bozkir.net Bozkir Forum Arsivi 18 Nisan 2025 - 08:39 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:
Mesaj yazmaya başlamadan önce Forum Kurallarını Okuyunuz.

Sayfa: 1 2 [3] 4 5   Aşağı git
Gönderen Konu: bozkir.net 1.İstanbul Pikniği [Yapıldı]  (Okunma Sayısı 49842 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ali_cicek
Aktif Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #30 : 20 Mayıs 2008 - 14:00 »

mangala bak yaa  imkanım olsaydı gelirdim bu mangal için Embarrassed ekmegi aldım ekrana bandırıp bandırıp yiyom  Cry

Medeniyet Dediğin Açmaksa Bedeni, Desene Hayvan Senden Daha Medeni
***Yoksa Sana Olan Yakınlığımı ve Sana Gücümün Yettiğini İnkar Mı Ettin? (hadisi şerif)***
HuseyinErdem
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #31 : 20 Mayıs 2008 - 15:01 »

Hafasonu misafirlerimiz oldugu için katılamadım işallah başka bir buluşmada görüşürüz
hakiki
Aktif Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #32 : 20 Mayıs 2008 - 16:35 »

evet gelmeyenler çatlasın misali gerçekten güzelden öteye bir piknik olmuş yediğiniz sizn olsun yaşadıklarınızı  anlatın demeyede fırsat bırakmamışsınız ayın 11 nde niyetlenmiştik  18 zi olunca ailede bir rahatsızlık oldu gelemedik  inşaallah başka bir pikniğe  tabi emeklileride kabul ederseniz hepiniz allah (cc)luha emanet olun sağlıcakla  ha bağyurdu köyündenim aliihsan çiçek

Nice  insanlar gördüm, üstünde elbise yok.
Nice elbiseler  gördüm, içinde insan yok.

Mevlana
rockseverr
Forum Yöneticisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #33 : 20 Mayıs 2008 - 21:02 »

« Son Düzenleme: 20 Mayıs 2008 - 21:11 Gönderen: rockseverr » Kayıtlı
navruz
Site Yöneticisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #34 : 21 Mayıs 2008 - 00:51 »

Çok Güzel bir gündü. Bu güne katılan emeği geçen herkeze teşekkürler. Çok Çabuk bitti Sad Organizasyona gelince hepimizin ortak emeği var o kadarda mütevazi olmayalım lütfen.
Öyle dediğine bakmayın. Piknikten önce ihtiyaç listesi çıkarıp, bunları gruplara ayırarak herkesi tek tek arayıp bilgilendirmiştir.  Cool

En Güzel manzaralı yeri bize seçmişler...
Gerçekten piknik alanının en güzel yeriydi. Sabah gittiğimizde kimsecikler yoktu. Hemen kaptık  Cheesy

Kahvaltıyı ben ve adonmez hazırladık, kazakhacı abimizin  eşi bize krep göndermiş (diğer adını hatırlayamadım ) 
Şipleme derler bizi köyde. Hazırlayanlardan Allah razı olsun.

Mangalıda kazakhacı ve rocksever hazırladı, bu arada sofrayıda navruz ve sema hazırladı. Biz okeyde birkaç el dönene kadar hazır oldu Cheesy   
İtiraf ediyorum ben yardım etmeye başladığımda zaten az kalmıştı.  Cheesy

Çok geç kaldığımız için mangal arkasından çay içemedik . Vapur saatlerinin azizliği daha doğrusu. Orda Mehtabı izlemekde  güzel olurdu . Ama kısmet bidahakine inşallah.
Osman o kadarda heveslenmişti mehtaba çıkacağız diye ama olmadı. Abdullah Emin'in rahatsız olmaması için erken bitirdik. Bu arada günü sonunda elfida intikam olarak kolunu ısırdı. Artık elfida'yı her görüşünde ağlamaya başlıyor çocuk  Cheesy Cheesy

İş yoğunluğumdan dolayı basın açıklamasını basın sözcüm yapıcak Cheesy Benden bu kadar.
2 gün geçmesine rağmen hala basın sözcüsünden haber yok.  Grin

Meyreli Muharrem
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #35 : 21 Mayıs 2008 - 07:53 »

Muharrem bey sizinde herhalde güzel olmuş şnşaallah sizinlede bir araya geliriz bu yazıyı öğle vakti işyerinden yazıyorum selam ve hürmetlerimi sunarım

Evet abi bizim buluşmamız da güzel oldu.. C.tesi Ankaradan gelen misafirlerimizi Sultanahmet civarında gezdirdik. Akşam TRT1 deki Altınadımlar proğramına götürdük. Pazar günü Meyre den getirttiğimiz çebiç eti ve yufkaların desteğiyle güzel bir pilav ikramn ettik, İstanbuldaki Meyre.comlularla Ankaradan gelenleri tanıştırıp kaynaştırdık...  Sanal alemdeki aynı köylü olupda birbirini tanımayanların kurduğu dostluklar karşı karşıya gelip tanışılınca daha bir perçinleşti...  Buluşmamız amacını biraz aşıp meyre.com buluşmasından küçük bir Meyre buluşmasına dönerek daha da anlamlı bir hal aldı... Pazar gecesinin ilerleyen saatlerinde misafirlerimizden bir kaçını Çamlıca Tepesine götürüp yukardan İstanbul Boğazını ve Boğaziçi köprüsünün güzelliklerini seyrettirdik...  P.tesi İDO nun Boğaz hattı gemisiyle Anadolu kavağına kadar uzanan bir Boğaz turu yapıp, Kaleye çıkıp döndük..

Kısa ama dolu dolu geçen bu üç günün sonunda oluşan fikirlerimizle inşallah yeni ufuklar bizi bekliyor...  Bundan sonraki yıllarda inşallah, Ankara, Konya ve İstanbuldakiler beraber değişik yerlere seyahatlar yapacağız...

Hüseyin erdem kardeşimizle beraber Bozkir.net pikniğine gelmeyi çok istiyorduk. Ama kısmet değilmiş...  İnşallah sonraki buluşmalarda buluşup kaynaşırız...

Ama önümüzde bir Bozkırlılar pikniği var... O piknikde neden bir www.bozkir.net standı kurulmasın...  Bozkir netçiler orada tanışmasın...
Bence Bozkırlılar pikniğindenden yararlanıp Bozkir.netçiler tanışıp kaynaşabiliriz diye düşünüyorum...
« Son Düzenleme: 21 Mayıs 2008 - 13:07 Gönderen: Meyreli Muharrem » Kayıtlı
arzuuuuum
Aktif Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #36 : 21 Mayıs 2008 - 08:24 »

O piknikde neden bir www.bozkir.net standı kurulmasın...  Bozkir netçiler orada tanışmasın...

evet çok güzel bi fikir hem siteye daha fazla rekabet olur hemde sitede tanıdık çok olur. aynı özveri sali.net içinde olur inş.iyi fikir
Meyreli Muharrem
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #37 : 21 Mayıs 2008 - 09:38 »

aynı özveri sali.net içinde olur inş.iyi fikir

Grin Grin Grin Biz geçen yaz Gurbetten Sılaya Sorkunca'da piknikde,  Sorkunca'ya www.meyre.com çadırı kurup meyre.com luların o çadırda buluşmasını sağlamayı düşündük ama zaten hep meyreli olacağımız için yanlış anlaşılır diye düşünüp vazgeçmiştik.. Tanıyanlar tanışmayanları tanıtarak buluşmaya çalıştık... Smiley Smiley
hasandursun
Kıdemli Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

BOZKIRLI OLMAK AYRICALIKTIR.

« Yanıtla #38 : 21 Mayıs 2008 - 14:51 »

O küçük yakışıklıyı Annesi babası benim için öpsün Maşallah Maşallah.

Birde çöpleri çöp kutusuna attınız demi  Grin Cool Cheesy Grin Grin Grin Grin Cool

O'na yar olmuşum O'nun kuluyum
Mazimin yarına giden yoluyum
Hem çağdaşım hem Anadolu'yum
Ne sağda ne de solda gör beni

Ozan Uğur IŞILAK
navruz
Site Yöneticisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #39 : 21 Mayıs 2008 - 20:50 »

O küçük yakışıklıyı Annesi babası benim için öpsün Maşallah Maşallah.

Birde çöpleri çöp kutusuna attınız demi  Grin Cool Cheesy Grin Grin Grin Grin Cool
Uçurumdan doğru denize 
osmankoyuncu
Site Yöneticisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #40 : 22 Mayıs 2008 - 08:40 »

Buluşma gerçekten çok güzeldi gelmeyen arkadaşlar çok şey kaçırdı diğer pikniğimize bekleriz. piknik organizatörümüz elfida abla başta olmak üzere katılan bütün arkadaşlara çok teşekkür ederim.

Söylendiği gibi Abdullah'ı kötü emllerime alet etmedim aklımdan geçti ama uygulamadım  Cheesy

Bu Vatanın Ekmeğini Yiyip Bu Vatana İhanet Edenler
Bir Gün Ekmek Yediği Yerden Kurşunu da Yerler!
elfida
Forum Yöneticisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #41 : 22 Mayıs 2008 - 11:28 »

Buluşma gerçekten çok güzeldi gelmeyen arkadaşlar çok şey kaçırdı diğer pikniğimize bekleriz. piknik organizatörümüz elfida abla başta olmak üzere katılan bütün arkadaşlara çok teşekkür ederim.

Söylendiği gibi Abdullah'ı kötü emllerime alet etmedim aklımdan geçti ama uygulamadım  Cheesy

Hadeee hadeee gördük, çocuğu alıp alıp kızlarla fotolar çektirmeler fln, sonra abdullah Emin'ni de bi kızla tanıştırıp gelmiştin adı Zeynep di 9 aylık hani  Cheesy Cheesy Cheesy
oktaydemirtas
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #42 : 22 Mayıs 2008 - 13:19 »

Güzel bir piknik olmuş,Meyreli ağabeylerim gibi bende Ankara ve Konya'dan gelen misafirlerle birlikte olduğum için katılamadım,inşallah bir dahaki sefere.

Ağladım her yerde hep ah eyledim,Gördüğüm her kul için dostum dedim.Herkesin zannında dost oldum ama,Kimse talip olmadı esrarıma.
mehmetbasaran
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #43 : 22 Mayıs 2008 - 14:55 »

istanbulda olan bozkırlı hemşerilerime teşekkürler
kazakhaci
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #44 : 22 Mayıs 2008 - 19:31 »

piknik yankıları devam ediyor daha geniş katılımlı piknik proğramlarını ayarlayın bu sözüm organizatörlere onlar kendini bilir herhalde
Sayfa: 1 2 [3] 4 5   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer: