bozkir.net Bozkir Forum Arsivi 17 Mayıs 2025 - 07:42 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:
Mesaj yazmaya başlamadan önce Forum Kurallarını Okuyunuz.

Sayfa: 1 2 [3] 4 5 ... 12   Aşağı git
Gönderen Konu: Fenerbahçeli Bozkırlılar  (Okunma Sayısı 86549 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kamuranyazar
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #30 : 11 Kasım 2006 - 16:32 »

Hasta fenerli gerçektende hasta olur ölüm dösegine düser.
Her zaman maçlara gittigi fanatik arkadaslari ziyaretine gelirler.
Son defa görelim derler.
" Allahin takdiri,elden birsey gelmez ama bir son istedigin varsa bari onu yerine getirelim
" O zaman beni galatasaraya üye yapin!
Herkes birbirine bakar:
"Yaav sen doguştan fenerli degil misin? Ne yapiyorsun sen?
Hasta fenerlinin birden yüzü güler: ulen bu sene burada cok cektilerya ahirette direk cennete gideceklermiş "ya ondan benimde cok günahım var...
kamuranyazar
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

6-0
« Yanıtla #31 : 11 Kasım 2006 - 16:34 »

6-0 biten galatasaray fenerbahçe maçından sonra gs li arif tanınmamak için yaşlı bir adam kılığına girer ve bır cafe ye gider. Cafe de yanına yaşlı bır bayan yanaşır ve : -"naber Arif" der.

Bunun uzerıne arif delirir nasıl tanıdı bu kadın beni diye düşünüp durur. Ertesi gün yine aynı cafede aynı kadın yanaşır arifin yanına yine -"naber arif" der.

3.gün arif cok değişik bır kılıkta gider cafeye ve yine aynı kadın yanaşır ve yine -"naber arif" der. Arif dayanamayıp sorar nerden tanıyosun beni diye.
Yaşlı teyze : -"olum ben bülent len" der.
kamuranyazar
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #32 : 11 Kasım 2006 - 16:37 »

Hagi basarilar ile dolu bir yasamin ardindan gunahlari icin cehennemde cezasini cektikten sonra cennete gitmis.
Cennette Tanri Hagi'ye etrafi gezdirmis ve sonunda kucuk, sirin bahcesinde soluk renkte bir Galatasaray bayragi olan bir eve gelmisler
Tanri Hagi'ye; "Bu ev senin, degerini bil. Burada oyle herkese ev vermeyiz" demis
Hagi evin merdivenlerinden ikinci kata cikarken biraz ileride devasa bir bahcenin ortasinda, altinlarla suslenmis mermerli bir yolu olan, cok satafatli, koskoca bir saray gormus. Saraydaki balkonlarda ve bahcenin her yerinde de sari lacivert bayraklar ve Fenerbahçe armalari varmis.
Hagi Tanri'ya: "Ben de cok basarili bir sporcu idim. Galatasarayda kac sampiyonluk yasadim sakat sakat oynadim fedakarlik yaptim,hep basariliydim,milli takiminda vazgecilmeziydim, demis. Neden benim evim Rustu'nunku gibi degil?" demis.
Tanri da gulmus ve cevap vermis
"O ev Rustu'nun degil, Rustu hala yasiyor. O ev benim"
kamuranyazar
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

ıq
« Yanıtla #33 : 11 Kasım 2006 - 16:42 »

Einstein ölünce insanlığa hizmetlerinden dolayı onu cennette bir villaya yerleştirmişler. Bir gün kapısı çalmış. Gelen adam benim IQ 200 demiş. einstein ooh demiş gel içeri seninle FENERBAHÇE den konuşuruz.

Bir vakit sonra başka biri gelmiş. Adam benim IQ 90 demiş. Einstein gel gel demiş seninle siyaset konuşuruz.

Derken üçüncü adam kapıyı çalmış. Benim IQ 5 demiş.
einstein biraz düşünmüş ve cevabı vermiş.. Gel içeri seninle de GALATASARAYDAN konuşuruz.
kamuranyazar
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #34 : 11 Kasım 2006 - 16:45 »

Bakanliklar Caddesinde mutevazi bir berber dukkani...
Mutevazi ama unlu bir berber dukkani...
Fikret usta yillardir musterilerini ayni mekanda tras etmekte..

Gunun birinde kapi acilir... Iceri giren musteri Aziz YILDIRIM dir...
-Acelem var...! der... Saclarimi soyle bir duzeltir, sakal trasimi yeniler misin ?
Onemli bir randevum var , gec kaldim...

Fikret usta meslegine ozgu maharetini sergiler, bir cirpida sac-sakal trasini bitiriverir...

- Eline saglik usta...Borcum ne kadar? ?? diye sorar gayet memnun bir bicimde Aziz YILDIRIM...

- Aaaa, olur mu? Siz koskoca Fenerbahce baskanisiniz... Sizden para almam soz konusu olamaz...
Dukkanimi sereflendirmeniz yeter bana...
Kesinlikle almam...

Israr falan....nafile.....

Tekrar tekrar tesekkur eder, dukkandan ayrilir Aziz YILDIRIM...!

Fikret usta ertesi sabah dukkanini acmaya geldiginde, kepengin hemen onunde koca bir paket ve pakede
ilistirilmis bir zarf bulur....

Pakette 15 adet sari-lacivert forma, zarfta ise 15 adet 100 Dolarlik bankonot vardir...

Mutlu mutlu kafasini iki yana sallar Fikret usta,ne geregi vardi....

Aradan bir kac gun gecmistir, dukkaninin kapisi acilir... Iceri giren musteri Suleyman SEBA dir...
- Seyyy..der...Acelem var...!
Saclarimi soyle bir duzeltir, sakal trasimi yeniler misin ?
Biyiklarima dokunma ama.. Onemli bir randevum var , gec kaldim...??

Fikret usta meslegine ozgu maharetini sergiler, bir cirpida sac-sakal trasini bitiriverir...

- Eline saglik usta...Borcum ne kadar? diye sorar gayet memnun bir bicimde Suleyman SEBA...

- Aaaa, olur mu? Siz BESIKTASlilarin onursal baskanisiniz...Turk sporuna hizmet etmis cok degerli bir
insansiniz..Sizden para almam soz konusu olamaz... Dukkanimi sereflendirmeniz yeter bana...
Kesinlikle almam..

Israr falan....nafile.....

Tekrar tekrar tesekkur eder, dukkandan ayrilir Suleyman SEBA.... !

Fikret usta ertesi sabah dukkanini acmaya geldiginde, kepengin hemen onunde kucuk bir paket ve pakede
ilistirilmis bir zarf bulur....

Pakette 15 adet BJK rozeti, zarfta ise 15 adet 1? er milyonluk Turk Lirasindan toplam 15 Milyon TL
vardir...

Mutlu mutlu kafasini iki yana sallar Fikret usta. Ne geregi vardi....Hem de emekli maasindan...!!!

..........

Tesaduf bu ya....aradan bir kac gun daha gecmistir,dukkanin kapisi aralanir... Iceri giren musteri Faruk
SUREN dir...

-Cok acelem var...! der... Bir yandan da telasli telasli saatine bakmaktadir...
Saclarimi soyle bir duzeltir, sakal trasimi yeniler misin ?
Onemli bir randevum var , gec kaldim..

Fikret usta hemen ise koyulur, meslegine ozgu maharetini sergiler, bir cirpida sac-sakal trasini
bitiriverir...

- Bravo sana usta...Dedikleri kadar hizliymissin...Borcum ne kadar? diye sorar gayet memnun bir bicimde
Faruk SUREN ..

- Aaaa, olur mu? Siz koskoca UEFA sampiyonu Galatasaray'in baskanisiniz... Sizden para almam soz
konusu olamaz...
Dukkanimi sereflendirmeniz yeter bana...Kesinlikle almam....

Peki usta...Nasil istersen der...aceleyle berber dukkanindan ayrilir Faruk SUREN....

Fikret usta ertesi sabah dukkanini acmaya geldiginde, kepengin hemen onunde 15 adet Galatasaray yoneticisi
sira beklemektedir....
kamuranyazar
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

ıq
« Yanıtla #35 : 11 Kasım 2006 - 16:47 »

bir adam bara girmiş.barmenden bir içki istemiş.ama bakmış barmenin yerinde son teknoloji bir robot varmış.robot içkiyi vermiş ve adama
-IQ nuz kaç, demiş
adam
-150 civarı ,demiş.
robot demiş.
-sizinle atomdan,fizikten konuşalım demiş ve konuşmuşlar.
adam robotu denemek istemiş.cıkmış dışarı.beş dakika sonra yine gelmiş.bir içki istemiş.robot yine sormuş
-IQ nuz kaç,
adam
-110-120 arası demiş
robot
-sizinle arabalardan ,kadınlardan,spordan konuşalımdemiş ve yine bir süre konuşmuşlar
adam dışarı cıkmış.bir süre sonra gelmiş.bir içki istemiş.
robot içkiyi getirmiş ve yine srmuş.
-IQ nuz kaç.
adam
-50 demiş
robot biraz düşünmüşve adama demiş
-hadi siznle GALATASARAY yi konuşalım demiş.
osmanyilmaz
Forum Yöneticisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #36 : 11 Kasım 2006 - 17:44 »

arkadaşlar güzel hoşta ,fıkralarınızda biraz seçici olsanız, işin esprisi futbol ama inançlarımızla bayağı bi alay ediliyor.bi tarafı yaparken bi tarafı yıkmayalım.bu tür fıkralara dikkat edelim.selam Cool

hakkımda bilgisi olmayanın fikride olmasın
www.sorkunkasabasi.com www.osmanyilmaz.tr.cx
rockseverr
Forum Yöneticisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #37 : 13 Kasım 2006 - 19:55 »

kamuran arkadaşımız aQ fazla takmışsın sen Smiley birde ahiretten fazla söz ediyorsun yoksa diğer fenerliler gibi dertten kederden kanser oldunda öbür tarafa hazırlıkmı yapıyorsun Smiley

osman abi sana katılıyorum sonuna kadar.
vural
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #38 : 16 Kasım 2006 - 12:10 »

bu 6s lılerde amma meraklı oluyormus.

iyi ki bi fenerbahçe baslıgı acıldı hemen atladınız sizin 6s baslıgı kac aydır acık bi kişi giripte bişey dedimi? yazdımı? ama bunun sebebi de belli sürekli kendini ezik hisseden 6s liler bi yerden hıncını cıkarmak zorunda değil mi.
osmankoyuncu
Site Yöneticisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #39 : 16 Kasım 2006 - 12:19 »

Arkadaşlar lütfen yazdıklarımıza biraz dikkat edelim hakaret , küçük görme , çeşitli lakaplar takma ve din ve inançlarımıza ters düşecek sözlerden kaçınalım. Aksi halde konunun silinmesi çok yakındır.

Bu Vatanın Ekmeğini Yiyip Bu Vatana İhanet Edenler
Bir Gün Ekmek Yediği Yerden Kurşunu da Yerler!
osmanyilmaz
Forum Yöneticisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #40 : 16 Kasım 2006 - 22:06 »

sayın adaşım avatarın hayırlı olsun.
biraz kanlı olmuş ama,yeni nesil gençlik böyle şeylerden hoşlanıyor galiba. Cool
bi başlık açıp avatarları masaya yatırsakmı acaba :?
.................

hakkımda bilgisi olmayanın fikride olmasın
www.sorkunkasabasi.com www.osmanyilmaz.tr.cx
elfida
Forum Yöneticisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #41 : 17 Kasım 2006 - 10:09 »

avatarmı dedin osman abi , ben hazırım  :wink:                 çikoooooooo
rockseverr
Forum Yöneticisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #42 : 17 Kasım 2006 - 20:48 »

benimki nasıl
rockseverr
Forum Yöneticisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #43 : 17 Kasım 2006 - 21:41 »

tüm fenerlilere armağan olsun kıskananlar çatlasın.ulubatlı sonues böyle dikti kadıköye şanlı bayrağımzı ....
elfida
Forum Yöneticisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #44 : 17 Kasım 2006 - 22:56 »

yani rockseverr sende iyiki fener başlığında açıldı bu konu, armutlu başlığında açılsaydı napcaktın , armut elma  resmimi koycaktın Tongue:P:Phem  benim avatarım daha güsell :lol:
Sayfa: 1 2 [3] 4 5 ... 12   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer: