sevgili hemşerilerim ortada olan bi organizasyon var bu saatten sonra ne kadar uğraşırsanız uğraşın değiştiremezsin gecenin planını ve organizasyon yetkililerini... :?
diyosunuz ki bozkırlılar derneği organizasyonu güzel yapamıyor.bu gecenin olamasını sağlayan bozkırlılar derneğidir.zaten organizasyon derneklerin katılımı ile olan bir organizasyondur.site yönetiminin gönderdiği habere bakarsanız göreceksiniz ki hep illerin,yörelerin günleri var mesela: sinoplular,elazığlılar... yada karadenizliler,trakyalılar... ilçe olarak bu başarıyı gösteren 2 ilçeden birisiyiz.derneğin bu başarısını göz ardı edemeyiz.ayrıca davulun sesi uzaktan hoş gelir ,organizasyon o kadar göründüğü gibi kolay değildir.yapmayın allah aşkına... :!:
derneği ve organizasyonu eleştirmek en doğal hakkınız ama unutmayın herkes bozkır için iyi niyetle çalışıyor.eleştiri var eleştiri var insanları kötü bir üslupla eleştirip onları bu görevlerden soğutmamalıyız aksine onları destekleyip gördüğümüz eksiklikleri güzel bir yolla gerekli kişilere belirtmeliyiz. nasrettin hocanın timurla olan fil hikayesini bilmeyen yoktur sanırım... :wink:
sevgili rocksever site yönetimini eleştirme üslubunu hiç beğenmedim site yönetimi uygun görmüş başlığı değiştirmiş yapman gereken site yönetiminden her hangi birine özel mesaj (pm) atmarak nedenini öğrenmek itirazı da yine o yolla yapmaktı.illaki forumda öğrenmek istiyorum değişikliğin nedenini diyosan üslubuna dikkat et hiç kimse kafasına göre hareket etmiyor... :x
biliyorum herkes bozkır için çalışıyor bozkır için eleştiriyor bozkır için daha güzel günler düşünüyor... :lol:

DAHA GÜZEL BİR BOZKIR İÇİN ELELE VERMELİYİZ..

.