bozkir.net Bozkir Forum Arsivi 03 Mayıs 2025 - 22:58 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:
Mesaj yazmaya başlamadan önce Forum Kurallarını Okuyunuz.

Sayfa: [1]   Aşağı git
Gönderen Konu: patlıcan, seni yaratan ALLAH'a kurban olayım  (Okunma Sayısı 1544 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
doganbey
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« : 14 Ocak 2007 - 18:37 »

Baþlýðý okuyunca kafayý üþüttüðümü sanacaksýnýz. Eðer siz de benim gibi 36 yýldýr hemoroid(basur) hastasý olsanýz, ilaçla tedaviniz yok dense...

Fistülünüzü ya lastikle boðarak, çürütüp koparacaðýz veya lazerle kesip yarayý yakacaðýz deseler ve bunun için de 1 milyar 300 milyon lira isteselerdi...

Hem parasý çok, hem ýzdýrabý çok bir iþten, patlýcanýn, yeþil soðanýn sayesinde saplarý kaynatýp suyunu içerek beþ günde parasý yok, ýzdýrabý yok bir þekilde kurtulsaydýnýz, bu baþlýða az bile derdiniz.

36 yýldýr devamlý, sanki tuvalet ihtiyacý var gibi bir hisle yaþamanýn, üstelik aðrý ve kanamanýn olmasýnýn ne demek olduðunu ancak bu derdi çeken bilir.

Allah, sebep olandan razý olsun. Gazetede anlatýldýðý gibi, 10 adet kemer patlýcanýn yeþil sap kýsmýný 10 bardak su ile kaynatýp, bu sudan sabah akþam bir bardak içtim. Beþinci gün sonunda basur diye bir derdim kalmadý.

Sevincimden sokaklarda baðýrýp bu derdi hala çeken kardeþlerime duyurmak istiyorum ve ilaçla tedavisi yok denilen bu hastalýðýn çaresini, patlýcanýn sapýna yerleþtiren Yüce Rabbime sonsuz þükürler olsun diyorum."
Sayfa: [1]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer: