zaman
Yeni Başlayan
|
 |
« Yanıtla #90 : 08 Ağustos 2008 - 22:10 » |
|
herkesin cuması mubarek olsun
|
|
|
|
|
|
|
hakiki
Aktif Üye

|
 |
« Yanıtla #91 : 14 Ağustos 2008 - 20:13 » |
|
Bütün islam aleminin cuması mubarek kazanc? bereketli olsun hayırlı cumalar
|
|
|
|
Nice insanlar gördüm, üstünde elbise yok. Nice elbiseler gördüm, içinde insan yok.
Mevlana
|
|
|
menzilli
|
 |
« Yanıtla #92 : 14 Ağustos 2008 - 20:40 » |
|
|
|
|
|
BİR SEVDAM VAR..ONUN İÇİN BURDAYIM...
|
|
|
delireis
Yeni Başlayan
|
 |
« Yanıtla #93 : 14 Ağustos 2008 - 20:47 » |
|
Yâ Rabbî! Bizim hâlimize bakarak muâmele etme. Kendi ikrâm ve ihsânına göre bize muâmele eyle.
Yâ Rabbî! Kerem ve lütfunla hidâyet ettiğin kalbi tekrar dalâlete, sap?kl??a meylettirme. Belâları bizden sarf eyle, çevir ve değiştir.
Ey aff? çok olan, günahları örten Rabbim! O günahlar dolayısı ile bizden intikam alma. Bize azâb etme.
Yâ Rabbî! Biz nefis ile şeytana köpek gibi tâbi olduksa da sen, azab arslanını bize saldırtma.
Ey mahlûkât?n, yaratşkların, canlıların ihtiyâcını gideren Rabbim! Sen varken hiç bir kimseyi hatırlamak ve ondan bir şey ummak lây?k değildir.
Yâ Rabbî! Rûhumda bir ilim katresi var. ?lâhî onu hevâ rüzgarıyla ten topra?ından muhâfaza eyle.
Ey affetmeyi seven Rabbim! Bizi affeyle. ?syân derdimize çâre eyle.
Ey yardım isteyenlerin yardımcıs?! Bizi hidâyete çıkar.
Yâ Rabbî! Duâ ve yakarışlarımızda sana lây?k olmayan sözleri bilmeyerek söyleyip hatâlarda bulunmu? isek, o kelimeleri sen ?slâh et ve duâmızı kabul buyur. Çünkü sözlerin hâkimi ve sultanı ancak sensin.
Ey âlemin yaratıcıs?! Kasvetli, kararmış, katılaşmış âdetâ taş gibi olmuş olan kalbimizi mum gibi yumu?at, feryâdımızı, âh u vâhımızı, hoş eyle ki rahmetini celbetsin, çeksin.
Bizi köle gibi kullanan bu serkeş nefisten bizi satın al. O nefis b?çağ? kemi?e dayandı.
Yâ Rabbî! Sana ne arz edeyim. Çünkü sen gizli ve açık her şeyi bilirsin.
Amin, amin, amin. bütün müslüman alminin cumasını kutlar hayırlara vesile olmasını RABB?M den dilerim.
|
|
|
|
SEHADET sonum, FIRDEVS yurdum, KEVSER hayat suyum, PEYGAMBERIM (S.A.V) komsum, CEMALULLAH'I SEYRETMEK enbüyük onurum olsun, YA RAB... AMIN!!!
|
|
|
hasandursun
|
 |
« Yanıtla #94 : 15 Ağustos 2008 - 07:10 » |
|
Cumanız mübarek olsun...
|
|
|
|
O'na yar olmuşum O'nun kuluyum Mazimin yarına giden yoluyum Hem çağdaşım hem Anadolu'yum Ne sağda ne de solda gör beni
Ozan Uğur IŞILAK
|
|
|
murat-t
Aktif Üye

|
 |
« Yanıtla #95 : 15 Ağustos 2008 - 10:12 » |
|
hayırlı cumalar.... cumanız mübarek olsun.........
|
|
|
|
|
|
|
menzilli
|
 |
« Yanıtla #96 : 21 Ağustos 2008 - 21:23 » |
|
|
|
|
|
BİR SEVDAM VAR..ONUN İÇİN BURDAYIM...
|
|
|
AliRizaOzaslan
Aktif Üye

|
 |
« Yanıtla #97 : 21 Ağustos 2008 - 21:48 » |
|
Ramazana giden yolumuzda Cumamız mübarek ve bereketli olsun..
|
|
|
|
Hamdım Piştim Yandım
|
|
|
hakiki
Aktif Üye

|
 |
« Yanıtla #98 : 21 Ağustos 2008 - 22:10 » |
|
|
|
|
|
Nice insanlar gördüm, üstünde elbise yok. Nice elbiseler gördüm, içinde insan yok.
Mevlana
|
|
|
delireis
Yeni Başlayan
|
 |
« Yanıtla #99 : 21 Ağustos 2008 - 23:08 » |
|
"Ey Rabbimiz!
Bizi sana boyun e?enlerden k?l, neslimizden de sana itaat eden bir ümmet çıkar, bize ibâdet usûllerimizi göster, tevbemizi kabul et.
Zîrâ, tevbeleri çokça kabul eden ve çok merhametli olan ancak Sen'sin." (bakara, 128) alemlerin efendisine selatu selam(a.s.m)
Hayırlı cumalar...
|
|
|
|
SEHADET sonum, FIRDEVS yurdum, KEVSER hayat suyum, PEYGAMBERIM (S.A.V) komsum, CEMALULLAH'I SEYRETMEK enbüyük onurum olsun, YA RAB... AMIN!!!
|
|
|
hcetin1987
Yeni Başlayan
|
 |
« Yanıtla #100 : 22 Ağustos 2008 - 06:45 » |
|
Herkese hayırlı cumalar...
|
|
|
|
|
|
|
murat-t
Aktif Üye

|
 |
« Yanıtla #101 : 22 Ağustos 2008 - 08:12 » |
|
hayırlı cumalar cumanız mübarek olsun......
|
|
|
|
|
|
|
delireis
Yeni Başlayan
|
 |
« Yanıtla #102 : 28 Ağustos 2008 - 22:47 » |
|
"Resûlullah aleyhissalâtu vesselâm buyurdular ki: "Cum'a, en hayırlı günlerinizden biridir. Hz. Adem aleyhisselam(ın Toprağı) o gün yaratıldı, o gün kabzedildi. (K?yamette Sûr'a) o gün üflenecek, sayha da o günde olacak. Öyleyse o gün bana salâvat? çok okuyun. Zira salâvatlarınız bana arzedilir!" Orada bulunanlar: "Salavatlarımız size nasıl arzedilirı Siz çürümüş olacaksınız!" dediler. Aleyhissalatu vesselam: "Allah Teala Hazretleri, Arz'a peygamberlerin cesetlerini yemeyi haram k?ldı! buyurdular." Ebu Davud,
Allahümme salli ve sellim ve barik ala seyyidina muhammedin ve ala alihi adede kema-lillahi ve kema yeligu bikemalihsize
= hAy?rL? cumaLar =
|
|
|
|
|
|
|
gurbet
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #103 : 28 Ağustos 2008 - 23:01 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
hasandursun
|
 |
« Yanıtla #104 : 29 Ağustos 2008 - 07:05 » |
|
Cumanız Mübarek Dualarınız kabul olsun...
|
|
|
|
O'na yar olmuşum O'nun kuluyum Mazimin yarına giden yoluyum Hem çağdaşım hem Anadolu'yum Ne sağda ne de solda gör beni
Ozan Uğur IŞILAK
|
|
|
|