bozkir.net Bozkir Forum Arsivi 22 Nisan 2025 - 21:05 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:
Mesaj yazmaya başlamadan önce Forum Kurallarını Okuyunuz.

Sayfa: [1] 2   Aşağı git
Gönderen Konu: Nasıl foto ekleyebilirim (Resimli anlatım)  (Okunma Sayısı 11055 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
navruz
Site Yöneticisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« : 04 Aralık 2006 - 14:02 »

Önce www.imageshack.us adresini açıyoruz.Açılan sayfada Seç yazan yere tıklıyoruz ve dosyanın bilgisayardaki yerini gösteriyoruz.Daha sonra host it yazan yere tıklıyoruz ve bekliyoruz.

Aşağıdaki gibi bir sayfa önümüze geldiğinde gerekli kodları kopyalayıp forumun mesaj yaz bölümüne yapıştırıp gönderiyoruz.

Güncelleme:
Forumda fotoğrafların sayfa yapısını bozmaması için dosyayı gönderirken yeniden boyutlandırıp gönderirseniz daha iyi olur.
Boyutu düşürmek için dosyayı gönderirken resize image seçeneğini işaretledikten sonra hemen yanındaki kutucuktan boyutu seçiyorsun.Siteye koymak için en uygun boyut 800*600 piksel.Bu işlemleri yaptıktan sonra gerisi aynı.
mehmetbasaran
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #1 : 04 Aralık 2006 - 15:48 »

çok ihtiyaç vardı.teşekkürler
dagliefe
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #2 : 07 Aralık 2006 - 08:44 »

önce teşekkürler.peki linkin başı ve sonunamı image yazacaz parantez içindemi.birde boyutu küçültemiyorum burda o boşluktaki yere  avatarımı işaretleyecez.ikincide youtube ye kısavideo nasıl konuyorki çokmu zor .şimdiden teşekkürler.
navruz
Site Yöneticisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #3 : 07 Aralık 2006 - 09:12 »

Evet linkin başına ve sonuna yazılacak.Bu işlemi kısayoldanda yapabilirsin.Yanıtla kısmında mesaj yazdığın kısmın üstünde çeşitli butonlar var.Aralarında Img butonuda var.Butona bas adresi yaz tekrar Img butonuna bas.Kodları ekleyecektir.
Boyutu düşürmek için dosyayı gönderirken resize image seçeneğini işaretledikten sonra hemen yanındaki kutucuktan boyutu seçiyorsun.Siteye koymak için en uygun boyut 800*600 piksel.Bu işlemleri yaptıktan sonra gerisi aynı.

Video ekleme sistemi forumumuzda mevcut değil malesef.
karalar
Süper Aktif Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #4 : 15 Aralık 2006 - 02:21 »

Navruz kardesim bu kadar tefferuatli yazmana ragmen zor yolladim klavyene saglik kardesim.
yec
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #5 : 22 Aralık 2006 - 02:02 »

Resim koymak tamam da bazı resimler (özellikle navruz tarafından gönderilen resimler)benim bilgisayarda görünmüyor.Acaba bu sistemden mi kaynaklanıyor yoksa benden mi kaynaklanıyor.Benim bilgisayardan kaynaklanıyor desem diğer fotoğraflar nasıl çıkıyor.

Navruz kardeşimden bir de avatar konusunda bilgi vermesini rica ediyorum.

Teşekkürler...
osmanyilmaz
Forum Yöneticisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #6 : 25 Aralık 2006 - 23:03 »

maksat burayada imzamı atayım..........
evet son 13 başlık ben...amma gevezeyim dimi.

hakkımda bilgisi olmayanın fikride olmasın
www.sorkunkasabasi.com www.osmanyilmaz.tr.cx
navruz
Site Yöneticisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #7 : 28 Aralık 2006 - 07:48 »

Alıntı sahibi: "yec"
Resim koymak tamam da bazı resimler (özellikle navruz tarafından gönderilen resimler)benim bilgisayarda görünmüyor.Acaba bu sistemden mi kaynaklanıyor yoksa benden mi kaynaklanıyor.Benim bilgisayardan kaynaklanıyor desem diğer fotoğraflar nasıl çıkıyor.

Navruz kardeşimden bir de avatar konusunda bilgi vermesini rica ediyorum.

Teşekkürler...

Fotoğrafların görünmemesi benim fotoğraf eklerken www ekini koymamamdan kaynaklanıyor olabilir.
Bundan sonrakilerde eklerim kodu böylce sorun çıkmaz.
Avatar meselesine gelince.Sitemiz üzerine avatar göndermek sistemde açık yarattığından kapatmış bulunuyoruz.
Avatarlarınızı yüklemeyi ise yine yukarıdaki anlattığım gibi yapabilirsiniz.Fakat küçük birkaç değişiklik var.Aşağıda anlattım.

*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #8 : 28 Aralık 2006 - 21:30 »

teşekkürler ilginiz için...
man_18
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #9 : 14 Ocak 2007 - 13:20 »

Alıntı sahibi: "navruz"
Önce www.imageshacks.us adresini açıyoruz.Açılan sayfada Seç yazan yere tıklıyoruz ve dosyanın bilgisayardaki yerini gösteriyoruz.Daha sonra host it yazan yere tıklıyoruz ve bekliyoruz.

Aşağıdaki gibi bir sayfa önümüze geldiğinde gerekli kodları kopyalayıp forumun mesaj yaz bölümüne yapıştırıp gönderiyoruz.

Güncelleme:
Forumda fotoğrafların sayfa yapısını bozmaması için dosyayı gönderirken yeniden boyutlandırıp gönderirseniz daha iyi olur.
pasa
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #10 : 21 Ocak 2007 - 20:51 »

daha basıt bır sekılde eklen mesini saglar sanız memnun oluruz
her koyun kendıne ayıt fotoraf ekleme lınkı vede her koyun kendı fotograf larına kolay ulasım saglanırsa memnun oluruz tesekkurler
navruz
Site Yöneticisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #11 : 21 Ocak 2007 - 23:06 »

Şu anki sistemle bu isteğinizi yapmamız oldukça zor. Ayrıca köy fotoğraflarımızı kardeş sitemizde bulabilirsiniz.
beckham
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #12 : 15 Şubat 2007 - 14:42 »

paylaşımınız için çok teşekkür ederim abiler
karasahan
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #13 : 23 Şubat 2007 - 18:11 »

muzisyen