bozkir.net Bozkir Forum Arsivi 13 Mayıs 2025 - 18:15 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:
Mesaj yazmaya başlamadan önce Forum Kurallarını Okuyunuz.

Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 11   Aşağı git
Gönderen Konu: kendini tanıtmak  (Okunma Sayısı 79727 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mehmetsahin
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #15 : 30 Ekim 2005 - 16:15 »

ben Bursa merkezde kalıyorum, bu vesile ile herksin kadir gecesini tebrik ederim. Lise son sınıfı Bozkır'da okudum. (1978-79) Daha önce doğduğum köy Bozkır'a bağlıydı şimdi ayrıldı.
Dere ve Sorkun Kasabasından tanıdıklarım var.
Alıntı
bekiro
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #16 : 15 Aralık 2005 - 14:36 »

tüm bozkır sevdalılarına selamlar...ben 1984 bozkır doğumlu bekir akgül.liseyi bozkır sağlık meslek lisesinde okudum.şu anda siirt / pervari devlet hastanesinde görev yapmaktayım.7 aydır güzel bozkırımı göremedim.ALLAH a şükür bu siteleri bari buldum hasretimi azda olsa dindiriyroum böylelikle.tekrardan herkese selamlar.....
erdalaydin
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #17 : 23 Aralık 2005 - 14:49 »

ben erdal aydın. üçpınarlıyım. şuanda eskişehirde anadolu üniversitesinde okuyorum. eskişehirden herkese selam... :wink:
mystical
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #18 : 26 Aralık 2005 - 14:02 »

Merhaba, Ben Gülay.
Konya'da doğdum büyüdüm ama aslen Karacaardıçlı'yım. Selçuk Üniversitesi Sanat Tarihi Bölümü'nde araştırma görevlisiyim. Osmanlı sanatı üzerinde çalışıyorum.
Tüm hemşehrilerimize selamlar...
tamircihasan
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #19 : 02 Ocak 2006 - 01:02 »

merhabalar ben konyadan hasan. belki bilirsiniz DERELİ rahmetli SIHHİYE HASAN ın konyadaki torunuyum ben. şu an konyada ikamet etmekteyim. ayrıca şu anda HALHAL müzik bünyesinde çalışmaktayım. YAZINKİ sümer ezgü koserinin cihazını kurmaya da ben gelmiştim.
taneruslu
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #20 : 02 Ocak 2006 - 01:31 »

Selam Baba toprağı BOZKIR' a
Arkadaşlar ben güzel Bozkır'ımızın küçük köylerinden biri olan KINIK köyündenim. Adım Taner USLU. 4 yıldır Mersin'de yaşamaktayım. Özel Tarsus Amerikan Kolejinde İareci ve Fizik Öğretmeni olarak çalışmaktayım. Bundan önce Ankara da yaşıyordum. Aynı zamanda  Ankara Bozkır'lılar derneğine üyeyim, Ankara Bozkır'lılar derneğindekilere ve tüm Bozkır'lı hemşehrilerime selamlar. Bu bir siteyi açanlara ve Bozkır'ı tanıtanlara teşekkür ediyorum. Sitenin gelişimi için yardım edebileceğim bir durumda herzaman elimden geleni yapacağımı bildiririm.
Herkeslere selamlar.
yaramaz_I_M
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

slm
« Yanıtla #21 : 28 Şubat 2006 - 16:52 »

selam ben süleyman ülkenin heryerindenim ama bozkırlıyım...kozağaççç
kara_budunlu
Ziyaretçi
« Yanıtla #22 : 28 Şubat 2006 - 22:53 »

Selam

Ben kimdim yaaa Tanıyan varsa cevap yazsın

Saygılar.
bekosat
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #23 : 01 Mart 2006 - 20:20 »

selam sevgili vatandaşlarım vede degerli hemşehrilerim. ben bozkır  da  ticaret ile ugraşıyorum  beyaz satıyorum  haa yanlış anlamayın beyaz eşya  ve uydu sistemleri üzerine ve bozkırda  yaşamaktan son derece mutluyum  özellikle gurbette yaşayan hemşehrilerim bozkır geldıklerinde bi  tatlı kahvemi icerlerse mutluluk duyarım selmlar herkese
mavigul
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #24 : 03 Mart 2006 - 18:02 »

Merhaba Hemşerilerim; sordum ben nereliyim diye cevabını da vereyim kendi tabirimle BOZKIRLIYIM ne zamana kadar sonsuza kadar saygılar.

"reuva" seni tanıyorum. Smiley
mavigul
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #25 : 03 Mart 2006 - 19:11 »

Hemşerilerim bu yıl ki yapılacak olan bozkırlılar derneği ve vakfın düzenlemiş olduğu piniğinin tarihi de belli olmuş 4 Haziran Pazar günü Florya Atatürk Ormanlarında gerçekleştirilecekmiş.
filiz
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #26 : 09 Mart 2006 - 20:08 »

Merhaba hemşehrilerim,ben FilizKılınçel işletme fakültesi mezunuyum,bozkırda esnafım,Bozkır postası adlı gazetemizde köşe yazarlığı yapıyorum ve belediye meclis üyesiyim...Bozkır'daki köy okullarımıza bir kütüphane oluşturmak gayesiyle bir kampanya başlattık...sizlerde destek olursanız seviniriz...ilğilenen hemşehrilerimiz istanbul'da Bozkırlılar vakfı ve derneğine kitapları teslim edebilecekleri gibi bizimlede irtibata geçebilirsiniz...filizkilincel@hotmail.com adresimdende bana ulaşabilirsiniz...desteklerinizi bekliyor hepinize işlerinizde başarılar diliyorum.
Efendi42
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #27 : 11 Nisan 2006 - 02:17 »

Mehmet ILGIN. Selçuk Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği 2. Sınıf Öğrencisiyim.

Güzel bir site olmuş emeği geçen herkesi tebrik ederim..

Saygılar..
ibrahim_k
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #28 : 17 Nisan 2006 - 03:04 »

ibrahim Karakuş. Şu  an izmitte üniversitede okumaktayım ..

Güzel bi site olmus emegi gecen herkesın eline sağlık...
hacer
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #29 : 18 Nisan 2006 - 23:21 »

slm ben Hacer Karakus.Aslen Bozkir dogumluyum ve Bozkir`da dogup büyüdüm.Suan Viyana Teknik Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliginde okuyorum.Emegi gecen herkesden Allah razi olsun!Basarilar!
Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 11   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer: