bozkir.net Bozkir Forum Arsivi 23 Nisan 2025 - 17:27 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:
Mesaj yazmaya başlamadan önce Forum Kurallarını Okuyunuz.

Sayfa: [1] 2   Aşağı git
Gönderen Konu: Bir Soruda ben sorayim dedim...  (Okunma Sayısı 12575 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
FatmaSayin
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« : 18 Kasım 2006 - 11:21 »

Ilk önce herkese selam ederim. Ben Almanya´dan Fatma Sayin...
Soruyu sormadan önce bir aciklama yapmak istiyorum. Bu soru gercekten Almanya´nin bir hapisanesinde Pysikolog doktorlar tarafindan, katil mahkumlara sorulmustur, ve bu sorunun dogru cevabini bir kerede dogru verenden korkun diyebilirim Cheesy
Soru su:
Bir aile cenazesinde anneleri ölmüs iki kiz kardes mezarda aglayip yas tutarken, kizkardes "A" diyelim, karsinda yas tutan, hic görmedigi ve tanimadigi yabanci bir genci görüyor. Kiz ilk görüste asik oluyor, ama utangac oldugundan, bakiyor ama mezarin basinda duran ve onu izleyedigini görmeyen gence hic bir kelime söyleyemiyor... Cenaze bitiyor. Iki saat sonra kizkardes "A" nin gözleri tekrar genci arayip, nereye gitti acaba derken, kiz kardes "B" yi  50 metre ilerde asik oldugu gencle konusurken görüyor. Onlar izlendiklerinin farkinda degiller tabii... aradan iki gün sonra kiz kardes "A" kiz kardes "B" yi öldürüyor. Size sorum; NEDEN?? :twisted:
Türkcemde gramatik yalnislar olabilir. Hosgörürsünüz insallah...
osmuys
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #1 : 18 Kasım 2006 - 11:31 »

soruda bir eksiklik var mıdır...cevabı neye göre düşüneceğiz.çünkü her cevabın doğru olması muhtemel..
elfida
Forum Yöneticisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #2 : 18 Kasım 2006 - 11:37 »

anneyi A kız kardeş öldürmüş olup, diğer B'ninde  tanık olduğunu düşünüp öldürmüş olabilir.Katiller mutlaka cinayet mahaline geri dönerya :twisted: ortadan kaldırmak istemiştir.
rockseverr
Forum Yöneticisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #3 : 18 Kasım 2006 - 13:25 »

bencede kız ayşe, anneyi öldürdü.diğer kız kardeş banu bunu biliyordu.o erkekte komiser metindi.kız kardeş banu komiser metine herşeyi anlatmıştı.Bunu çakan katil ayşe ikisinide ortadan kaldırdı.
erdemirahmet
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #4 : 18 Kasım 2006 - 15:55 »

bence A annesini çok seviyordu onu kaybetti. annesinin cenazesinde bir genci gördü ve ona aşık oldu onu çok sevdi. onu da B kızkardeşine kaptırdığını sandığı için öldürdü. yani yalnızlık korkusu nedeniyle olabilir
elfida
Forum Yöneticisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #5 : 18 Kasım 2006 - 16:08 »

Alıntı sahibi: "erdemirahmet"
bence A annesini çok seviyordu onu kaybetti. annesinin cenazesinde bir genci gördü ve ona aşık oldu onu çok sevdi. onu da B kızkardeşine kaptırdığını sandığı için öldürdü. yani yalnızlık korkusu nedeniyle olabilir

ooo abicim bi katil bu kadar duygusal olsa cinayet işlermi ya,  :roll:
sirisdatspirit
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #6 : 18 Kasım 2006 - 16:18 »

Duygularda mahiyetlerine göre kısım kısımdır, duygusal olmayan bir insan cinayet işleyemez. İnsan-ı Kamil iyi duygular yoğunlaştığında iyilikler yapar insanlara iyilikle mukabele edip ağlar...Kötü duygular yoğunlaştığında ise kavgalar, cinnetler ve cinayetler vuku bulur... Hal böyleyken duygu olmadan ne iyilik ne kötülük yapılabilir...duygunun yoğunluğuna göre iyiliğin yada kötülüğün şiddeti değişir...Andolsunki aşkta duygudur, nefrette...Kul dilerki hepiniz iyi duygularla dolup taşasınız...vesselam...
elfida
Forum Yöneticisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #7 : 18 Kasım 2006 - 16:33 »

Alıntı sahibi: "elfida"
Alıntı sahibi: "erdemirahmet"

ooo abicim bi katil bu kadar duygusal olsa cinayet işlermi ya,  :roll:

düzeltiyorum o zaman ,  8O

ooo abicim bi katil bu kadar iyi duygulu olsa cinayet işlermi ya 8O  8O  8O
osmanyilmaz
Forum Yöneticisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #8 : 18 Kasım 2006 - 21:21 »

annesini bu iki aşığın öldürdüğünü sanabilir,ama  ne dersek boş.A ,bunu açıklamadan her cevap uyar aksini kimse söyleyemez.yani bu soru yanlış veya eksik.hiç bi mantığı yok.
bu arada bilemedim benden korkmayın.

hakkımda bilgisi olmayanın fikride olmasın
www.sorkunkasabasi.com www.osmanyilmaz.tr.cx
FatmaSayin
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #9 : 19 Kasım 2006 - 14:57 »

en önemlisi, bir pysikopat (dogru yazdimmi bilmiyorum) gibi düsünmek lagzim. bir nevi bu soruya dogru cevap veremeyen kisiler kendileriyle gurur duysunlar diyebilirim... cünkü bu soruya bir cevap verebilen kisi, bir kerede hic düsünmeden dogru cevabi verir. Dogrusunu söylemek gerekirse bende bu sorunun cevabini bilemedim, bilemedigim icinde dogru cevabi duyunca iyiki bilememisim dedim.  Cheesy
Ama ben sizi daha fazla yormadan, ve burda yeni romanlar icaat etmeden dogru cevabi vereyim Cheesy

Bu bir aile cenazesi. Annesinin Mezarina gelen kisi, kizinin mezarina da gelir! Kiz kardes A kiz kardes B yi sadece gördügü yabanci genci bir daha görebilmek icin öldürdü! :twisted:  

Bu soru dedigim gibi bir hapisanede katil mahkumlara soruldu. Ve suna inanabilirsiniz, bütün katiller bu soruya hic düsünmeden ilk hetapta dogru cevabi verdiler!  Cheesy
rockseverr
Forum Yöneticisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #10 : 19 Kasım 2006 - 16:27 »

cevap geçekten çok şaşırtıcı.tüh bende psikopatlık yokmuş Sad
osmanyilmaz
Forum Yöneticisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #11 : 19 Kasım 2006 - 19:54 »

cevap olarak
Bu bir aile cenazesi. Annesinin Mezarina gelen kisi, kizinin mezarina da gelir! Kiz kardes A kiz kardes B yi sadece gördügü yabanci genci bir daha görebilmek icin öldürdü! :demiş
.......
bence anlamsız bişey.zaten kardeşinin dostuymuş,onun yanına giderekde görebilirde hemde defalarca.şimdi birkez oda cenazede.yani bi katile soruldu diyemi bu kadar dehşet senaryoları :|

erdemirahmet
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #12 : 20 Kasım 2006 - 10:23 »

cevap gerçekten çok ilginçmiş. mantıklı geldi bana
osmanyilmaz
Forum Yöneticisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #13 : 22 Kasım 2006 - 23:14 »

işi gücü olmayan uğraşşın diye.
............................................
Bir zamanlar çorap satan iki çocuk vardı.Bunlardan bir tanesi 2 çorabı 10 akçeye,diğeri 3 çorabı 10 akçeye satıyordu.Zamanla birlikte iş yapmaya başladılar.

Her ikiside 60'ar çorap ortaya koydular.Yeni fiyatlarını şöyle hesapladılar "3'ü 10 akçe,2'si 10 akçe : öyleyse 5 tanesi 20 akçe eder" 120 çorap 5'i 20 akçeden: 480 akçe eder.Fakat birinci çocuk kendi başına 60 çoraptan 300 akçe kazanırdı.Diğeri ise kendi başına;200 akçe kazanıyodu.İkisi toplam 500 akçe ederdi.
ŞİMDİ 20 AKÇE NEREYE GİTTİ!!

navruz
Site Yöneticisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #14 : 23 Kasım 2006 - 08:28 »

İşim gücüm olmasaydı uğraşmadım ama kolay bi soruya benziyor.
Uğraşan üyelerimize kolay gelsin.
Sayfa: [1] 2   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer: