lalezar
Yeni Başlayan
|
 |
« Yanıtla #45 : 17 Kasım 2006 - 23:10 » |
|
bayaragın sapı sığmadımıda 300 / 500 boyutunda avatar yaptın.
|
|
|
|
|
|
|
osmanyilmaz
|
 |
« Yanıtla #46 : 18 Kasım 2006 - 00:06 » |
|
avatarmı dedin osman abi , ben hazırım :wink: çikoooooooo fener başlığından çıkalım başka başlıkta avatarları konuşalım. yoksa rock kızacak baksana avatarın büyüklüğüne fenerlilere kapris yapar gibi. 
|
|
|
|
|
|
|
navruz
|
 |
« Yanıtla #47 : 18 Kasım 2006 - 00:06 » |
|
2-Mesajlarınızı yazarken küçük düşürücü, küfürlü, hakaret içeren kelimeler ve sözcükler kullanmayınız.Aksi takdirde mesajınız silinir. 3-Avatarlarınızı seçerken 80x80 pikselden büyük olmamasına dikkat ediniz.80x80 pikselden büyük avatarlar silinecektir. 7-Forum Kurallarının aksine harekette ısrar eden üyelerin siteye erişimi durdurulacaktır.[/color] avatarmı dedin osman abi , ben hazırım :wink: çikoooooooo benimki nasıl
|
|
|
|
|
|
|
elfida
|
 |
« Yanıtla #48 : 18 Kasım 2006 - 00:16 » |
|
avatarın boyutu hakkındaki değerlendirmenizi kabul ediyorum,fakat diğer uyarılarla ilgili hiç bir vukaatım yoktur.bilginize.........son bir şey sayın yönetici, ayrıca bu avatarı ben koymadan önce size sordum ama ban cevap olarak geri dönmediniz...
|
|
|
|
|
|
|
osmanyilmaz
|
 |
« Yanıtla #49 : 18 Kasım 2006 - 00:20 » |
|
bir üye bir üyeyi kıracak birşey yazarmıki ,bu tedirginlik niye acaba.(önceden kırıldımı acaba)kısa bir arayla ikinci ihtar geldi,navruzun ayak sesleri, tanklar ne tarafa yürüyor acaba
|
|
|
|
|
|
|
elfida
|
 |
« Yanıtla #50 : 18 Kasım 2006 - 00:31 » |
|
işin ilgincide benim futbolla alakam yok, sadece fenerbahçeliyim diye şuraya üç beş bişey yazdık şu olana bakarmısınız... banane ya 8O
|
|
|
|
|
|
|
rockseverr
|
 |
« Yanıtla #51 : 18 Kasım 2006 - 13:18 » |
|
bayaragın sapı sığmadımıda 300 / 500 boyutunda avatar yaptın. bazı arkadaşlar görmeyebilir bayrağın sapını diye öyle yapmıştım...
|
|
|
|
|
|
|
karalar
|
 |
« Yanıtla #52 : 18 Kasım 2006 - 23:55 » |
|
"Fenerbahçe Kulübünün her tarafa mahzari takdir olmuş bulunan asari mesaisini işitmiş ve bu Kulübü ziyaret ve erbabihimmeti tebrik etmeyi vazife edinmiştim. Bu vazifenin ifası ancak bugün müyesser olabilmiştir.Takdirat ve tebrikatımı buraya kayd ile mubahiyim."
5.5.1334 (3.5.1918 ) Mustafa Kemal Ordu Kumandanı
"Fransa bayrağının mağlup Türk toprakları üzerinde gururla dalgalanmasını sağlayan, nam-ı diðer 'küçük Fransa' Galatasaray camiasına ve ordumuz ileri gelenlerini en güzel şekilde ağırlayan Galatasaray Lisesi öğretmen ve görevlilerine teşekkürü bir borç bilirim"
20.3.1915 Jean-Pierre DUMOULI Fransa işgal Orduları Komutanı
GERÇEKLERİ TARİH YAZAR , VATANI CİMBOM SATAR..
|
|
|
|
|
|
|
rockseverr
|
 |
« Yanıtla #53 : 19 Kasım 2006 - 13:01 » |
|
yalanları fenerliler uydurur aynı şimdi yazdıkların gibi...
|
|
|
|
|
|
|
rockseverr
|
 |
« Yanıtla #54 : 19 Kasım 2006 - 13:12 » |
|
Galatasaray Spor Kulübü'nün kuruluş hazırlıkları, o zamanlar Galata Sarayı Sultanisi adıyla anılan lisede yapıldı. Sonradan kayıtlara 1 numaralı kurucu olarak geçen Ali Sami Bey'le birlikte, Asım Tevfik, Emin Bülent, Bekir Sıtkı, Reşat Şirvani, Celal İbrahim, Tahsin Nihat, Abidin Daver ve Refik Cevdet kurucular olarak bilinir. 1 Ekim 1905'te Galatasaray Terbiye-i Bedeniyye Kulübü adıyla kurulan birliğin amacını da Ali Sami Yen şöyle anlatır: "Amacımız İngilizler gibi toplu halde oynamak, bir renge ve isme sahip olmak. Türk olmayan takımları yenmek." Kulübün adının Gloria (Zafer) ya da Audace(Cesaret) konulması yolunda görüşler ortaya atılmışsa da, sonuçta Galatasaray olmasında anlaşmaya varılmıştır. Araştırmacı Cem Atabeyoğlu, Galatasaray adının, bu takımın yaptığı ilk maçta Rum ekibini 2-0 yenerken, seyircilerin onlardan "Galata Sarayı efendileri" diye söz etmelerinden doğduğunu yazar. Bunun üzerine kurucular da ismi benimserler. Artık kulübün adı bulunmuştur; "Galata Sarayı" derler. Galatasaray Lisesi gibi Türk Milli Eğitimi'nde çok önemli bir yeri olan kurumun bağrından çıkan Sarı Kırmızılı kulüp, kültürel boyut da dahil olmak üzere, pek çok yönden de öncü olma niteliğini her zaman sürdürecektir. Galatasaray'ın "1" numaralı kurucusu Ali Sami Yen, "Ellinci Yıl" kitabında kuruluşun öyküsünü şöyle anlatır:
"1 Ekim 1905'te mektebin beşinci sınıfında edebiyat öğretmenimiz merhum Mehmet Ata Bey'in dersi esnasında birkaç arkadaş başbaşa vererek Galatasaray'da bir futbol kulübü kurmaya karar verdik. İlk girişimler oyuna ve mücadeleye yönelik arkadaşlardan Asım Tevfik Sonumut, Reşat Şirvani, Cevdet Kalpakçıoğlu, Abidin Daver, Kamil ... gibi gençlerdi. Okulda eğitim gören Bulgar ve Sırp öğrencilerden çevik ve kuvvetli olanlar da bize katılmışlardı. Asım'ı muhasebeciliğe, Cevdet'i ikinci reisliğe seçmiş, kendim de reis olmuştum. Asım her hafta arkadaşlardan birer kuruş toplamakta mahir olduğu için kendisini muhasebeci yapmıştık. Ben Reisliği topu yağlayıp şişirmekle almıştım. Topumuza evladım gibi bakardım. Zaten varımız yoğumuz da toptu. Mektebe gelirken domuz sokağından geçer, domuz yağı alırdım. Topu onunla yağlar, şişirirdim; yamasını yeni pabucumdan kesmiştim. Bunu gören arkadaşlar, bana hepimizden fazla paye vermişlerdi. Yani o zaman reisliğe ve diğer vazifelere payeyi en çok çalışan kazanırdı. Cevdet de ikinci reisliği formaları yıkadığı için almıştı. Maksadımız İngilizler gibi toplu bir halde oynamak, bir renge ve isme malik olmak ve Türk olmayan takımları yenmekti." (fenerin hiçbir zaman yapamadığı şey ne olduğunu bilirmisiniz)
|
|
|
|
|
|
|
navruz
|
 |
« Yanıtla #55 : 19 Kasım 2006 - 19:26 » |
|
avatarın boyutu hakkındaki değerlendirmenizi kabul ediyorum,fakat diğer uyarılarla ilgili hiç bir vukaatım yoktur.bilginize.........son bir şey sayın yönetici, ayrıca bu avatarı ben koymadan önce size sordum ama ban cevap olarak geri dönmediniz... Sevgili elfida yazdığım mesajı sana değil bütün üyelerimize atfetmiştim.Kendi üzerine almakla hata etmişsin. Forumda amacımız tatlı bir tartışma ortamı hazırlamak.Üyelerimizin birbirini kırmaması için küçük bir uyarıydı yazdığım mesaj.Biliyorsun ki konu FB-GS olduğu zaman tartışmalar oldukça büyüyor.
|
|
|
|
|
|
|
elfida
|
 |
« Yanıtla #56 : 20 Kasım 2006 - 09:00 » |
|
abi o zaman kırmızı kartlı avatar koymıcaktın bana,çok çirkindiii,ööggğğ ...insan başka bi avatar koyardı.en azından benimkinin boyutunu küçültseydin o zaman.sen bence mesajları iyi oku ,kim ne demiş takip et,ondan sonra değerlendir ,sınavların var diye yetişemeyebilirsin anlarım seni :wink: hadi kolay gelsin......
|
|
|
|
|
|
|
navruz
|
 |
« Yanıtla #57 : 20 Kasım 2006 - 13:06 » |
|
O rockseverr le ikinize cezaydı. Kusura bakmayın.Maşaallah öyle yazıyorlarki üyelerimiz takip etmekte zorlanıyorum konuları. Çıkıyorum bi bakıyorum yeni bir konu açılmış 15-20 mesaj olmuş bile.
|
|
|
|
|
|
|
elfida
|
 |
« Yanıtla #58 : 20 Kasım 2006 - 13:11 » |
|
Kusura bakmayın.Maşaallah öyle yazıyorlarki üyelerimiz takip etmekte zorlanıyorum konuları. Çıkıyorum bi bakıyorum yeni bir konu açılmış 15-20 mesaj olmuş bile.
Tamam navruz affetim seni :lol:
|
|
|
|
|
|
|
rockseverr
|
 |
« Yanıtla #59 : 20 Kasım 2006 - 19:47 » |
|
abi o zaman kırmızı kartlı avatar koymıcaktın bana,çok çirkindiii,ööggğğ ...insan başka bi avatar koyardı.en azından benimkinin boyutunu küçültseydin o zaman.sen bence mesajları iyi oku ,kim ne demiş takip et,ondan sonra değerlendir ,sınavların var diye yetişemeyebilirsin anlarım seni :wink: hadi kolay gelsin...... yaw elfida navruz fırçalamış işte seni üstelik kırmızı kartta göstermiş.site yönetiminde 2 hafta yazmama cezası alırsan şaşırma 
|
|
|
|
|
|
|
|