güzel bir maç olmuş gerçekten fotoğraflardanda belli olduğu üzre iyi zaman geçirmişssiniz tebrikler size bu organizasyonu yapan arkadaşlara da teşekkürler konyada da böyle organizasyonlar olması gerekir aslında öneri olarak derekasabasi.net -bozkir.net halı saha maçı yapabiliriz. tabi organizasyon olursa
Tüm bozkırlılar olarak isteğimiz bu aslında.Bozkır ve köylerini böyle organizasyonlarla bir araya getirip tanışıp güzel vakitler geçirmek inşallah zamanla olacak.
Bu maça seyirci olarak gelecektim fakat ben unutmuşum bir telefon eder adam ya ama çok sevindim iki tarafıda tebrik ediyorum
Seyirci yönünden çok geride kaldık.Meyreli hemşehrilerimiz yoğun bi taraftar desteğiyle mücadele ettiler.Onlarıda tebrik etmek lazım.Biz 1 seyirci getirebilmişken onlar bize fark attılar.
Abdullah abi hiç gelirim diye yazmadığın için ben işin olduğunu veya saatin uymadığını düşünmüştüm.Sen gelirim deseydin biz seni boş bırakmazdık
tebrikler ayaklarınıza sağlık BOZKIR. NET farkı olacak okadar gelmesekde
gönülden destekliyoruz bu arada MEYRE . COM muda tebrik ederiz
nede olsa aynı toprak önemli olan DOSTLUĞUN pekişmesi
FUTBOL bahane nice dostluk maçlarına inşallah

Maç resimleri incelledim de yavuz tekstil formalı arakadışın duruşu bile bir başka sanırım bu duruşuyla Askerde de spor takımıza seçilir
Maçın analizi
Goller :
mcanak 3
leskog_harme 3
Sephiro th 2
M_Ali_Ay 2
Arif_Ay 2
Maçın yıldızı
leskog_harme ve navruz