rockseverr
|
 |
« Yanıtla #150 : 04 Nisan 2007 - 08:13 » |
|
vatansever fenerbahçeye bakın.sözde atatürkün takımı.yıllarca pkk yı besleyen eğitim kamplarını kapatmayan terörist apo yu saklayan pkknın bu durumlara gelmesini sağlayan suriyeye açılış maçına gidiyor. ne diyelim bu fenerliler çok vatansever oluyor.özellikle karalar arkadaşımız.
|
|
|
Kayıtlı
|
|
|
|
karalar
|
 |
« Yanıtla #151 : 04 Nisan 2007 - 08:45 » |
|
Birde Bu gün taze haber diye çölaşanın yazısını koymuşsun. Bakıyorum spora siyaseti sokuyorsun. Suriye ve Türkiye hükümetinden bahsediyorsun. Onların hükümeti kötü, bizimki onlardan da kötü. Tamam da Suriye ile Türkiyeyi fenerbahçe mi yönetiyor, yoksa Türkiye ile Suriye fenerbahçenin kolonisi mi? Emin çölaşan bu yazısında Fenerbahçe bir şey demiyor, bizim idarecilerimizin basiretsizliğini eleştiriyor. Ama amaç çamur atmak olduktan sonra, bulursun bir kötü yazı, içinde tek bir yerde Fenerbahçenin ismi de geçse farketmez, nasılsa sıçrayan çamurlardan birazda ona bulaşır. O zaman bütün Türk takınları dostça ve amatörce aralarında turnuvalar düzenlesinler. Biz Bütün Uluslararası turnuvalardan da çekilelim, Yunanı, Rusu, Fransızı, İngilizi, Ermenisi, Amerikanı..... hiç birinin takımıyla maç yapmayalım. Yoksa spor yapmış değil vatana ihanet etmiş oluruz Yunanını ermenisini geçtim, Avrupada ileri gelen ülkelerden hangisi dostumuz. Yada dost denilen amerika mı dostumuz. Diğer ülkelerin de desteği olmasa Suriye barındırabilirmi kendi topraklarında bile olsa teröristleri. Almanı, Fıransızı, Hollandası, belçikası ve hatta takımlarıyla en çok maç yaptığımız italya kucak açmadımı teröristlere. Hakan şükür, emre belözoğlu, okan buruk italyaya gitti diye vatan haini mi oldu, yoksa cimboma para kazandırmadan kaçtılar diye cimbom haini mi?
|
|
|
Kayıtlı
|
|
|
|
osmankoyuncu
|
 |
« Yanıtla #152 : 04 Nisan 2007 - 11:36 » |
|
Sanırım konu kapanmaya gidiyor.
Herkes kendi takımını en yüce görüyor. Kendisi hakaret edici sözler söylüyorken bişey yok kendisine bişey denildiğinde kürkrüyor.
Bu söylediğim herkes için geçerli kimse üstüne almasın.
İşin şaka boyutunu eğlence boyutunu başka yönlere taşımayalım.
Tarafsız olarak konuyu baştan sona değerlendirdim.
son olarak karalar T.C Hükümeti veya başka bir hükümet ile ilgili düşüncelerinizi aktarırken hakaret boyutuna varmayalım.
|
|
|
Kayıtlı
|
Bu Vatanın Ekmeğini Yiyip Bu Vatana İhanet Edenler Bir Gün Ekmek Yediği Yerden Kurşunu da Yerler!
|
|
|
rockseverr
|
 |
« Yanıtla #153 : 04 Nisan 2007 - 13:50 » |
|
Birde Bu gün taze haber diye çölaşanın yazısını koymuşsun. Bakıyorum spora siyaseti sokuyorsun. Suriye ve Türkiye hükümetinden bahsediyorsun. Onların hükümeti kötü, bizimki onlardan da kötü. Tamam da Suriye ile Türkiyeyi fenerbahçe mi yönetiyor, yoksa Türkiye ile Suriye fenerbahçenin kolonisi mi? Emin çölaşan bu yazısında Fenerbahçe bir şey demiyor, bizim idarecilerimizin basiretsizliğini eleştiriyor. Ama amaç çamur atmak olduktan sonra, bulursun bir kötü yazı, içinde tek bir yerde Fenerbahçenin ismi de geçse farketmez, nasılsa sıçrayan çamurlardan birazda ona bulaşır. O zaman bütün Türk takınları dostça ve amatörce aralarında turnuvalar düzenlesinler. Biz Bütün Uluslararası turnuvalardan da çekilelim, Yunanı, Rusu, Fransızı, İngilizi, Ermenisi, Amerikanı..... hiç birinin takımıyla maç yapmayalım. Yoksa spor yapmış değil vatana ihanet etmiş oluruz Yunanını ermenisini geçtim, Avrupada ileri gelen ülkelerden hangisi dostumuz. Yada dost denilen amerika mı dostumuz. Diğer ülkelerin de desteği olmasa Suriye barındırabilirmi kendi topraklarında bile olsa teröristleri. Almanı, Fıransızı, Hollandası, belçikası ve hatta takımlarıyla en çok maç yaptığımız italya kucak açmadımı teröristlere. Hakan şükür, emre belözoğlu, okan buruk italyaya gitti diye vatan haini mi oldu, yoksa cimboma para kazandırmadan kaçtılar diye cimbom haini mi? çölaşanın böyle bi yazı yazdığından haberim bile yok dostum.kendisinin tek bir yazısını okumuşluğum bile yok.tamamen kendi düşüncelerimdi.alıntı yaparsam zaten belrtiyorum her zaman.neyse ,osmanın dediği gibi bu başlığı biraz rahat bırakalım yoksa kasımpaşalı osman kilt atacak konuya.
|
|
|
Kayıtlı
|
|
|
|
navruz
|
 |
« Yanıtla #154 : 04 Nisan 2007 - 22:19 » |
|
Sanırım konu kapanmaya gidiyor.
Herkes kendi takımını en yüce görüyor. Kendisi hakaret edici sözler söylüyorken bişey yok kendisine bişey denildiğinde kürkrüyor.
Bu söylediğim herkes için geçerli kimse üstüne almasın.
İşin şaka boyutunu eğlence boyutunu başka yönlere taşımayalım.
Tarafsız olarak konuyu baştan sona değerlendirdim.
son olarak karalar T.C Hükümeti veya başka bir hükümet ile ilgili düşüncelerinizi aktarırken hakaret boyutuna varmayalım. Haklısın konu kilitlenmeye doğru gidiyor.
|
|
|
Kayıtlı
|
|
|
|
vural
Yeni Başlayan
Çevrimdışı
Mesaj Sayısı: 18
|
 |
« Yanıtla #155 : 05 Nisan 2007 - 09:33 » |
|
Niye kilitlensin ki?
Konu amacından mı saptı, konuyu amacından saptıranlara verırsın bırer hafta nopost cezası bı daha yapıyorlarmı bakalım. Ne olacak yanı sız baslıgı kapattınız dıye bı daha burada Fenerbahçe konusulmayacak mı?
Ayrıca bazı arkadaslar sacmalamanın sınırlarını ıyıce asmıslar. Fenerbahçenin orada mac yapmasıyla vatanseverlıgı hangı mantıkla bırlestırdın merak edıyorum.
Bu spor forumları nıye boyle sidik yarısına, ilkokul muhabbetıne donuyor sureklı anlayamıyorum.
|
|
|
Kayıtlı
|
|
|
|
rockseverr
|
 |
« Yanıtla #156 : 05 Nisan 2007 - 14:25 » |
|
boşver vural kardeşim bunlar ince mevzular takma kafana biz arkadaşlarla sidik yarıştırmaya devam edelim.
|
|
|
Kayıtlı
|
|
|
|
karalar
|
 |
« Yanıtla #157 : 06 Nisan 2007 - 17:19 » |
|
NEDEN 7-0 !!! ''Fenerbahçe-Galatasaray maçı kaç kaç biter" sorusuna "7-0" yanıtını verdim. Olacakları bile bile bunu söyledim. Kimilerinin kızacağını, kimilerinin güleceğini, hatta kimilerinin "Delirmiş bu yahu" diyeceğini bilerek... Oysa benim 7-0'ım bir tahmin değil bir dilek. Neden 7-0? Çünkü 6-0'ın acısını dindirecek en düşük skor bu da ondan. Fenerbahçe bizi 6-0 yenmedi mi? Peki bunun rövanşı, bu skora karşılık bize "tur atlatacak" skor ne? 7-0... Bu yüzden her Galatasaray, Fenerbahçe karşılaşması öncesi bana "Ne düşünüyorsun" diye sorduklarında ısrarla "7-0" diyeceğim. Atar mıyız, atamaz mıyız bilmem. Ama benim için gerekli skor bu. 6-0'a karşılık 7-0. Ben 7 atmayı beklerken, bir gün Fenerbahçe bize 7 tane sallarsa o zaman ben de "8-0" demeye başlayacağım. Biz bir gün Fenerbahçe'ye 7 tane atarsak o zaman Fenerbahçeliler 8 atarak rövanşı almak isteyeceklerdir muhakkak. Bu nedenle "7-0" diyorum. Bazıları da bana sövüyor, küfür dolu mailler yolluyor, "Delirmiş" diyor. Emin olun 90 dakikalık eğlenceli bir oyunu hayatımın merkezi yapacak kadar delirenlerden değilim en azından. Bugün oturup maçı seyredeceğim. Ne yazık ki, çok istememe ve çok merak etmeme rağmen bunun bir oyun olduğu hâlâ anlaşılamadığı için Şükrü Saracoğlu'na gidemeyeceğim. Maçı evde izleyeceğim. Kazanırsak sevineceğim, 7 tane atarsak çok keyifleneceğim. Yenilirsek üzüleceğim. 6 tane veya fazlasını yersek geçen sefer yaptığım gibi güleceğim. Yenersek bütün Fenerbahçeli dostlarıma SMS yollayacağım, yenilirsek SMS'lerime bakmayacağım. Ama bunun bir oyun olduğunu ve tek amacın eğlenmek olduğunu unutmayacağım. Siz de öyle yapın. evet arkadaslar bu yaziyi eski cincon yonetim kurulu uyesi olan Fatih Altayli yazmis 3 Aralik 2006 tarihinde Fenerbahcenin geleneksel terbiye islerini yapacagi olaydan once!!! iyi okuyun!!![/b]
|
|
|
Kayıtlı
|
|
|
|
karalar
|
 |
« Yanıtla #158 : 09 Nisan 2007 - 14:53 » |
|
365 günlük penaltı özlemi Hurriyet.com.tr 9 Nisan 2007 F.Bahçe, en son penaltısını geçen yıl bugün kullandı. İşte en çok penaltı kullanan takımlar...
F.Bahçe son olarak Kayseri deplasmanında 2-2 berabere kaldı ve şampiyonluk yolunda altın değerinde 2 puandan oldu. Bu maçta Tümer'in ceza sahası içinde düşürülmesine hakem kayıtsız kalınca sarı lacivertliler ayağa kalktı. Şampiyonluk yarışındaki rakibi Beşiktaş'ın, İnönü Stadı'nda tartışmalı bir pozisyonda kazandığı penaltıdan attığı tek golle Çaykur Rizespor'u 1-0 yenmesi ise sinirleri gerdi. F.Bahçe yönetimi ve Arthur Zico, hakemlere yüklendi. Ligdeki son penaltısını geçen yıl bugün kullanan F.Bahçe, Avrupa'da lider olup penaltı kullanmayan tek takım konumunda.
GEÇEN YIL BUGÜN
Geçen yıl şampiyonluğu son saniyede G.Saray'a kaptıran F.Bahçe, geçen yıl 9 Nisan'dan bugüne oynadığı lig maçlarında hiç penaltı kazanamadı. Son olarak Kayserispor maçında Tümer'in ceza sahasında düşürülmesine penaltı
Süper Lig'de son 5 sezonun en çok penaltı kazanan ilk 10 takımı TAKIMLAR MAÇ PENALTI GOL Beşiktaş 197 36 24 G.Antep 197 32 23 Trabzon 197 27 18 F.Bahçe 197 26 22 Samsun 170 26 19 G.Saray 197 26 18 Denizli 197 23 18 G.Birliği 197 23 17 D.Bakır 170 22 15 Malatya 170 20 15
çalınmayan sarı lacivertliler, son 32 lig maçında hiç penaltı atışı kullanmadan en yakın rakibi Beşiktaş'a 4, G.Saray'a da 10 puan fark yapmış durumda. F.Bahçe ile aynı kaderi paylaşan bir başka Süper Lig takımı da Sivasspor. Kaderin cilvesine bakın ki F.Bahçe, en son penaltısını bir yıl önce bugün Kadıköy'de oynanan Sivasspor maçında kullanmıştı. 9 Nisan 2006'da oynanan karşılaşmanın 15. dakikasında kazanılan penaltıda topun başına geçen Alex, golünü atmış ve F.Bahçe bu karşılaşmadan Alex(2) ve Tuncay'ın golleriyle 3-0 galip ayrılmıştı.
AVUPA'DE TEK
Ligde 365 gündür penaltı kazanamayan F.Bahçe, UEFA Kupası'nda İspanyol ekibi Celta Vigo ve Türkiye Kupası'nda oynadığı 3 maçta penaltı atışı kullandı. Şimdi gözlerligde kalan 7 maça çevirildi. Eğer F.Bahçe kalan 7 maçta da penaltı atışı kazanamazsa ilginç de bir rekorun sahibi olacak. Lider F.Bahçe, Avrupa liglerinde lider olan takımlar arasında penaltı kullanmayan tek takım durumunda.
"ADALET Mİ BU"
F.Bahçe'nin 2-2 berabere kaldığı maç sonrası Zico, "11'e 14 olarak oynuyoruz" derken Zico'nun yardımcısı Santana da "Bir takım hiç penaltı kazanamıyor ancak rakipleri bolca kullanıyor. Adalet mi bu?" açıklamasında bulundu. F.Bahçe yöneticisi Mahmut Uslu da Fener bahçe'nin şampiyonluk yolunda önünün kesilmeye çalışıldığını öne sürerek, "Tezgah kurulmuş" dedi.
|
|
|
Kayıtlı
|
|
|
|
karalar
|
 |
« Yanıtla #159 : 09 Nisan 2007 - 14:54 » |
|
Vayy beee biz bu filmi gecen senede seyretmistik gecen sene bas rolde cin con vardi bu sene federesyon basrole bjk yi koydu!!!simdiden kutlayalim bjknin sampiyonlugunu......
|
|
|
Kayıtlı
|
|
|
|
osmankoyuncu
|
 |
« Yanıtla #160 : 11 Nisan 2007 - 18:18 » |
|
Emin olun 90 dakikalık eğlenceli bir oyunu hayatımın merkezi yapacak kadar delirenlerden değilim en azından...Ama bunun bir oyun olduğunu ve tek amacın eğlenmek olduğunu unutmayacağım. Siz de öyle yapın . Sizde Fatih Altaylı'nın bu sözlerini ve benim daha önce yaptığım uyarıları unutmayın.
|
|
|
Kayıtlı
|
Bu Vatanın Ekmeğini Yiyip Bu Vatana İhanet Edenler Bir Gün Ekmek Yediği Yerden Kurşunu da Yerler!
|
|
|
karalar
|
 |
« Yanıtla #161 : 13 Nisan 2007 - 01:06 » |
|
NEDEN 7-0 !!! ''Fenerbahçe-Galatasaray maçı kaç kaç biter" sorusuna "7-0" yanıtını verdim. Olacakları bile bile bunu söyledim. Kimilerinin kızacağını, kimilerinin güleceğini, hatta kimilerinin "Delirmiş bu yahu" diyeceğini bilerek... Oysa benim 7-0'ım bir tahmin değil bir dilek. Neden 7-0? Çünkü 6-0'ın acısını dindirecek en düşük skor bu da ondan. Fenerbahçe bizi 6-0 yenmedi mi? Peki bunun rövanşı, bu skora karşılık bize "tur atlatacak" skor ne? 7-0... Bu yüzden her Galatasaray, Fenerbahçe karşılaşması öncesi bana "Ne düşünüyorsun" diye sorduklarında ısrarla "7-0" diyeceğim. Atar mıyız, atamaz mıyız bilmem. Ama benim için gerekli skor bu. 6-0'a karşılık 7-0. Ben 7 atmayı beklerken, bir gün Fenerbahçe bize 7 tane sallarsa o zaman ben de "8-0" demeye başlayacağım. Biz bir gün Fenerbahçe'ye 7 tane atarsak o zaman Fenerbahçeliler 8 atarak rövanşı almak isteyeceklerdir muhakkak. Bu nedenle "7-0" diyorum. Bazıları da bana sövüyor, küfür dolu mailler yolluyor, "Delirmiş" diyor. Emin olun 90 dakikalık eğlenceli bir oyunu hayatımın merkezi yapacak kadar delirenlerden değilim en azından. Bugün oturup maçı seyredeceğim. Ne yazık ki, çok istememe ve çok merak etmeme rağmen bunun bir oyun olduğu hâlâ anlaşılamadığı için Şükrü Saracoğlu'na gidemeyeceğim. Maçı evde izleyeceğim. Kazanırsak sevineceğim, 7 tane atarsak çok keyifleneceğim. Yenilirsek üzüleceğim. 6 tane veya fazlasını yersek geçen sefer yaptığım gibi güleceğim. Yenersek bütün Fenerbahçeli dostlarıma SMS yollayacağım, yenilirsek SMS'lerime bakmayacağım. Ama bunun bir oyun olduğunu ve tek amacın eğlenmek olduğunu unutmayacağım. Siz de öyle yapın. evet arkadaslar bu yaziyi eski cincon yonetim kurulu uyesi olan Fatih Altayli yazmis 3 Aralik 2006 tarihinde Fenerbahcenin geleneksel terbiye islerini yapacagi olaydan once!!! iyi okuyun!!![/b] Osman kardesim unutmaki bu sozlerde onun!!
|
|
|
Kayıtlı
|
|
|
|
osmankoyuncu
|
 |
« Yanıtla #162 : 13 Nisan 2007 - 01:13 » |
|
Karalar o sözler onun biliyorum zaten ben burada Galatasarayı yada Fenerbahçeyi savunmuyorum . Benim demek istediğim bunu sadece bir eğlence olduğu bir spor faaliyeti olduğunu unutmamak ve birbirimizi eğlenme adına kırmamak , eğlenece yerine kan dökmemek.
Sana da değil sözlerim yanlış anlama.
Mesela bugün herkes izlemiştir haberlerde BJK-FB kupa maçı öncesi ve sonrası yaşanan kavgayı konuşmaları orada ki taraftarların sanki maça değilde savaşa gidiyormuş gibi davranmalarını.
|
|
|
Kayıtlı
|
Bu Vatanın Ekmeğini Yiyip Bu Vatana İhanet Edenler Bir Gün Ekmek Yediği Yerden Kurşunu da Yerler!
|
|
|
karalar
|
 |
« Yanıtla #163 : 13 Nisan 2007 - 01:23 » |
|
evet oyle onlar ne yaptigini bilmeyenler !!! bizler fener olmazssa cincon un olmayacagini ; cin con olmazssada fenerin olmayacagini bilenleriz Allahtan..
|
|
|
Kayıtlı
|
|
|
|
karalar
|
 |
« Yanıtla #164 : 26 Mayıs 2007 - 23:46 » |
|
om g b m ag yg av puan 1 fenerbahçe 34 20 10 4 65 31 34 70 2 beşiktaş 34 18 7 9 43 32 11 61 3 galatasaray 34 15 11 8 58 37 21 56 4 trabzonspor 34 15 7 12 53 44 9 52 5 kayserispor 34 13 12 9 54 43 11 51 6 gençlerbirliği 34 14 6 14 43 42 1 48 7 sivasspor 34 14 6 14 41 43 -2 48 8 ankaraspor 34 10 17 7 43 38 5 47 9 konyaspor 34 12 9 13 42 44 -2 45 10 bursaspor 34 12 9 13 36 42 -6 45 11 gaziantepspor 34 11 10 13 31 39 -8 43 12 vestmanisaspor 34 11 9 14 41 45 - 4 42 13 ankaragücü 34 11 9 14 32 39 -7 42 14 denizlispor 34 9 14 11 33 40 -7 41 15 çaykur rizespor 34 11 7 16 34 40 -6 40 16 antalyaspor 34 8 15 11 32 36 -4 39 17 kay erciyesspor 34 9 10 15 29 49 -20 37 18 sakaryaspor 34 4 10 20 25 51 -26 22 ıste ligde son durum!!!
sampiyon : fenerbahce en cok galip gelen :20 kez fenerbahce en cok gol atan :65 gol fenerbahce en az gol yiyen :31 gol fenerbahce en az maglup olan : 4 kez fenerbahce en iyi avaraj : 34 gol fenerbahce ligin gol krali alex : 20 gol fenerbahce hic bir derbiyi kaybetmeyen : fenerbahce
yukaridaki istatistikler ortada gs ye 14 puan bjk ye 9 puan fark atarak sampiyon olduk.... tebrikler fenerbahcem!!!! not: artik yukaridaki rakamlardan sonra kimse kanarya miza laf demez sanirim!! yada laf diyecek yuzu kendinde bulamaz bir dahaki sezona kadar!!
|
|
|
Kayıtlı
|
|
|
|
|