NALLARI D?LKM??. Nalları Dikmi? Padi?ah bir gün atıyla k?r gezintisi yaparken seyislerine demiş ki:
-Bu at? çok sevdi?imi bilirsiniz. Bu atın ölüm haberini bana getiren seyisin kellesini vururum, atıma çok iyi bakacaksınız. Aradan birkaç yıl geçmiş, seyisler bakmışlar ki padi?ahın at? ah?rda ölmüş. Seyislerden biri padi?ahın sözünü hatırlamış, telağlanmışlar, ne yapacaklarını bilememişler. Birinin aklına ?ncili Çavu? gelmiş, bu işi ona danı?alım demişler. ?ncili'ye varmışlar, durumu anlatmışlar. ?ncili demiş ki
-Ben bu işi çözerim, siz işinize gücünüze bakın. ?ncili, padi?ahın huzuruna varmış.
-Padi?ah?m, senin bir küheylan vardı ya...
-Evet...
-Ah?rda gördüm. Yanına yaklaştım. Su verdim içmedi, yem verdim yemedi, nalları da havaya dikmi? öylece duruyor.
-Yahu sen ?una öldü desene!
-Padi?ah?m ben demedim, sen söyledin öldüğünü. Bir ceza vereceksen kendine ver..
KAYSER?L? MÜ?TER?. KAYSER?L? B?R MÜ?TER? İstanbulDA B?R TAX?'YE B?NM??, TAKS? YOKU? A?A?I G?DERKEN B?RDEN FREN? PATLAMI?, ?ÖFÖR PAN?K ?ÇERS?NDE HIZLA YOKU? A?A?I ?N?YORMU? KAYSER?L?; TAKS? METRE YE BAKIP PAN?K ?Ç?NDE DURDUR ?U ARABAYI D?YEREK BA?IRMI? SÖFÖR; DURDURAMIYORUM FREN PATLADI!!! KAYSER?L?; TAKS?METREY? KAPAT O ZAMAN.