hasandursun
|
 |
« Yanıtla #270 : 06 Kasım 2009 - 10:45 » |
|
Gününüz güzel eviniz huzurlı kazancınız bereketli imanımız kuvvetli Cumanız mubarek olsun HAYIRLI CUMALAR.
Allah razı olsun abi. Hayırlı Cumalar...
|
|
|
|
O'na yar olmuşum O'nun kuluyum Mazimin yarına giden yoluyum Hem çağdaşım hem Anadolu'yum Ne sağda ne de solda gör beni
Ozan Uğur IŞILAK
|
|
|
AliRizaOzaslan
Aktif Üye

|
 |
« Yanıtla #271 : 06 Kasım 2009 - 11:35 » |
|
Cumanız mübarek olsun,mübarek insanlar.
|
|
|
|
Hamdım Piştim Yandım
|
|
|
delireis
Yeni Başlayan
|
 |
« Yanıtla #272 : 13 Kasım 2009 - 09:12 » |
|
Bu gün yine cuma aşk perde perde, Yar ile hasbıhal bahane cuma Eyüp Sultan gelmiş sanki ilerde, Günlerin sultanı şahane cuma
Islat gözyaşınla gönlün solmasın, Düşüne vuslatsız aşklar dolmasın, Gel secde edelim iblis gülmesin, Mevla’yla hasbıhal bahane cuma
Günahı temizler sevdalı aşklar, Yakarış cumada bambaşka başlar, Secdeler ihlâsla dökülür yaşlar, Veremem yaşımı cihana cuma
Cumada tebessüm ek barış bitsin, Vefasız dünyanın dertleri gitsin, Sen gayret etmezsen cuma ne yapsın, Götürür belki de yarene cuma
Micingirt mücrimim aciz biçare, Cumasız dimağa, bulunmaz çare, Duaya bürünüp yalvarsak yâre, Ne mutlu günahsız varana cuma
TÜM İSLAM ALEMİNE HAYIRLI CUMALAR OLSUN İNS.
|
|
|
|
SEHADET sonum, FIRDEVS yurdum, KEVSER hayat suyum, PEYGAMBERIM (S.A.V) komsum, CEMALULLAH'I SEYRETMEK enbüyük onurum olsun, YA RAB... AMIN!!!
|
|
|
hakiki
Aktif Üye

|
 |
« Yanıtla #273 : 13 Kasım 2009 - 10:09 » |
|
duaların geri çevrilmeyeceği bugünde rabbim dualarımızı kabul etsin... bizleri rahmetinden mahrum bırakmasın güzel mevlam
***cumalarınız mübarek olsun***
|
|
|
|
Nice insanlar gördüm, üstünde elbise yok. Nice elbiseler gördüm, içinde insan yok.
Mevlana
|
|
|
AliRizaOzaslan
Aktif Üye

|
 |
« Yanıtla #274 : 13 Kasım 2009 - 10:11 » |
|
Bu gün yine cuma aşk perde perde, Yar ile hasbıhal bahane cuma Eyüp Sultan gelmiş sanki ilerde, Günlerin sultanı şahane cuma
Islat gözyaşınla gönlün solmasın, Düşüne vuslatsız aşklar dolmasın, Gel secde edelim iblis gülmesin, Mevla’yla hasbıhal bahane cuma
Günahı temizler sevdalı aşklar, Yakarış cumada bambaşka başlar, Secdeler ihlâsla dökülür yaşlar, Veremem yaşımı cihana cuma
Cumada tebessüm ek barış bitsin, Vefasız dünyanın dertleri gitsin, Sen gayret etmezsen cuma ne yapsın, Götürür belki de yarene cuma
Micingirt mücrimim aciz biçare, Cumasız dimağa, bulunmaz çare, Duaya bürünüp yalvarsak yâre, Ne mutlu günahsız varana cuma
Amin,cümlemizin cuması mübarek olsun.
|
|
|
|
Hamdım Piştim Yandım
|
|
|
gizilcagirli
Yeni Başlayan
fotograftaki.O benim muhammed ali(m)
|
 |
« Yanıtla #275 : 13 Kasım 2009 - 10:39 » |
|
amin amin cok guzel olmus kardes yuregine saglik
|
|
|
|
NAMAZ KILMAYAN KAFIR OLMAZ AMA KAFIRLER NAMAZ KILMAZ.... (CIK ISIN ICINDEN CIKABILIRSEN)
|
|
|
hasandursun
|
 |
« Yanıtla #276 : 13 Kasım 2009 - 10:42 » |
|
Hayırlı Cumalar...
|
|
|
|
O'na yar olmuşum O'nun kuluyum Mazimin yarına giden yoluyum Hem çağdaşım hem Anadolu'yum Ne sağda ne de solda gör beni
Ozan Uğur IŞILAK
|
|
|
menzilli
|
 |
« Yanıtla #277 : 13 Kasım 2009 - 21:40 » |
|
Yağmurun birgün dinmeyeceğinden, hiç bitmez görünen hayat ırmağının birgün kurumayacağından, sizi alıp diyardan diyara gezdiren rüzgârın duruvermeyeceğinden. Emin misin ?
Hep atan yüreğinin duruvermeyeceğinden, gören gözünün hep göreceğinden, duyan kulağının hep duyacağından. Emin misin ?
"Ben olmazsam olmaz" dediğiniz işlerin asla sensiz yapılamayacağından, sen olmazsan dünyanın duruvereceğinden, seslendiğinde titrettiğini sandığın şu dağların hep emrinde olacağından. Emin misin ?
Sana uzanan ellerin hep yanında olacağından, yüreğini verdiklerinin birgün sırtlarını dönüp gitmeyeceğinden. Emin misin ?
Sana hep açık duran ilahî kapıların birgün kapanmayacağından ve şaşırıp kalmayacağından. Emin misin ?
Karanlığın içinde kaybolup giden çığlıkları duyabildiğinden, yüreğindeki ışıktan başkalarına da verebildiğinden. Emin misin ?
Güzel bir hayat yaşadığından, yapabileceğin herşeyi yaptığından. Emin misin?
Bütün bunlar için bir kere daha fırsatın olacağından.
Sahiden, Emin miyiz ?…
Zira Allah sevdiği kullarını, kendi yanına alırken, maddi ve manevi kirlerinden arınmış olarak alır..Onun için devamlı olarak tevbe kapılarını açık tutmuştur...
Allaha Ne Kadar Muhtaçsanız O'na o kadar ibadet ediniz ya da Ateşe ne kadar dayanabilirseniz, o kadar günah işleyiniz...
Taşı delen suyun gücü değil, damlaların sürekliliğidir.
...CUMANIZ MÜBAREK OLSUN...
|
|
|
|
BİR SEVDAM VAR..ONUN İÇİN BURDAYIM...
|
|
|
hasandursun
|
 |
« Yanıtla #278 : 20 Kasım 2009 - 08:43 » |
|
Hayırlı cumalar. Cumanız mübarek, dualarınız kabul olsun...
|
|
|
|
Ozan Uğur IŞILAK
|
|
|
gizilcagirli
Yeni Başlayan
fotograftaki.O benim muhammed ali(m)
|
 |
« Yanıtla #279 : 20 Kasım 2009 - 11:05 » |
|
|
|
|
|
NAMAZ KILMAYAN KAFIR OLMAZ AMA KAFIRLER NAMAZ KILMAZ.... (CIK ISIN ICINDEN CIKABILIRSEN)
|
|
|
AliRizaOzaslan
Aktif Üye

|
 |
« Yanıtla #280 : 27 Kasım 2009 - 09:22 » |
|
Bayram içre bayramlar.
Mübarek bayramlar,cumalarınız olsun.
|
|
|
|
Hamdım Piştim Yandım
|
|
|
hakiki
Aktif Üye

|
 |
« Yanıtla #281 : 27 Kasım 2009 - 13:28 » |
|
cumanız mubarek olsun
|
|
|
|
Nice insanlar gördüm, üstünde elbise yok. Nice elbiseler gördüm, içinde insan yok.
Mevlana
|
|
|
hakiki
Aktif Üye

|
 |
« Yanıtla #282 : 04 Aralık 2009 - 08:40 » |
|
hayırlı cumalar
|
|
|
|
Mevlana
|
|
|
hasandursun
|
 |
« Yanıtla #283 : 04 Aralık 2009 - 08:44 » |
|
Cumanız mübarek olsun. Rabbim yar ve yardımcınız olsun. Kalbinizdeki imanı arttırsın. Kendi sevigisini ve efendimiz(a.s.v)'ın sevgisini arttırsın.
Şükürler olsun ki bizi insan olarak yarattı. Taş olarak, hayvan olarak ta yaratabilirdi. O da yetmedi Müslüman bir Ana ve Babadan dünyaya getirdi. Şükürler olsun........
Selam ve dua ile...
|
|
|
|
Ozan Uğur IŞILAK
|
|
|
AliRizaOzaslan
Aktif Üye

|
 |
« Yanıtla #284 : 04 Aralık 2009 - 10:16 » |
|
Cumanız mübarek olsun,mübarek insanlar.
|