bozkir.net Bozkir Forum Arsivi 02 Mayıs 2025 - 01:12 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:
Mesaj yazmaya başlamadan önce Forum Kurallarını Okuyunuz.

Sayfa: [1]   Aşağı git
Gönderen Konu: Lenfositlerle kanser hücreleri yok edildi.  (Okunma Sayısı 3461 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
drtehmen
Aktif Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

« : 03 Eylül 2006 - 20:50 »

Amerikalı bilim adamları, genetik yapılarını değiştirdikleri, immün hücrelerinin lideri konumundaki lenfositlerle kanserli hücreleri öldürmeyi başardı.

Kanserle mücadelede ümit vaat eden bir adım olarak değerlendirilen araştırma, deri kanseri olan küçük bir grup hasta üzerinde yapıldı. Bilim adamları, hastalardan aldıkları immün hücrelerinde genetik yapıyı değiştirdikten sonra her hastaya kendi immün hücrelerini geri enjekte etti. Hastaların bir bölümünde kanserli hücrelerin sayısı önemli ölçüde azaldı. İki hastada ise kanserli hücreler tamamen yok oldu ve hastalar ileri safhada kanser olmalarına rağmen tamamen iyileşti.

Kaynak:Ankara, AA
drtehmen
Aktif Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #1 : 03 Eylül 2006 - 20:52 »

Bir tek ölümün çaresi yok gerçekten.
bilgisayarci
Site Yöneticisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mustafa

Site
« Yanıtla #2 : 22 Eylül 2006 - 15:33 »

Alıntı sahibi: "drtehmen"
Amerikalı bilim adamları, genetik yapılarını değiştirdikleri, immün hücrelerinin lideri konumundaki lenfositlerle kanserli hücreleri öldürmeyi başardı.

Kanserle mücadelede ümit vaat eden bir adım olarak değerlendirilen araştırma, deri kanseri olan küçük bir grup hasta üzerinde yapıldı. Bilim adamları, hastalardan aldıkları immün hücrelerinde genetik yapıyı değiştirdikten sonra her hastaya kendi immün hücrelerini geri enjekte etti. Hastaların bir bölümünde kanserli hücrelerin sayısı önemli ölçüde azaldı. İki hastada ise kanserli hücreler tamamen yok oldu ve hastalar ileri safhada kanser olmalarına rağmen tamamen iyileşti.

Kaynak:Ankara, AA

Gerçekten çok güzel bir haber. Ama bu işler beni gerçekten beni rahatsız ediyor.(genetik yapısı değiştirilen hücreler). İnşaallah dünyanın başına bunlar dert olmaz.

Alıntı sahibi: "drtehmen"
Bir tek ölümün çaresi yok gerçekten.

evet bu da tartışılmaz gerçek. Ayrıca biz müslümanlar da ölüme öcü gibi bakmayız zaten.

"Şu vahdet tarumar olsun!" deyip saldırma İslam'a;
Uzaklaşsan da imandan, cema'atten uzaklaşma.
M.Akif
osmanyilmaz
Forum Yöneticisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #3 : 22 Eylül 2006 - 20:26 »

bu satırlara ek olarak.......................ölüm günüm düğün günümdür.hz mevlana

hakkımda bilgisi olmayanın fikride olmasın
www.sorkunkasabasi.com www.osmanyilmaz.tr.cx
drtehmen
Aktif Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #4 : 22 Eylül 2006 - 21:22 »

Şeb-i Arus mu diyorlar farsçada buna :?:
Sayfa: [1]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer: