bozkir.net Bozkir Forum Arsivi 14 Eylül 2024 - 17:07 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:
Mesaj yazmaya başlamadan önce Forum Kurallarını Okuyunuz.

Sayfa: [1]   Aşağı git
Gönderen Konu: haritanın verdiği ders.  (Okunma Sayısı 2753 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arzuuuuum
Aktif Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

« : 30 Mayıs 2008 - 21:03 »

Adam, bir haftanın yorgunluğundan sonra pazar sabahı kalktığında bütün haftanın yorgunluğunu çıkarmak için eline gazetesini aldı ve bütün gün miskinlik yapıp evde oturacağını düşündü. Tam bunları düşünürken oğlu koşarak geldi ve sinemaya ne zaman gideceklerini sordu. Baba oğluna söz vermişti bu hafta sonu sinemaya götürecekti ama hiç dışarıya çıkmak istemediğinden bir bahane uydurması gerekiyordu sonra gazetenin promosyon olarak dağıttığı dünya haritası gözüne ilişti. önce dünya haritasını küçük parçalara ayırdı ve oğluna eğer bu haritayı düzeltebilirsen seni sinemaya götüreceğim dedi sonra düşündü; oh be kurtuldum en iyi coğrafya profesörünü bile getirsen bu haritayı akşama kadar düzeltemez. Aradan on dakika geçtikten sonra oğlu babasının yanına koşarak geldi ve baba haritayı düzelttim artık sinemaya gidebiliriz dedi. Adam önce inanamadı ve görmek istedi. Gördüğünde de halen hayretler içindeydi ve bunu nasıl yaptığını sordu. çocuk; “Bana verdiğin haritanın arkasında bir insan vardı” dedi.

İNSANI DüZELTTiĞiM ZAMAN, DÜNYA KENDiLiĞiNDEN DüZELMİŞTİ!
hakiki
Aktif Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #1 : 04 Haziran 2008 - 22:01 »

ne olursa olsun hiç bir şeyi hafife almıycan 

Nice  insanlar gördüm, üstünde elbise yok.
Nice elbiseler  gördüm, içinde insan yok.

Mevlana
navruz
Site Yöneticisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #2 : 04 Haziran 2008 - 23:16 »

Teşekkürler bu güzel hikaye için 
efza
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #3 : 04 Haziran 2008 - 23:45 »

teşekkürler

sorun dünyada değil dünyayı bu hale getiren bizde ama kime ne anlatabiliyosun ki bi örnek vereyim  devlet hastanelerinin çoğunda  hastaların ismi sırayla ekranda yazıyo sırana göre içeri giriyosun ama yookk  illa kapıda yığılıp kalabalık yapıp ihem içeri girene hem kendimize eziyet etmezsek olmaz   Tokat bazen böle yapmak gelio içimden yaa Tokat
« Son Düzenleme: 05 Haziran 2008 - 00:03 Gönderen: navruz » Kayıtlı
Sayfa: [1]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer: