bozkir.net Bozkir Forum Arsivi 12 Ekim 2024 - 20:53 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:
Mesaj yazmaya başlamadan önce Forum Kurallarını Okuyunuz.

Sayfa: [1]   Aşağı git
Gönderen Konu: hakan şükür konyaspor'da gibi  (Okunma Sayısı 8683 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
decarte42
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« : 19 Haziran 2008 - 18:32 »

Yeşil-Beyazlı kulübün başkanı Mehmet Ali Kuntoğlu, transfer bombasını patlattı.
19.6.2008

Başkan Kuntoğlu, Hakan Şükür ile yapılan görüşmelerde son noktaya gelindiğini belirterek, “En kısa zamanda imza atılacak. Orkun işi de tamam gibi” dedi.

‘Çok yakında...’
Yeni sezonda Konyaspor’u zirve yarışına dahil etmek istediklerini açıklayan Konyaspor Başkanı Mehmet Ali Kuntoğlu, dün yaptığı açıklamayla gündeme bomba gibi düştü. Kuntoğlu, Galatasaray’la bağlarını koparan Hakan Şükür ile anlaşma aşamasına geldiklerini açıkladı. Son derece ciddi bir şekilde çalışmaların sürdüğünü kaydeden Başkan, “Galatasaraylı yöneticilerle de görüştük. Hakan Şükür’ü kulübümüze kazandıracağız. Hakan’ın transferinde sona geldik, çok yakında imzalar atılacak. Hakan Şükür, Konyasporlu olacak” ifadesini kullandı.

‘Sezgin şaka yapıyor’
Türk futbolunun en büyük gülcülerinden biri olan Hakan Şükür’ü büyük olasılıkla kadrolarına katacaklarını ifade eden Mehmet Ali Kuntoğlu, Galatasaraylı kaleci Orkun Uşak’ın transferinde de son aşamaya gelindiğini bildirdi. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Başkan Kuntoğlu, “Biz 1 milyon 200 bin YTL’ye anlaştık. Ancak, bunu henüz Adnan Sezgin’i söylememiştik. Bir yerden duymuş ve beni arayıp, olayı sordu. Şimdi şaka olarak da olsa Orkun için 2 milyon Euro istiyor. Hakan Şükür ile beraber Orkun’a da imza attıracağız” diye konuştu.

Ali TOYDEMİR/DHA

rockseverr
Forum Yöneticisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #1 : 19 Haziran 2008 - 21:22 »

Ne yazıkki konyamızın yeni başkanı hayal pres ve konyasporu kendi reklamını kullanan bi şahsiyet.Konyaspora paralı başkan diyerek yola çıkan kunter daha dişe dokunur transfer bile yapmamıştır konyaspora.

Umarım konyaspor geçen yılki durumunuda arar hale gelmez.

Hakan Şükür olayıda yalan çıkmıştır.Hakan Şükür futbol hayatını yurtdışında sürdereceğini ve Türkiyede hiçbir kluple görüşmediğini açıkladı.
buyrun konuyla ilgili haber ve konyasporun yeni başkanının vaatleri : Tongue

Sayın Başkan Hakan Şükür Nerede?
Hakan Şükür "Türkiye'deki kulüplerden herhangi birinde futbol hayatına devam etmeyeceğini" söyledi.

Hakan Şükür Konuştu;

Yıldız futbolcu hakkında çıkan haberlere açıklık getirdi. Futbol hayatını yurtdışında sürdürmek istediğini belirten Şükür, şu ana kadar herhangi bir takımla anlaşmadığını da ifade etti. Herkesin merakla beklediği 'Hakan Şükür nereye transfer olacak?' sorusu da kısmen cevaplanmış oldu. Kral'ın bundan sonra top koşturacağı takım yurt içinde değil yurt dışında olacak.

Bilindiği gibi bugün çıkan bir haberde, KONYASPOR Başkanı Mehmet Ali Kuntoğlu, Hakan Şükür ile yapılan transfer görüşmesinde son noktaya geldiklerini, artık Hakan Şükür’ü Konyasporlu futbolcu olarak adlandırılabileceğini söylemişti. Kuntoğlu, Hakan’ı Konyaspor’da görmek için her türlü fedakarlığı yapmaya hazırım ve yapacağım. Hakan Şükür Konyasporlu olacak" demişti.

Göreve geldiği günden bu yana tutarsız açıklamaları ile dikkat çeken Kuntoğlu’nun farklı yerlerde söylediği ifadelerle ilgili yorumları okuyucuya bırakarak yayınlıyoruz;

“Ben 200 milyar, yönetim kurulu üyeleri 100’er milyar verecek. Dekontları size göstereceğiz”

“Ne dekontu kardeşim, hiç kimseye dekont göstermek zorunda değiliz”     

“Konyaspor, Türkiye’de üç büyüklerden sonra kasasında en çok parası olan kulüptür”

“Konyaspor’dan alacağı olan bana gelsin”

“İyi transfer yapmazsanız kafanızı koparacağım”

“Konyaspor’un başkanı benim, Tahir Akyürek değil”

“Benim ağzımdan çıkmayanları yazmayın, Konyaspor’da her şeyi ben söylerim”

“24+1 saat mesai dönemi başladı”

“En iyi Anadolu kulübüyüz. Paramız hazır. Kulüpte, alacağı olan varsa gelsin”

“Konyaspor’daki Yapıya şu an çok dokunmak istemiyorum. Tam yetkilisi bana rapor sunacak. Rapordan sonra tavrım net olacak”

''Hakan’ı Konyaspor’da görmek için her türlü fedakarlığı yapmaya hazırım ve yapacağım. Hakan Şükür Konyasporlu olacak"

NERDE SAYIN BAŞKAN...!
delireis
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #2 : 19 Haziran 2008 - 22:48 »

inşallah hayalin ötesine geçerde bu transfer gerçeklesir ben ce çok yararlı bir transfer olur inş gerçekleşir .

SEHADET sonum,
FIRDEVS yurdum,
KEVSER hayat suyum,
PEYGAMBERIM (S.A.V) komsum,
CEMALULLAH'I SEYRETMEK enbüyük onurum olsun,
YA RAB...
AMIN!!!
murat-t
Aktif Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #3 : 21 Haziran 2008 - 09:20 »

konyaspora  hayırlı  uğurlu  olsun..... Harika Harika
boys
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #4 : 21 Haziran 2008 - 15:53 »

zorrrrr   ! Undecided
serseri42
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #5 : 22 Haziran 2008 - 13:57 »

[/b]bencede çok zor.ama hayırlısı diyelim artık...

ναтαηıм ιçιη кαη ∂öкмєм gєяєкιяѕє ∂üηуαηıη şαн ∂αмαяıηı кєѕєяιм...'
sensiz_olamam
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #6 : 22 Haziran 2008 - 14:44 »

o iş yatar... Grin Wink
murat-t
Aktif Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #7 : 28 Haziran 2008 - 10:36 »

hakan  şükür dosyası  kapanmış  arkadaşlar....... Roll Eyes
decarte42
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #8 : 28 Haziran 2008 - 18:37 »

bilgi sağlam mı hakikatten yatmış hakan şükür işi

serseri42
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #9 : 28 Haziran 2008 - 20:35 »

ewet kapanmış hakan şükür dosyası.. inşallah olur diyorduk ama maalesef...... Harika

ναтαηıм ιçιη кαη ∂öкмєм gєяєкιяѕє ∂üηуαηıη şαн ∂αмαяıηı кєѕєяιм...'
murat-t
Aktif Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #10 : 10 Temmuz 2008 - 13:43 »

konyaspor  eski  trabzonspor  kalecisi  jeforsonnu  almış
Sayfa: [1]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer: