bozkir.net Bozkir Forum Arsivi 01 Mayıs 2025 - 22:18 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:
Mesaj yazmaya başlamadan önce Forum Kurallarını Okuyunuz.

Sayfa: [1]   Aşağı git
Gönderen Konu: Site Tanıtımı  (Okunma Sayısı 6957 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
navruz
Site Yöneticisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« : 29 Nisan 2006 - 16:16 »

Forumumuzda site tanıtımı ve reklam yapmak kaldırılmıştır.
Sitemize link vermek isteyen webmasterlerin siteleri Linkler bölümünde yayınlanacaktır.
Bunun için Linkler modülümüzün Bağlantı Ekle bölümündeki formun doldurulup gönderilmesi yeterlidir.Uygun görüldüğü takdirde link sitemize eklenecektir.
Saygılarımızla...
bilgisayarci
Site Yöneticisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mustafa

Site
« Yanıtla #1 : 02 Mayıs 2006 - 14:14 »

Kesinlikle çook yerinde bir karar, tebrik ederim ve sonuna kadar da destekliyorum. 1 aydır falan oldukça rahatsız olmuştum bu reklemlardan, bir hareket bekliyordum, güzel oldu, "admin"imizin ellerine sağlık.

"Şu vahdet tarumar olsun!" deyip saldırma İslam'a;
Uzaklaşsan da imandan, cema'atten uzaklaşma.
M.Akif
ahmetsimsek
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #2 : 05 Mayıs 2006 - 23:50 »

Alıntı sahibi: "bilgisayarci"
Kesinlikle çook yerinde bir karar, tebrik ederim ve sonuna kadar da destekliyorum. 1 aydır falan oldukça rahatsız olmuştum bu reklemlardan, bir hareket bekliyordum, güzel oldu, "admin"imizin ellerine sağlık.

Arkadaşlar Çok yanlış bir uyğulama.Bu sitenin amacı bozkırlıları birleştirmek tanıştırmak ve kaynaştırmak ve destek olmaksa bırakın herkez sitesi için destek arasın bu sayede siteninde reklamı yapılır.Bu yasakçı zihniyeti lütfen bırakın yoksa üyelerinizi yavaş yavaş kaybedersiniz
navruz
Site Yöneticisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #3 : 07 Mayıs 2006 - 11:51 »

Alıntı sahibi: "ahmetsimsek"
Alıntı sahibi: "bilgisayarci"

Arkadaşlar Çok yanlış bir uyğulama.Bu sitenin amacı bozkırlıları birleştirmek tanıştırmak ve kaynaştırmak ve destek olmaksa bırakın herkez sitesi için destek arasın bu sayede siteninde reklamı yapılır.Bu yasakçı zihniyeti lütfen bırakın yoksa üyelerinizi yavaş yavaş kaybedersiniz

Arkadaşım kimsenin yasakçılık falan yaptığı yok.Dediğim gibi Linkler bölümünde site tanıtımı yapılmaya devam ediyor.Tamam dediklerine biraz katılıyorum.Bizim amacımız birlik ve beraberliği sağlamak.
Ama bakıyorumda sitemize hiç katkıda bulunmayanlar foruma site reklamı yazıyor.
Hemde ilk mesajında.Kusura bakma ama buna karşıyım.
Foruma 45-50 mesaj yazsın ondan sonra yazsın ne yazıyorsaUmarım ne demek istediğimi anlamışsındır.
Saygılar...
bilgisayarci
Site Yöneticisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mustafa

Site
« Yanıtla #4 : 08 Mayıs 2006 - 13:20 »

Alıntı sahibi: "ahmetsimsek"

Kardeşim herkes girip sitesine destek olabilir ama, vatandaş siteyi görüyor, ardından "sadece sitesinin reklamını yapmak" için siteye üye oluyor, reklamını yapıyor ve çekip gidiyor. navruz'un dediği gibi siteye aktif katılsın, yorumlarıyla destek olsun, başımızın üstünde yeri var. Ama sen gel reklam yapmak için üye ol, sonra da çek git, böyle birşeye de göz yumana enayi diyorlar, bunu da unutmamak gerekiyor. Eminim şimdi sen de bu kararın neden alındığını daha iyi anlamışsındır. Saygı ve sevgilerimle...

"Şu vahdet tarumar olsun!" deyip saldırma İslam'a;
Uzaklaşsan da imandan, cema'atten uzaklaşma.
M.Akif
rockseverr
Forum Yöneticisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #5 : 13 Mayıs 2006 - 12:15 »

aslında sitede bozkırla ilgili siteler başlığının altında kardeş sitelerin ismi yazılabilir.ama forumlara sürekli bu site açıldı şu siteye gelin diye yazmak hoş olmadığı kanaatindeyim.
drtehmen
Aktif Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #6 : 20 Temmuz 2006 - 12:12 »

Alıntı sahibi: "rockseverr"
aslında sitede bozkırla ilgili siteler başlığının altında kardeş sitelerin ismi yazılabilir.ama forumlara sürekli bu site açıldı şu siteye gelin diye yazmak hoş olmadığı kanaatindeyim.

Ben de sitede reklam yapılmasına karşıyım.Akıllı türk insanı siteye sadece reklam yapmak için kayıt olabiliyor.Ayrı bir bölümle sınırlandırılması yerinde bir karar...
rockseverr
Forum Yöneticisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #7 : 21 Temmuz 2006 - 10:26 »

karar yerindede çoda katı olmamak gerekir.
drtehmen
Aktif Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #8 : 21 Temmuz 2006 - 11:14 »

Bozkır'ın tanıtımı için yapılan reklemlara sonuna kadar vize verilmesi gerekli fakat kişisel çıkarlar için yapılan reklamlar belli ölçüde sınırlandırılmalıdır.Sonuçta burası bir ticarethane değildir ve reklam yapılabilecek binlerce site vardır.Yine de takdir site yöneticilerinindir.Bu konuda biraz esnek davranmaları gerektiğine inanıyorum.
rockseverr
Forum Yöneticisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #9 : 21 Temmuz 2006 - 11:17 »

site yöneticileri tanıtılan siteye bakmaları halinde ticarimi yoksa bozkırımızı tanıtan bir sitemi anlayabilir.
drtehmen
Aktif Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #10 : 21 Temmuz 2006 - 17:37 »

Benim için bir sorun yok ancak kontrollerin her dakika olmaması halinde herşey için çok geç olabilir.Yani tanıtan tanıtmış,gören görmüş olur.Adminlere gönderilip kontrol edildikten sonra yayımlanması daha sağlıklı olabilir.Bu gibi şeylere fazla takılıp kalmamak gerekir aslında.Siteyi kendi çıkarlarına alet etmek isteyenler "ban"lanırsa bu gibi şeylerin olma oranı düşer.Zaten güven olan bir ortamda kontrol gibi birşeyden söz edilemez ama kimin ne olduğunu bilemediğimiz için böyle yollara başvurmakta fayda vardır.
Adminlere sesleniyorum:Bu konu daha fazla uzamadan mantıklı bir çözüm bulunmalı
osmankoyuncu
Site Yöneticisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #11 : 21 Temmuz 2006 - 17:49 »

Arkadaşlar konuyu uzatmanın anlamı yok zamanında da tartışıldı bu konu forumda reklam yapmak yasak sitemizde.Bunun nedenini de herkes iyi biliyor.Bu konunun da mantıklı bir çözümü var zaten.Forum kurallarında da yazıyor.Lütfen forum kurallarını okuyunuz.

Saygılarımla...

Bu Vatanın Ekmeğini Yiyip Bu Vatana İhanet Edenler
Bir Gün Ekmek Yediği Yerden Kurşunu da Yerler!
drtehmen
Aktif Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #12 : 21 Temmuz 2006 - 18:12 »

Doğru diyor osmankoyuncu. okumadan gelip ben gibi çene çalmayın.  Cheesy  ben bişey yazmıyorum artık bu konuyla ilgili  Cheesy
Sayfa: [1]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer: