bozkir.net Bozkir Forum Arsivi 06 Mayıs 2025 - 14:23 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:
Mesaj yazmaya başlamadan önce Forum Kurallarını Okuyunuz.

Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
Gönderen Konu: bozkırlı siteler...  (Okunma Sayısı 15672 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bozkir_beyi
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Rüzgarını Bekleyen Bayrak

Site
« Yanıtla #15 : 22 Kasım 2005 - 11:08 »

Alıntı sahibi: "Demirors"
hepimizin amacı en iyi biziz demek degil, bozkır icin en iyisini yapmak... bunun icin sitelerin cogalması iyi bence. bende Ali Çelik agabeyimin desteginde bozkirlilar.net e şekil vermeye çalışıyorum. farklı bir içerik ve gorunum oluşturmak istiyorum. onun icinde uzun zamandır araştırma safhasındayım. isallah en kısa sürede sizlerin hizmetinde olacak...

nasıl iyi ya......
neden herkes site acıyor .....
site ecmak değil önemli olan en iyi siteyi yapmak .
basit amatorce bir bozkır sitesi yapmaktansa en güzel bozkır sitesinde toplanalım
neden bölünelimki...
bence en ciddi ve sade olanı ( en azından başka siteler gibi çöp tenekesi değil) www.bozkir.net
tuncer
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #16 : 23 Kasım 2005 - 12:40 »

tesadüfen de olsa bulduğum andan itibaren kendimi bir parçası olarak görmeye başladım.daha önce bazı bozkırla ilgili siteleri ziyaret ederek özlemimi gidermeye çalışıyordum ancak deyim yerinde ise şimdi susuzluğumu gideriyor;kana kana içiyorum.sayın ali çelik in sitesinde ise muhakkak kendimden bir iz görüyorum.yapılan her site şüphesiz kendi çapında çok güzel ve başarılı,beğenerek izliyoruz.ancak bozkır.net i daha yükseğe ve daha kaliteli bir yere çıkarmamız gerekir bunda bu işlerden anlayan herkese ihtiyaç var.tek başına çalışmaktansa hep beraber olup mükemmele gidelim.herkese başarılar ve saygılar.
tamertaner
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #17 : 23 Kasım 2005 - 17:38 »

Çok Değerli Bozkır.net Site ziyaretçileri;

Önce hepinize canu gönülden selamlarımı sunar, hepinize saygı-sevgi ve selamlarımı sunarım. Zaman zaman Bozkır.net Sitesinde tüm  yapılan yorumları okumaya çalışıyorum. Tüm arkadaşlarımızın gerçekten çok güzel yerinde ve zamanında tesbit - teşhis ve analizleri var.

Sitenin Forum bölümündeki koulardan bir taneside sanırım; 'Bozkır Siteleri" hakkında'dır. Bazı arkadaşlarımız İlçemiz Bozkır'ın misyonunu, misyon edinmiş İnternet sitelerinin çokluğundan yakınmış. Ben bu arkadaşlarımızın çok değerli görüşleri için gerçekten çok teşekkür ederim. Ama şu unutulmamalıdır ki, İlçemiz Bozkır'ın misyonu'nu misyon ve vizyon edinmiş sitelerimizin varlığı, nekadar çok olursa, İlçemizin sorunlarının da okadar o derecede çeşitli platformlarda dile getirilmesi demektir. Önemli olan Sitelerin şu veya bu şekilde çeşitli yapılanma içerisinde olmasından ziyade, misyonu ve vizyonu sanırım daha önemlidir yada daha ön planda olması gerekir diye düşünüyorum.

Bazı arkadaşlarımız, kardeşlerimiz, o misyonun vermiş olduğu ağırlığın gereği amatörce de olsa kendi siteleriyle ilgili yapılanma çalışmaları içerisine girmişlerdir. Bence bu arkadaşlarımızın bu misyon ve vizyon heyecanlarını, hezeyana dönüştürmeden, tebrik etmek hatta daha çok ellerinden tutmak gerekir diye düşünüyorum. Elbette herkesin yaşadığı yerleşim yeriyle ilgili dikili bir taşı da olmalıdır yada olabilmelidir diye düşünüyorum. Çünkü her yiğidin farklı bir şekilde yoğurt yiğişi olduğunu düşünmekte ve hepimizin bu dünyada gelip geçici olduğumuzu ve baki kalacak olanın da 'Sanatımızın-Kültürümüzün-Örflerimizin-Adetlerimizin ve İlçemiz Bozkır'ın olduğunu düşünmekteyim.  Bozkır siteleri hangi konuda olursa olsun tek bilek - tek yürek olmalıdır... Umarım sizlerde benim bu güzel düşüncelerimi paylaşırsınız.

Bu güzel duygular ve düşünceler içerisinde tekrardan hepinize saygı - sevgi ve selamlarımı sunar, hepinize iyi günler iyi çalışmalar dilerim. Allaha emanet olunuz.

Tamer Taner
(Editör)
www.karacaardickoyu.com / Site Yönetimi
bozkir_beyi
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Rüzgarını Bekleyen Bayrak

Site
« Yanıtla #18 : 10 Mart 2006 - 14:11 »

her önüne gelen bozkır sitesi açsın o zaman Smiley)))

yapılmış professional bir site ye katılmak varken bozkır ın amator sitele yada aynı amacla kurulmuş başka sitelere ihtiyacı varmı ?

zaten küçük bür ilçe herkesin site boş durmaktansa kalabalık daha güzel olması sizce iyi değilmi ?

içi güncellenmeyen sürekli boş olan bir site nin olması  Bozkıra kazanç sağlaamaktan öte zarar vermezmi sizce

neden birlik olmayı öğrenmeye çalışmıyoruzzzzzzzzzzzzzzz
inceefe
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #19 : 12 Temmuz 2006 - 21:15 »

www.karacaardickoyu.com alan adımızla, @karacaardickoyu.com uzantılı Email adresleride 9 Ağustos 2006'ya kadar kullanımda kalmaya devam edecektir.www.bozkiryildizi.com şeklinde değiştirilmiş
huseyin26
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #20 : 09 Temmuz 2007 - 10:33 »

selam
nevzat
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #21 : 15 Ağustos 2007 - 07:38 »