bozkir.net Bozkir Forum Arsivi 17 Nisan 2025 - 21:14 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:
Mesaj yazmaya başlamadan önce Forum Kurallarını Okuyunuz.

Sayfa: [1]   Aşağı git
Gönderen Konu: Bu Polisler Alkışı Hakediyor Video  (Okunma Sayısı 5317 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
leskog_harme
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« : 08 Kasım 2008 - 07:43 »

Bu polisler Alkışı hakediyor V?DEO 08 Kasım 2008

Do?u?tan engelli kız öğrenciyi polisler her gün ekip otosuyla evinden alıp okuluna getiriyor. Okul çıkış? da yine alıp evine götürüyor..

http://www.metacafe.com/fplayer/1975812/.swf

Erzincan'a 132 kilometre uzaklıkta bulunan Otlukbeli ilçesinde, 8. sınıf öğrencisi olan ve yürümekte, konuşmakta, kendi işlerini yapmakta zorlanan Simge Akyol'un yardımına ilçedeki polisler yetişti. Ailesinin maddi imkansızlığı sebebiyle okula götüremediği Simge Akyol (14), artık her gün sabah polis ekip otosuyla okula gidiyor, ders çıkış? da yine ekip otosuyla evine getiriliyor.

Hüseyin ve Halime Akyol'un 3 çocuğundan ortancası olan Simge Akyol, ilçenin en yüksek mahallesinde oturuyor. Abisi Samet Akyol (16) gibi doğu?tan Konjenital Serebellar Ataksi hastalığına yakalanan Simge, ailesinin maddi imkansızlığı sebebiyle okula gidip gelmekte zorlanıyor. Çiftçilikle geçimini saşladı?ını, evinin kira olduğunu ve maddi imkansızlıklar sebebiyle okumayı çok seven kızı Simge Akyol'u okula göndermekte sıkıntı çektişini ifade eden baba Hüseyin Akyol (39), polislere kızına yaptığı iyilikten dolayı binlerce defa teşekkür etti. Maddi imkansızlığı sebebiyle kızını okula gönderemeyen baba Hüseyin Akyol, "Polislere çok teşekkür ediyorum. Eğer onlar olmasaydı ben kızımı okula gönderemezdim." dedi.

Ağustos ayı içerisinde Otlukbeli ilçesine kurulan ilçe Emniyet Amirliği'nde görevli polis memurları Yusuf Uysal ve Aykut ?yem, ekip otosuyla her gün sabah Simge Akyol'u ailesinden teslim alıp, ekip otosuna bindirerek okula götürüyor. Otlukbeli Fatih Yatılı Bölge İlköğretim Okulu'na getirilen Simge, burada arkadaşlarının yardımıyla sınıfına gidiyor ve eğitim öğretimine devam ediyor. Okuldaki ihtiyaçları ise arkadaşları tarafından karışlanan Simge, okul çıkışında hazır bekleyen polisler tarafından yaklaşık 2 kilometre uzaklıktaki evine bırakılıyor.

Haftada 3 gün okula giden ve 2 gün de Mercan beldesinde özel bir rehabilitasyon merkezinde tedavi olan Simge Akyol, konuşmakta zorlanarak polis abilerine teşekkür edip, kendisinin de onlar gibi polis olacağını belirtti.

Kaymakamlık tarafından kendilerine böyle bir öğrencinin sıkıntı çektişinin bildirilmesi üzerine bu öğrenciye yardım için harekete geçtiklerini ifade eden Otlukbeli ilçe Emniyet Amiri Komiser ?smail Usta da, engelli çocuğun okuması için ellerinden gelen bütün gayreti sarf ettiklerini ve bu işi gönüllü olarak seve seve yaptıklarını vurguladı.

haber-24

İşte link: http://www.haber-24.com/haber_detay.php?haber_id=29172

İmzanız kural dışı !!
tekbasina
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

yalınızadam

Site
« Yanıtla #1 : 08 Kasım 2008 - 09:06 »

brav polislere günün 24 saati hizmetle geciyor benden de 10 puan alkış

yuo tube tekbasina42
elfida
Forum Yöneticisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #2 : 08 Kasım 2008 - 10:39 »

Görevini zorunlu mesai olarak değilde gerçekten halka insanlığa hizmet olarak yerine getiren tüm polislere TE?EEKÜRLER
murat-t
Aktif Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #3 : 08 Kasım 2008 - 11:58 »

i?de  türk  polisi   böyle  olması  lazım.....polislerimizi  kutlar  tebrik  ederim...... Harika
aydemirhb
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #4 : 08 Kasım 2008 - 16:05 »

BU video yu yayınlayan arkadaşımıza teşekkürler.

zaman
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #5 : 08 Kasım 2008 - 19:39 »

(-harika)te?ekürler arkadaşlar çoğu bunu göstermelik sanabilir ama öyle değil ya?asın güvenlik güçlerimiz 
leskog_harme
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #6 : 08 Kasım 2008 - 22:57 »

Arakda?lar hepinize çok ama çok teşekkür ediyorum değer verip değerli yorumlarınız için...  

İmzanız kural dışı !!
Sayfa: [1]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer: