Sebebini merak etmekte haklısınız tabi. Sonuçta sizler olduğunuz için bu site var. Moderatör almamamızın sebebine gelince tek sorunumuz güven. Özellikle bir üye daha ilk mesajlarında mod diye başlıyorsa güvenemiyoruz elbette. Siz de güvenemezsiniz zaten. Geçmişte sitemize ne kadar saldırı yapıldığını anlatmayayım size. Bunu yapan kimi zaman Bozkır dışından sitemizle alakalı olmayan kişilerdi. Kimi zamanda Bozkır'lı birileriydi. Kalın yazılı kelime işin özünü anlatıyordur herhalde. Sitemizden birebir tanıdığımız üyelerimizde sağolsunlar herhangi bir şey olduğu zaman haber veriyorlar. Kendilerine buradan teşekkür ediyorum. Şimdilik buradayız biz zaten. Eğer moderatör almayı hiç mi düşünmüyorsunuz derseniz öncelikle tanıdığımız kişileri moderatör yaparız zaten. Şartlar neyi elverirse ona göre çizgimizi koyarız. Bu konuda bize teklifte bulunupta kızdırdığımız üyelerimizden özür diliyoruz.
İlginize teşekkürler.
evet bu sitede yeniyim navruz kardeşim ama ,hayatımın ilk siteside değil elbette veya hiç sitelere yazmıyorum anlamına gelmez.yani bu işi bilmiyorum anlamınada gelmez.
ve beni mod yapda demedim.ilk satırında beni kastediyorsan.
diğer vurgularındada güven yok diyorsun .yani bu sitedeki kimseye güvenemiyormusunuz
bu satırlar yüzlerce mesaj yazmış uzun zamandır siteye yazan üyeleri kırmazmı rencide etmezmi ,
.biri siteye saldırdıysa herkesi böyle görmende yanlış bence.araba kaza yaptı diye hiç arabaya binmeme gibi bir şey
.cizginizi elbet siz cizeceksiniz ama bukadar ürkek olmayın biraz cesur ve atak olsanız iyi olmazmı.
araştırdım bir yönetici varki birkez bile mesaj yazmamış,diğer iki yöneticide kısmen size bağlı kafalarına göre hareket edemiyorlar gibi izlenimde gördüm.yani bu durumda krallık gibi bir site oluşmuyormu.
elfida kardeşim sana gelince navruzun yazısını iyi okumadın galiba,şuan sende güvenilmezsin,ne zaman kendine güven sağlayacaksın hiç düşündünmü.
bana kızıp ya başlığı kilitlemek yada tokat atargibi cevap yazmazsanız medenice sohbet edergibi yazışırsak memnun olurum.
ben ,uygarca medenice saygılı ve diyalog içinde bu başlığı kafam alanadek meşgul edeceğim izniniz olursa tabi..
ben modluk hevesinde değilim hiçbir zamanda ısrar etmiyorum,bu yazımdan sonra 2000 mesajda yazsam olamam zaten.
ama siteye hareket getirecegine inanıyorum bu tür girişimlerin.....hepinize saygılarımı sunuyorum.hoşçakalın