arzuuuuum
Aktif Üye

|
 |
« Yanıtla #150 : 19 Eylül 2007 - 16:33 » |
|
bir zamanlar yaşanan o acı aşkımın ihanetinin intikamını almam lazım.
takvim saat zaman
|
|
|
|
|
|
|
hasandursun
|
 |
« Yanıtla #151 : 20 Eylül 2007 - 08:25 » |
|
insanın askerlikte takvim yapraklarını hemen yırtası saati ileri alası gelirmiş hemen zaman geçsin diye ama ne fayda...
menekşe,gül,diken...
|
|
|
|
O'na yar olmuşum O'nun kuluyum Mazimin yarına giden yoluyum Hem çağdaşım hem Anadolu'yum Ne sağda ne de solda gör beni
Ozan Uğur IŞILAK
|
|
|
arzuuuuum
Aktif Üye

|
 |
« Yanıtla #152 : 20 Eylül 2007 - 08:28 » |
|
bi ara ıspartaya gitmiştim allahım o ne güzel güldür öyle tabi dikenin batmasıyla can havliyle elimden atıp hemen menekşeyi almam bir oldu.
doğa börtü böcek:)
|
|
|
|
|
|
|
hasandursun
|
 |
« Yanıtla #153 : 20 Eylül 2007 - 08:31 » |
|
Doğadaki bütün varlıkları börtü böcekleri dahi severiz biz çünkü; yaradılanı severiz yaradandan ötürü....
mekke,kudüs,istanbul...
|
|
|
|
O'na yar olmuşum O'nun kuluyum Mazimin yarına giden yoluyum Hem çağdaşım hem Anadolu'yum Ne sağda ne de solda gör beni
Ozan Uğur IŞILAK
|
|
|
arzuuuuum
Aktif Üye

|
 |
« Yanıtla #154 : 20 Eylül 2007 - 08:35 » |
|
istanbuldaki bi komşu haç hikayelerini anlatıyordu allahım bizlerede bir gün mekkeyi kudüsü görmemizi nasip etsin.
kubbe yıldız taç
|
|
|
|
|
|
|
hasandursun
|
 |
« Yanıtla #155 : 20 Eylül 2007 - 09:15 » |
|
Aklı başında olan insan bu dünyada ne yıldız olmak ister nede taç takmak ister,aklı başında olan insan şu kubbede hoş bir seda bırakmak ister...
mevlana, mesnevi, konya...
|
|
|
|
Ozan Uğur IŞILAK
|
|
|
Altay
Yeni Başlayan
|
 |
« Yanıtla #156 : 20 Eylül 2007 - 16:27 » |
|
Arkadaşım dedi ki; Mevlana aslen konyalı değilmiş horasandan göçüp gelmiş, dünyaca ünlü mesnevi adlı eseri de Türkçe değil, farsça imiş halla halla çok şaşırdım ya :?
yurt, iman sevgi
|
|
|
|
|
|
|
hasandursun
|
 |
« Yanıtla #157 : 21 Eylül 2007 - 13:55 » |
|
Yurdan düşmanı vatan sevgisi ve iman gücüyle attık...
hizmet,dava,azerbeycan...
|
|
|
|
Ozan Uğur IŞILAK
|
|
|
Altay
Yeni Başlayan
|
 |
« Yanıtla #158 : 21 Eylül 2007 - 14:55 » |
|
Azerbaycan Türk devletine sahip çıkmak, işgal altındaki Türk yurdu Karabağ davasına yapılacak en büyük hizmetlerden birisidir.
bilgi çağı, Türkler, okumak
|
|
|
|
|
|
|
arzuuuuum
Aktif Üye

|
 |
« Yanıtla #159 : 21 Eylül 2007 - 16:04 » |
|
türkler şimdiki deviri bilgi çağı olarak söylüyolar buda demek oluyoki okuyan insan daima bilgi sahibi olur okumaktan zarar gelmez yaşın kaç olursa olsun oku bilgilen. bilgisayar yumruk zerzele(deprem) ammada zıt kelimeler dime olsun böyle daha iyi.  ))))
|
|
|
|
|
|
|
Altay
Yeni Başlayan
|
 |
« Yanıtla #160 : 21 Eylül 2007 - 23:11 » |
|
Hafta sonu pazar günü bozulan bigisayarımı tamir etmek için 2 saat kadar uğraştıktan sonra düzelmeyince; kan beynime sıçradı, aklım başımdan gitmiş, bilgisayarı önce yumruklayıp sonra kaldırıp yere çarpmışım. Bu arada yan odada sesi duyup koşup gelen küçük kardeşimin 'abi ne yaptın! deprem oldu zannetim' sesiyle kendime geldim.
orman, anlam, yaşam
|
|
|
|
|
|
|
hasandursun
|
 |
« Yanıtla #161 : 22 Eylül 2007 - 22:49 » |
|
iki arkadaş ormanda yürürken yaşamın anlamını tartışmaya başlamış.İkisi de şunda hem fikir olmuş ölüm var bunu inkar edemiyoruz o zaman yaşamın anlamı ahiret için çalışmaktır. memur,maaş,zam...  
|
|
|
|
Ozan Uğur IŞILAK
|
|
|
Altay
Yeni Başlayan
|
 |
« Yanıtla #162 : 23 Eylül 2007 - 11:02 » |
|
Başımızdaki hükümet, IMF'ye 'emredersiniz efendim, başüstüne efendim' mantığını terketmedikçe Memurlarımız maaşlarına yüzde 2 zamma daha çok talim etmek zorunda kalır diye düşünüyorum. :cry:
Mustafa Yıldızdoğan, konya, gurur :wink:
|
|
|
|
|
|
|
Pessimist
|
 |
« Yanıtla #163 : 23 Eylül 2007 - 11:04 » |
|
Mustafa Yıldızdoğan Konser Vermek İçin Gittigi Konyada ßulunmak ßenim İçin Gurur Verici dedi  Karamsar , Kötü , Yüz :?
|
|
|
|
Susuz çölde inci ßulsan damla arar gözlerin...
Ahvalim suskun , Dokunan ßana Mendil Tutsun...
|
|
|
arzuuuuum
Aktif Üye

|
 |
« Yanıtla #164 : 23 Eylül 2007 - 12:59 » |
|
kötülük yapan bir insan nasıl olurda diğer insanların yüzüne bakabiliyor ama yine karamsar olmamak lazım.
sıcak cd perde
|
|
|
|
|
|
|
|