bozkir.net Bozkir Forum Arsivi 21 Nisan 2025 - 21:05 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:
Mesaj yazmaya başlamadan önce Forum Kurallarını Okuyunuz.

Sayfa: [1]   Aşağı git
Gönderen Konu: kınama  (Okunma Sayısı 7920 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
umman
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« : 03 Ağustos 2006 - 17:43 »

Benim bugün yazdığım Bozkır kültür festivali ile ilgili davetimi
kibarca uyarmadan çöp kutusuna gönderen Navruz'u kınıyorum.

Diger üyeler yanlış anlamasın lütfen.
navruz
Site Yöneticisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #1 : 03 Ağustos 2006 - 18:49 »

Sevgili umman
Gereksiz yere başlık açmışsın. Bende bunu taşıdım.Uyarı yapmak zorunda olduğumu zannetmiyorum.
Sanırım bunu alışkanlık haline getirmişsin ki kınama mesajını iki farklı bölümde tekrar açmışsın.(bir tanesini yine sildim)
umman
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #2 : 04 Ağustos 2006 - 08:28 »

Önce suna cevap vereyim.
Bunun alışkanlıkla bir alakası yok bir konu ile ilgili elli defa yazı yazmanın bir mantığı oladığını sizden daha iyi biliyorum iki konu başlığı açmamın sebebi ilk yazdığım forum bölümüne yarım saat sonra eklendi.Sorunu bilmiyorum.

Şimdi bir konu başlığı daha önce açılmış olabilir ve benim haberim olmamış olabilir ki başlık olup olmadığına bakmadan yazdım.

Ben burada ortak bazı şeyleri paylaşmak için varım ( Örneğin önce ilçemiz sonra kasabamızla ilgili kültürümüz ) Bunun karsılıklı saygıya dayalı olmasını istiyorum.

Bu sitenin kurucusu olabilirsiniz ama bu size sitede istediğinizi ( kırıcı olamak istemiyorum ama ) saygısızca yapma hakkı tanımaz.Üsteki yazdığınız yazı bunun örneği.

Sitedeki bütün arkadaşları selamlıyorum.
rockseverr
Forum Yöneticisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #3 : 04 Ağustos 2006 - 10:24 »

bizim bozkır insanın uslubu sert oluyor(bende dahil).demekki bu bozkırımızın havası ve suyundan kaynaklanıyor. :wink:
navruz
Site Yöneticisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #4 : 04 Ağustos 2006 - 12:06 »

Bakın umman kardeşim
Bunu gereksiz yere tartışmanın bir mantığı yok.
Sen diyorsun ki benim mesajımı keyfi olarak sildin.Bunu ben yapmasaydım diğer arkadaşlardan biri yapacaktı.Ve daha önce yapıldı da.Konu açarken bakmadım diyorsun.Üstelik birde saygısızlıkla suçluyorsun beni.Her şeyin belli bir kuralı vardır.O zaman Ahmet, Mehmet her gelen foruma bakmadan aynı konu hakkında yüzlerce konu açsın.Bunun neresi mantıklı.
Niye bu kadar takıldığını merak ediyorum.Hiçbir uyarı yazmadan silsem haklısın. Ama altına yazmışım bu konu daha önce açıldı o yüzden kilitlendi diye.
Bunu saygıyla karşılamanızı beklerdim.
navruz
Site Yöneticisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #5 : 04 Ağustos 2006 - 12:12 »

Alıntı sahibi: "rockseverr"
bizim bozkır insanın uslubu sert oluyor(bende dahil).demekki bu bozkırımızın havası ve suyundan kaynaklanıyor. :wink:

rockseverr kardeşimizin de avatarını sildim. Cheesy Forum Kurallarında yazılan kriterlere uymayıp ,boyutunun çok büyük olması nedeniyle.Hemde hiç uyarı yapmadan.Bana karşıda hiçbir kınamada falan bulunmadı.
Herşeyi sitemizin güzelliği için yapıyorum.Üyelerimizden de bu tür konularda biraz hassas olmalarını diliyorum...
umman
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #6 : 04 Ağustos 2006 - 12:34 »

Ben silmenize karşı değilim tabiki bir sistem içerisinde olması lazım.
benim kızdığım konu silmeniz değil.Silerken takındığınız tavır.

Uyarmadınız dememin sebebi buydu.

Yazıdakı tavrınızı kontrol edersenız,sanki sen bunu nasıl boyle yaparsın der gibi bir tavır var

yanılıyorsam düzeltin
navruz
Site Yöneticisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #7 : 04 Ağustos 2006 - 13:11 »

Hayır mesajı kilitlerken böyle bir şey aklıma bile gelmedi.İşim olduğu için biraz aceleyle yazdım. Siz yanlış anlamışsınız.Ben buna tepki göstermenize kızmıştım hepsi bu.
Ortada tamamen bir yanlış anlama var.
rockseverr
Forum Yöneticisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #8 : 07 Ağustos 2006 - 12:13 »

bak şimdi navruz kardeş çok kızdım  :lol:  sen niye benim avatarlarımı silip duruyorsun işin gücün benmiyim  :lol:  :lol:

biraz daha anlayış göstermeliyiz hemşehrilerim.sonuçta mustafa navruz , osman koyuncu bilgisarcı daha bilmediğim arkadaş varsa kusura bakmayın.bozkırımızın tanıtımı için bizim buralarda fikrimizi belirtmemiz ve köylerimizle ilgili duyuruları alabilmemiz için böyle güzel bir site kurmuşlar.ve hiçbir ticari amaç gütmeden.Böyle en ufak bir problemde eleştirmek pek hoş olmuyor (arada sırada bende yapıyorum).Bu arkadaşlar site kurdukları için  maaşlı bu işten para kazanan insanlar değil.tamamen bozkır sevdasıyla bu siteyi götürüyorlar.Onlara teşekkür edeceğimize eleştirmemeliyiz.(site kurmak hiç kolay bişey değil.hele bozkir.net gibi kapsamlı ve sürekli güncellenen).
navruz
Site Yöneticisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #9 : 07 Ağustos 2006 - 13:10 »

Alıntı sahibi: "rockseverr"
bak şimdi navruz kardeş çok kızdım  :lol:  sen niye benim avatarlarımı silip duruyorsun işin gücün benmiyim  :lol:  :lol:

Öncelikle söyleyeyim şimdi ben silmedim. Cheesy
Şaka bir yana yazdıkların için teşekkür ederim.
osmankoyuncu
Site Yöneticisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #10 : 07 Ağustos 2006 - 15:24 »

Bu arada benim avartarda uçtu  :lol:

Kurallar dışı olduğu için  :wink:  Cool  Cheesy

Bu Vatanın Ekmeğini Yiyip Bu Vatana İhanet Edenler
Bir Gün Ekmek Yediği Yerden Kurşunu da Yerler!
rockseverr
Forum Yöneticisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #11 : 08 Ağustos 2006 - 13:08 »

abii siz torpilli değilmisiniz  Cheesy
navruz
Site Yöneticisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #12 : 08 Ağustos 2006 - 14:14 »

Söylemeyi unutmuşum.Avatar gönderimini güvenlik nedeniyle kapatmıştım.
Avatarlar o yüzden kayboldu büyük ihtimalle.Şu an için sadece url ile avatar ekleyebilirsiniz.
Sayfa: [1]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer: