bozkir.net Bozkir Forum Arsivi 02 Mayıs 2025 - 10:22 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:
Mesaj yazmaya başlamadan önce Forum Kurallarını Okuyunuz.

Sayfa: [1]   Aşağı git
Gönderen Konu: sizce ne yapmalı  (Okunma Sayısı 3040 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
tavukcu
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« : 16 Mayıs 2006 - 08:38 »

Eve gelen emine hanımı bakar bahcede üç kişi
 oturuyor ,
-hayırdır kimi arıyorsunuz diye sorar. içlerinden yaşlıca olan,evin beyi yok mu onunla görüşektir der. Akşamleyin mehmet bey eve gelince dışarıdaki üç kişinin kendisi ile görüşmek için beklediklerini öğrenince evin küçük kızı Ayşeye misafirleri eve cağırmasını ister. Ayşe bahceye cıkar amca babam geldi eve buyurun der.içlerinden yaşlıca olan kızım biz üçümüz aynı eve giremeyiz bak benim adım sevgi digerlerini göstererek şunun adı zenginlik şununkide mutluluk söyle babana hanğimizi cagırırsa o girsin içeri der.
 Eve giren kücük ayşe babasına üçünün bir arada eve giremeyeceklerini söyler. baba içeriye zenginliği davet edilim zengin oluruz diye söyleyince,emine hanım hemen itiraz eder olmaz bizim herşeyden cok mutluluğa ihtiyacımız var onu cagıralım diyince ayşe bence bizim ailemizin sevgiye ihtiyacı var onu cagıralım deyince evde bir sessiklir olur ve sonunda küçük ayşenin dediğiolur. ayşe bahceye cıkar amca sevgi hanginiz deyince yaşlıca olan ayaga kalkar benim kızım der. babam sizi cagırıyor siz buyur iceri deyince diğerleride ayağa kalkarlar onlarda eve girmek için yürüyünce küçük ayşe dayanamaz hani sizin üçünüz birlikte eve giremezdiniz deyince en arkada kalan kızım sevginin girdigi her kapıdan bizlerde gireriz.
bilgisayarci
Site Yöneticisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mustafa

Site
« Yanıtla #1 : 17 Mayıs 2006 - 12:08 »

Gerçekten güzel bir hikaye, hepimizin evine "sevgi" nin girmesi duası ile...

"Şu vahdet tarumar olsun!" deyip saldırma İslam'a;
Uzaklaşsan da imandan, cema'atten uzaklaşma.
M.Akif
rockseverr
Forum Yöneticisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #2 : 17 Mayıs 2006 - 12:46 »

gerçekten çok doğru bir hikaye....
drtehmen
Aktif Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #3 : 20 Temmuz 2006 - 21:18 »

Benim de aklıma nereden geldiyse şu söz geldi:"Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır."
Sayfa: [1]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer: