rockseverr
|
 |
« : 24 Temmuz 2006 - 11:26 » |
|
2006/2007 sezonunun başlamasına çok az bir süre kaldı.bende konyasporumuzun başlığını tekrar açtım.Yeni sezon öncesi beklentilerimiz nelerdir yazalım.
|
|
|
|
|
|
|
rockseverr
|
 |
« Yanıtla #1 : 24 Temmuz 2006 - 11:30 » |
|
Konyaporumuz sezon öncesi aldığı başarısız sonuçlarla taraftarlarını korkutuyor.konya taraftarı olarak yeni sezon da uefa hayalleri kurarken korkarımki korkulu bir sezon bizleri bekliyor.Yönetim alınan neticelerden hiç endişe duymuyor ve çok rahatlar.biliyorsunu konyaspor antrenör değişikliğine gitti.Aykut hocanın yerine Nurullah Sağlam getirildi.Nurullah hocada kendinden çok emin ve herhangibir endişe duymuyor.İnşallah onların umdukları gibi başarılı bir sezon gçiririz.
|
|
|
|
|
|
|
|
rockseverr
|
 |
« Yanıtla #3 : 24 Temmuz 2006 - 12:09 » |
|
aslında nurullah hocanın kariyerinde başarısızlık yok ama yukarılara taşıyabildiği takımda yok.ayrıca geçen sezon denizlisporu ipten aldığınıda unutmamak gerek.
|
|
|
|
|
|
|
navruz
|
 |
« Yanıtla #4 : 24 Temmuz 2006 - 13:56 » |
|
Allahtan ümit kesilmez.Süper lige çıktığı sene 2. lige düşer denmişti ama geçen yıl UEFA kupasına katılmaya oynadı.İnşaallah bu sene UEFA kupasına katılabiliriz.
|
|
|
|
|
|
|
rockseverr
|
 |
« Yanıtla #5 : 24 Temmuz 2006 - 14:14 » |
|
konyasporda endişe verici gelişmeler yaşanıyor.
Alınılan Bilgiye Göre Nevşehir'de Kapadokya Turnuvasında bulunan Konyaspor'da şok gelişmeler yaşanıyor. Henüz nedeni belirli olmayan bir şekilde Ümit Bozkurt Kadro dışı bırakıldı ve Yasin Çelik'in kaptanlığı elinden alındı.
Duyumlara göre Ümit Bozkurt'tan maaşından indirim yapması için kadro dışı bırakmışlar. El Saka kaptan olmuş. Yasinden neden elinden kaptanlığı alındığı ile ilgili bir haber çıkmadı.
kaynak.nalcaci.net
|
|
|
|
|
|
|
rockseverr
|
 |
« Yanıtla #6 : 24 Temmuz 2006 - 14:15 » |
|
Dün akşam Ümit Bozkurt'un kadro dışı kalmasından sonrada bugünde ikinci bir şok yaşandı ve Golcümüz Okan Yılmaz'da kadro dışı bırakıldı. Yasin'in takım kaptanlığının bırakmasıyla 1. kaptanlığa El Saka, İkinci kaptanlığa ise Ömer Gündostu getirildi. Bu gelişmelerden sonra Konyaspor Taraftarı isyan noktasına geldi. Hazırlık maçlarındaki başarısız sonuçlar ve yönetimin bu tutumu üstelik birde Sakarya maçında alınacak herhangibir kötü sonuç istenmeyen sonuçları doğuracağa benziyor.
|
|
|
|
|
|
|
rockseverr
|
 |
« Yanıtla #7 : 24 Temmuz 2006 - 14:18 » |
|
Ümit Bozkurt ve Okan Yılmaz ile yollar ayrıldı. Erhan yolcu gibi. Yasin kaptanlığı El Saka’ya bıraktı.
Konyaspor’da defans oyuncusu Ümit Bozkurt ve golcü futbolcu Okan Yılmaz ile yolların ayrıldığı bildirildi. Konyaspor yönetiminden yapılan açıklamada her iki oyuncuyu ile de karşılıklı olarak sözleşmelerinin feshedildiği bildirildi. Konuyla ilgili olarak kulübün internet sitesinde yer alan açıklamada şu görüşlere yer verildi:
“Futbolcularımızdan Ümit Bozkurt ve Okan Yılmaz ile kulübümüzün ve futbolcuların karşılıklı rızasıyla yolları ayırma kararı alınmıştır. Futbolcularımıza yeni takımlarında başarılar dileriz.”
Bu arada tecrübeli defans oyuncusu Ümit Bozkurt’a Sakaryaspor’un, Okan Yılmaz’a ise Çaykur Rize ve Bursaspor’un talip olduğu belirtiliyor.
HEDEF TAKIMI GENÇLEŞTİRMEK Yeni sezonda üst sıraları hedefleyen, ancak operasyon üzerine operasyon yapan, Haluk, Bebbe, Eray Er, Tayfun Seven’i serbest bırakan, Zafer Demir ile Kais’i de kadro dışı bırakarak kulüp bulmasını istenilen Konyaspor’da Nevşehir kampında iki futbolcu daha gönderildi. Bir futbolcu da sırada. Kadronun gençleştirilmesini amaçlayan yönetim, teknik kadronun raporu doğrultusunda Ümit Bozkurt ve Okan Yılmaz ile yollarını ayırdı. Güvenilir kaynaktan alınan bilgilere göre, Erhan’ın da ‘beni oynatmayacaksanız bırakın gideyim’ dediği öğrenildi.. Bu futbolcunun durumunda hafta içerisinde belli olacağı kaydedildi. Konuyla ilgili görüşlerini aldığımız futbol şube sorumlusu Hasan Dağlı, iki futbolcunun gönderildiğini doğrularken, bu yapılanları kulübün menfaatları doğrultusunda yaptıklarını söyledi. YASİN KAPTANLIĞI BIRAKTI Konyaspor futbol şube sorumlusu Hasan Dağlı, Yasin’in kaptanlığı bırakmak istediğini, bu nedenle takımda 1. kaptanlığa El Saka, 2. kaptanlığa da Ömer’in getirildiğini açıkladı.. Kartal’da revizyon konusunun bugün akşam gerçekleştirilecek yönetim kurulunda ele alınacağı ve Erhan Albayrak hakkında da karar alınacağı öğrenildi. Öte yandan, eşi rahatsız olan Batista’nın Almanya kampının ardından Brezilya’ya gittiği açıklandı. Bu futbolcunun Nevşehir kampının son günlerinde geleceği ve Sivas 4 Eylül otelindeki kampta takımdaki yerini alacağı bildirildi. Yeşil-beyazlı temsilcimizde, Trabzonspor’dan kiralanan ve menaceri aracılığıyla imza attırılan forvet oyuncusu Mehmet Yılmaz’ın, takımıyla birlikte Almanya kampından döndüğü ve izinli olduğu belirtildi. Mehmet Yılmaz, Kartal’ın Nevşehir kampına yarın katılacak ve sağlık kontrolünden geçirilerek çalışmalara başlayacak. Bu arada, Ankaraspor’un istediği orta saha oyuncusu Mustafa Er’in durumunun da bu hafta içerisinde netleşeceği kaydedildi. Takas konusunun düşünüldüğünü, ancak, bundan vazgeçtiklerini ve Mustafa Er’i para karşılığında vereceklerini belirten yönetici Hasan Dağlı, Ankaraspor’un kendilerinden Salı gününe kadar zaman istediğini söyledi. Tunuslu futbolcu Kais’in menaceriyle de bir görüşme yapılacağı açıklandı.. TARAFTARLAR TEDİRGİN Konyaspor’daki bu gelişmelerden son derece rahatsızlık duyan taraftarlar ise takımdan birçok futbolcunun gönderilmesinin yanlış olduğunu, bu futbolcuların gönderilmesinin ise ekonomik sıkıntıdan kaynaklandığını bildirdiler. Takımda gençleştirme adına yapılan operasyonların sıkıntısının lig’de çekilmemesini arzu ettiklerini bildiren taraftarlar, “Yönetimin bu operasyonlarını anlamakta güçlük çekiyoruz. Takımın önemli oyuncularının bir bir gönderilmesinin arkasında başka şeyler mi yatıyor? Okan Yılmaz gönderilecekti ne diye transfer edildi? Ümit Bozkurt yaşlı ise El Saka çok mu genç? İnşallah Konyaspor bu operasyonlardan yara almaz” şeklinde endişelerini dile getirdiler.
|
|
|
|
|
|
|
rockseverr
|
 |
« Yanıtla #8 : 24 Temmuz 2006 - 14:19 » |
|
Konyaspor’dan ayrılma olayını değerlendiren Ümit Bozkurt, “Sözleşmemdeki bedel yüksek bulunduğu için yönetim beni kadroda düşünmediğini iletti. Futbolda bu tür şeyler olabilir. Hayırlısı olsun. Ama açıkçası şu saatten sonra bu durum hiç şık değil. Herkes kadrosunu oluşturdu. Keşke bu bana bir ay önce söylenseydi. Ankara’da bir dizi temaslarda bulunacağım. İnşallah ortada kalmayız ve kendimize uygun bir kulüp buluruz” açıklamalarını yaptı.
BATİSTA DA MI YOLCU?
Konyaspor’da Batista bilmecesi de sürüyor. Almanya kampının üçüncü günü eşinin rahatsızlığı nedeniyle apar topar kamptan ayrılan Brezilyalı oyuncu Batista’nın da parasal problemler nedeniyle ülkesine döndüğü iddiaları ortaya atıldı. Camiaya yakın bazı isimlerden öğrenilen bilgiler ışığında Batista’nın kendisine öneriler rakamı kabul etmediği ve Konyaspor ile tekrar anlaşma yoluna gitmeyerek ülkesine döndüğü ifade edildi. Batista’nın durumu hakkında net bir bilgi edinilemezken, halen ülkesinde bulunan Sambacı’nın Konya’ya dönüp dönmeyeceği ve dönecekse ne zaman takıma katılacağı ise belirsizliğini koruyor.
Öte yandan yaşanan bu şok gelişmeler Konyaspor taraftarını öfkelendirdi. Nalcaci.Net Taraftar sitelerinde olaya tepki gösteren yeşil-beyazlı fanatikler, yönetimi istifaya davet ederken, Konyaspor’un 2006-2007 sezonunda küme düşmesinin işten bile olmadığını dile getirdiler.
|
|
|
|
|
|
|
rockseverr
|
 |
« Yanıtla #9 : 24 Temmuz 2006 - 14:21 » |
|
tüm haberler nalcaci.net ten alınmıştır.ve son bir bilgi 26 temmuz günü nalçacı grubu büyük bir gösteriye hazırlanıyor.
|
|
|
|
|
|
|
rockseverr
|
 |
« Yanıtla #10 : 25 Temmuz 2006 - 11:23 » |
|
Okan Yılmaz ve Ümit Bozkurt’un gönderilmesi taraftarların büyük tepkisine neden oldu. Yönetimin bütçeyi küçültmek için Erhan ve Yasin’i de göndereceği sızan haberler arasında
Konyaspor’da yönetiminin revizyon adı altında yaptığı ve takımın önemli oyuncularını gözden çıkarması, özellikle yeşil-beyazlı taraftarlardan büyük tepki aldı. Geçtiğimiz sezon içerisinde Malatyaspor’dan transfer edilen Okan Yılmaz ile sezon başında Gençlerbirliği’nden alınan Ümit Bozkurt’un da Zafer Demir gibi ekonomik sıkıntılar nedeniyle kulüpten uzaklaştırmaları taraftarları çileden çıkardı. Erhan Albayrak ve Yasin Çelik’in de aynı yollarla Konyaspor’dan kopartılacağını düşünen taraftarlar, yönetimin büyük yanlışlar içerisinde olduğunu, takımın bu gidişinin hiçte iç açıcı olmadığını bildirdiler. Konyaspor’da yaşanan ekonomik kriz nedeniyle yönetimin yanlış işler yaptığını, 2-3 trilyon için bütçe küçültmeye gittiğini, ancak takımın küme düşmesi halinde 20 trilyona lige çıkılmayacağını hesap etmediğini ifade eden taraftarlar, “bu yönetimin ne yapmaya çalıştığına akıl sır erdirmek mümkün değil. Yönetim çok büyük hata yapıyor. Madem ekonomik sıkıntı var, bu oyunculara bu kadar parayı ne diye verdiniz? Dünya’nın hiçbir yerinde böyle şey olmaz. Önce istediği rakamı veriyorsunuz, sonra da ‘sana çok para vermişiz, indirim yap’ diyorsunuz. Böyle şey olur mu? Bu nasıl bir yöneticilik anlayışı? Yöneticiler, özellikle de kulüp başkanı Ahmet Şan, aklını başına devşirsin. Yaptıkları hem etik değil, hem de Konyaspor’u ateşe atmaktır.” Zafer Demir, Okan Yılmaz ve Ümit Bozkurt’tan sonra sırada Erhan Albayrak ve Yasin Çelik’in de gönderileceği haberlerini gazetelerden okuduklarını bildiren taraftarlar, “Yapılan transferler ortada. Bu oyuncuları da gönderirlerse bu takım bu lig’de nasıl tutunacak? Nasıl maç kazanacak?” diyerek yönetimin yanlış yolda olduğunu vurguladılar. Dün gazetemizi arayan bazı taraftarlar ise yönetimin takımı gençleştirme yerine yaş ortalamasını yükselttiğini belirterek, “El Saka, Yordonav ve buna benzer oyuncuların yaşlarının kaç olduğunu merak ediyoruz. Nasıl gençleştirme bu? İzleme komitesinin takip ettiği oyunculara ne oldu. İzleme komitesi futbolcu yerine gökteki yıldızları mı izledi? Ergun Teber olayı. Bu futbolcunun kaderi ile oynamak akıl işi mi? Belediye’nin maddi desteği ne oldu? Açık konuşmak gerekirse, Ahmet Şan ve bir iki yönetici takımın altına dinamit koyuyorlar. Ancak, bu takımla birlikte kendilerini de ateşe attıklarının farkında olsunlar.”
SIRADA YASİN İLE ERHAN MI VAR? Bütçeyi küçültmek adına takımın önemli oyuncuları ile yollarını bir bir ayıran Konyaspor’da edindiğimiz bilgilere göre sırada Erhan Albayrak ile Yasin Çelik’in olduğu öğrenildi. Yönetimin bu futbolculardan da indirim istediği öğrenilirken, bu oyuncuların ise diğer oyuncular gibi buna karşı çıktıkları, dolayısıyla yönetimin de bu oyuncularla yollarını ayıracağı gelen bilgiler arasında. Öte yandan, ailesinin rahatsızlandığını öne sürerek ülkesi Brezilya’ya giden Batista’nın da geri dönmeyeceği gelen haberler arasında. Konyaspor yönetiminin bu oyuncudan da indirim istediği, Batista’nın da yönetimin bu isteğine “red” cevabı verdiği, dolayısıyla da ülkesine geri döndüğü edinilen bilgiler arasında.
Kaynak: Merhaba
|
|
|
|
|
|
|
rockseverr
|
 |
« Yanıtla #11 : 27 Temmuz 2006 - 14:21 » |
|
Salı günü akşam kendisine kulüp bulması istenen Erhan Albayrak, Başkan Ahmet Şan’ın devreye girmesiyle takımda kalırken, yaptığı ilginç açıklamalarla kafaları karıştırdı
Konyaspor’da yaşanan şok gelişmeler sürüyor. Zafer Demir, Okan ve Ümit Bozkurt’tan sonra Erhan’ın da bileti eline verilirken, camiayı şoka uğratan bu gelişmeyi Başkan Ahmet Şan son dakikada önledi. Salı günü akşam 23.00 sularında bir yönetim kurulu üyesinin kendisine “Seni artık takımda düşünmüyoruz. Kendine kulüp bul” dediğinin iddia edildiği ve eşyalarını toplayan Erhan kamptan ayrılmak üzereyken, araya kulüp Başkanı Ahmet Şan’ın devreye girmesiyle takımda kaldığı öğrenildi.
Önceki gün Nevşehir kampında gazetecilere; “Hocam ve yönetim kurulu üyeleri ile görüştüm. Hocadan istediğim ve beklediğim desteği göremedim. Sürekli yedek oyuncu olarak ısınıyorum. Hocayla bu konuyu konuştum ve büyük ihtimal ile Konyaspor’u bırakacağım” diyen ve akşam saatlerinde takımdan gönderildiği iddia edilen Erhan geri adım attı. Başkan ile konuşan ve “Seni hiçbir yere göndermiyoruz. Konyaspor’un 2006-2007 kadro planlamasında yer alan bir isimsin” demesi üzerine takımda kalan Erhan Albayrak, dün ise konuyla ilgili konuşmamayı tercih etti.
Telefonla ulaştığımız Erhan Albayrak tüm ısrarlarımıza rağmen, “Ben açıklamalarımı dün yaptım. Ayrıca Başkan Ahmet Şan’a söz verdim. Konuşmuyorum. Konuşursam, başkan kırılır” dedi.
Kaynak: Memleket
|
|
|
|
|
|
|
rockseverr
|
 |
« Yanıtla #12 : 27 Temmuz 2006 - 14:22 » |
|
Erhan Albayrak’ın ‘Ayrılmayı düşünüyorum’ demeci camiada keyifleri kaçırdı. Oğuz, “Erhan, futbolcu kompleksinden kaynaklanan bir açıklama yapmış” dedi. Konyaspor’da Erhan Albayrak’ın ‘Yedek takımda oynatılıyorum, ayrılmak istiyorum’ şeklinde açıklamalar yapması kriz yarattı. Konyaspor Kulüp Basın Sözcüsü Memduh Oğuz, Erhan Albayrak’ın Brezilyalı futbolcu Da Silva ile aralarındaki forma rekabetinden dolayı böyle bir açıklamayı yapmış olabileceğini bildirdi. Oğuz, “Klasik futbolcu kompleksi diyebileceğimiz bir davranış. Erhan ile daha önce rekabete girebilecek bir futbolcu yoktu ama artık Da Silva ile aralarında sportif rekabet yaşanacak. Bu rekabet Konyaspor için de faydalı olacaktır. Erhan’ın bu açıklamasını futbolcuların komplekslerine bağlıyorum” dedi.
Erhan’ın kampta çalışmalarını sürdürdüğünü dile getiren Oğuz, bu oyuncu ile herhangi bir sıkıntılarının bulunmadığını da bildirdi.
Kaynak: Memleket
|
|
|
|
|
|
|
rockseverr
|
 |
« Yanıtla #13 : 27 Temmuz 2006 - 14:23 » |
|
Lig hazırlıklarını yaptığı çalışmalarla sürdüren yeşil beyazlı temsilcimiz Konyaspor, 1. Kapadokya Cup Futbol Turnuvasında dün Samsunspor ile çeyrek final maçında karşılaştı ve rakibini 2-1 yenerek yarı finale yükseldi.
Almanya kampı dönüşü yorgunluğundan dolayı ilk maçlarda sönük görünen ancak dün oynadığı Samsun maçında daha etkili gözüken temsilcimiz 8. dakikada Erhan’ın attığı golle 1-0 öne geçti. Bu gole Samsunspor 33. dakikada Serkan Aykut’la cevap verirken, beraberlik golünden sonra baskısını artıran Konyaspor, maçın 38. dakikasında Belal’in attığı golle karşılaşmayı 2-1 kazanarak yarı finale yükseldi. Ekibimiz bugün yarı finalde Elazığspor ile karşılaşacak. Diğer maçta ise Yimpaş Yozgatspor- Denizlispor final maçı için karşı karşıya gelecek. Turnuvada diğer sonuçlar ise şöyle: Denizlispor 2-1 Çaykur Rizespor, Yimpaş Yozgatspor 2-1 İstanbulspor, Elazığspor 4-3 G.Antep Bld.Spor.
STAT: Gazi HAKEMLER: Ümit Ünal xxx, Hadi Dedeoğlu xxx, Murat Tavukçu xxx KONYASPOR: Oğuzhan xxx, Erkan xx, Batista xxx, Erman xx (El Saka xx), Da Silva xxx, Mustafa xx (Yordanov xx), A.Belal xxx, Eren xx (Ömer xx), Erhan xxx, Ozan xx, Tayfun xxx SAMSUNSPOR: Akın xx, Barış x, Evren xxx (Mustafa x), Aydın xx, Petkov xxx, Adnan xx (Sercan x), Marciel xxx, Serkan, Eren xx (Sefa x), Serkan Aykut xxx (Fatih xx), Rafael xx GOLLER: Dk. 8 Erhan, Dk. 38 Belal (Konyaspor), Dk. 33 Serkan Aykut (Samsunspor)
Kaynak: Merhaba
|
|
|
|
|
|
|
rockseverr
|
 |
« Yanıtla #14 : 28 Temmuz 2006 - 15:43 » |
|
Konyasporumuza fazla ilgi olmadığı anlaşılıyor.bunada açıkçası üzüldüm.Bu başlığa daha fazla haber yorum yazmayacağım.
|
|
|
|
|
|
|
|