bozkir.net Bozkir Forum Arsivi 19 Şubat 2025 - 12:58 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:
Mesaj yazmaya başlamadan önce Forum Kurallarını Okuyunuz.

Sayfa: [1]   Aşağı git
Gönderen Konu: Biz fırsatçı değiliz.  (Okunma Sayısı 6129 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yelbegili
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« : 26 Ekim 2008 - 12:19 »

FIRSATÇILIK YAPILDI
Tünel in?aat işini üstlenen ?lci ınıaat Proje Müdürü ınıaat Mühendisi Ahmet Kalkan, Mavi Tünel in?aatının başlaması ile birlikte in?aat çevresinde arazileri bulunan Yelbeyi, Bolat, Ba?ba?? ile Ta?ba?? köylerindeki arazi sahiplerinin fırsatçılık yaptıklarını önü sürdü. Kalkan değeri bulunmayan hiç ekilmemiş bir dekar arazinin büyük paralara satılabilmesi için damlama sistemi kurulmu? gibi gösterildiğini kaydederek, “Bu nedenle arazilere değerinden yüksek fiyat istendi?i için satın alınmadı. ınıaat bundan dolayı yüzde 20 kapasite ile çalışmak zorunda kaldı. Hükümetin kamulaştırma çalışmalarını h0?zlarnrdırması gerekiyor” ifadelerini kullandı.

yorumum:
doğu ve güneydoğuda kesenin ağzını açan elektrik parası dahi toplayamayan devlet.Burada tarlalarını bedelini isteyen köylüye fırsatçı yakıştırmaası yapıyor.Burada yaşayan köyler vatanına milletine bayrag?na saygılı tek işi üretmek ve vatana asker yetiştirmektir.açıklamayı yapan sayın yetkilinin bunlarıda dikkate almasında yarar görüyorum.
zaman
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #1 : 26 Ekim 2008 - 12:55 »

tamda yaramıza bastın ha sorunu başka yerde aranacağına dimi ilk çıkan araba modeli nerede g. doğuda ama insanın sinirini germekden başka bir konu değil valla  Angry Angry t.?.k.
Qceans
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Ahmet Demirtaş

« Yanıtla #2 : 28 Ekim 2008 - 15:26 »

ben bu yetkılının cah?ll?g?ne verıyorum bunu yoksa neden boyle b? sacmalasın ki
kelebek
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #3 : 28 Ekim 2008 - 15:40 »

ben de yetkililerin cahilliği bilgisizliği diyorum başka bişey demiyorum  Angry Angry
Sayfa: [1]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer: