlik. Her şeyi ile çok güzel di ileride daha güzel şeyler olması dileğiyle.
Burada bir yanlışlık oldu kızımın adıyla yazmışım düeltiyorum

Bu yorumlar kızımın adı ile yapılmış sonradan fark ettim bana ait
osmanyilmaz
Forum Yöneticisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #20 : 19 Mayıs 2008 - 19:58 »

tebrikler arkadaşlar .
fotoların arkasından deniz  muhteşem gözüküyo
r Cry
birşeyler daha eklemek lazımsa biz konya buluşmacıları olarak sizlerlen başedemeyeceğimizi anladık pes diyoruz
deniz olsa bizde buluşacazda mealesef işte yok,erbakan getirecekti ama olmadı işte Cheesy
« Son Düzenleme: 19 Mayıs 2008 - 20:06 Gönderen: osmanyilmaz » Kayıtlı

hakkımda bilgisi olmayanın fikride olmasın
www.sorkunkasabasi.com www.osmanyilmaz.tr.cx
Meyreli Muharrem
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #21 : 19 Mayıs 2008 - 20:31 »

Fotolardan gördüğüm kadar çok eğlenceli geçmiş... Adalar çok güzel bir piknik alanı olasada, ulaşım sorunundan dolayı doyamadan dönülmüş...  inşallah bir dahakine ulaşım sorunu olmayan bir yer tercih edilir, ve bizlerde katılıp bozkir.net ciler ile tanışıp kaynaşıp güzel bir gün geçiririz....

Bizde  Meyreliler bu hafta sonunu çok yoğun geçirdik. Aslında bir kaç arkadaş bozkir.net pikniğine içten içe hazırlanıyorduk ama kısmet değilmiş. Bizim buluşmamızla çakıştı... C.tesi, Pazar ve P.tesi misafirlerimizle dolu dolu üç günde biz geçirdik....

Bozkir.net pikniğine katılıp neşesini artıran bütün hemşerilerime teşekürler... İnşallah bizede bir dahaki buluşmalara katılıp renklendirmek kısmet olur...
kazakhaci
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #22 : 19 Mayıs 2008 - 22:07 »

Meyreli kardeşim bu vesile ile sizede selam olsun geçenlere sizin köylü bir ahbapla konuşurken kulaklarınızı çınlattık Şişiden Emin Bey
tubix
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #23 : 20 Mayıs 2008 - 07:43 »

piknik resimlerini gördüm çok güzeldi  ;Dinş tekrar olur bu sefer kaçırmıycam ve gelicem : Harika

memleketimi seviyoruuuuummm
elfida
Forum Yöneticisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #24 : 20 Mayıs 2008 - 09:06 »

Çok Güzel bir gündü. Bu güne katılan emeği geçen herkeze teşekkürler. Çok Çabuk bitti Sad Organizasyona gelince hepimizin ortak emeği var o kadarda mütevazi olmayalım lütfen. Özellikle navruz ve osmankoyuncu çok yoruldu. Sabahın köründe herkezden önce yer kaptılar bize. Kahvaltı yapmadan aç aç bizi beklediler  Sad  gelenleri 15 dk yoldan tek tek aldılar. En Güzel manzaralı yeri bize seçmişler...

Bu arada 2 mt uzunluğunda bir yılan gördük.  Sad 

Kahvaltıyı ben ve adonmez hazırladık, kazakhacı abimizin  eşi bize krep göndermiş (diğer adını hatırlayamadım ) .Mangalıda kazakhacı ve rocksever hazırladı, bu arada sofrayıda navruz ve sema hazırladı. Biz okeyde birkaç el dönene kadar hazır oldu Cheesy  Çok geç kaldığımız için mangal arkasından çay içemedik . Vapur saatlerinin azizliği daha doğrusu. Orda Mehtabı izlemekde  güzel olurdu . Ama kısmet bidahakine inşallah.

İş yoğunluğumdan dolayı basın açıklamasını basın sözcüm yapıcak Cheesy Benden bu kadar.

« Son Düzenleme: 20 Mayıs 2008 - 09:08 Gönderen: elfida » Kayıtlı
sensiz_olamam
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #25 : 20 Mayıs 2008 - 09:59 »

biz katılamadık ama anlaşılan çok güzel günmüş
elfida
Forum Yöneticisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #26 : 20 Mayıs 2008 - 10:50 »

çok güzel vakit geçirmişsiniz anlaşılan. bebiş abdullah emin dime maşallah büyümüş çok tatlı bi bebiş olmuş:). kız elfida hiç fotolarda görünmüyorsu

Arzu sen hiç konuşma 
Meyreli Muharrem
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #27 : 20 Mayıs 2008 - 11:09 »

Meyreli kardeşim bu vesile ile sizede selam olsun geçenlere sizin köylü bir ahbapla konuşurken kulaklarınızı çınlattık Şişiden Emin Bey

Emin abimiz aynı zamanda abinin bacanağı olur... Smiley Smiley Smiley Bazı hemserilerim kendi bacanağından bihabermiş ondan belirttim... Smiley

Oooohhhh, biz Meyre'de GAYGANA yerdik. Millet Adalarda KREP yiyor Smiley Smiley
« Son Düzenleme: 20 Mayıs 2008 - 11:12 Gönderen: Meyreli Muharrem » Kayıtlı
kazakhaci
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #28 : 20 Mayıs 2008 - 11:34 »

Emin abimiz aynı zamanda abinin bacanağı olur... Smiley Smiley Smiley Bazı hemserilerim kendi bacanağından bihabermiş ondan belirttim... Smiley

Oooohhhh, biz Meyre'de GAYGANA yerdik. Millet Adalarda KREP yiyor Smiley Smiley
  Muharrem bey sizinde herhalde güzel olmuş şnşaallah sizinlede bir araya geliriz bu yazıyı öğle vakti işyerinden yazıyorum selam ve hürmetlerimi sunarım
arzuuuuum
Aktif Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #29 : 20 Mayıs 2008 - 11:49 »

Arzu sen hiç konuşma 

Cheesy Cheesy Cheesy
Sayfa: 1 [2] 3 4 5   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer: