sofran köyü Şenliğine gitmekte olan bademli köyüne ait bir kamyonetin devrilmesi sonucu 4 ü ağır 19 kişi yaralanmıştır.bademli ve sofran köylülere geçmiş olsun diyor ve yaralılara açil şifalar diliyorum..
ayrıca
Son iki günde 3 trafik kazası oldu, Koçaklar petrolün üstündende bir taksi taklak atarak 4-5m yükseklikten tam tersinin üstüne düştü araba içerisinde 2 kadın 1 erkek 1'de bebek olmak üzere 4 kişi bulunuyormu?. 4'üde ağır yaralı vaziyette Seydişehire nakledildi. Bağyurdu Şenliğine giden aracın kazasınıda duydum gerçekten çok acı bende ölü var diye duymuştum ama inşaallah yoktur.
HEP?M?ZE GEÇM?? OLSUN.... YARALILARA ALLAHTAN AC?L ??FAALAR...
Bozkırda olan kazada yaralılardan Bayanlardan birinin beli k?rılmış ve erkek olanın bacağı ve beli k?rılmış diğer bayanın önemli hiç birşeyi yokmu? kazayı afif s?yrıklarla atlatmış. Yalnız araç içindeki bebek Hastanede bütün çabalara rağmen kurtulamamış.
Allah anne babasına ve yakınlarına sabır versin...
ALINTI
Dünde Bekele Köyünden Bozkır'a dügün konvoyunda giden kartal marka aracın kontrolu kaybetmesi sonucu daga çarpmış.içindekilerden 4 kişinin yaralanması sonucu Bozkır devlet hastanesine tedavi görmüş.yaralıların durumu iyiymi?
herkesin dikkatli olması lazım bu günlerde kaza sayısı arttı
http://derekasabasi.net/x/forum_posts.asp?TID=9215&get=last#72684