bozkir.net Bozkir Forum Arsivi 16 Mayıs 2025 - 17:12 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:
Mesaj yazmaya başlamadan önce Forum Kurallarını Okuyunuz.

Sayfa: 1 [2] 3   Aşağı git
Gönderen Konu: İstanbul'daki Bozkırlılar  (Okunma Sayısı 20988 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
alikibar
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #15 : 24 Haziran 2007 - 21:43 »

s.a arkadaşlar kendinize istanbuldaki bozkırlıları arıyorsunuz.istanbul dışındada bozkırlılar var unutmayın.kırılıyoruz ama
toksoz
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #16 : 07 Temmuz 2007 - 10:12 »

slm bende ramzan güngören ve zeytinburnunda oturuyorum iş yerim bayrampaşada bozkır bağyurdu köyünden  :roll:
menzilli
Süper Aktif Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #17 : 07 Temmuz 2007 - 12:32 »

Alıntı sahibi: "toksoz"
slm bende ramzan güngören ve zeytinburnunda oturuyorum iş yerim bayrampaşada bozkır bağyurdu köyünden  :roll:

genelde zeytinburnu..yokmu kardeşler..şişlii....kurtuluş...

BİR SEVDAM VAR..ONUN İÇİN BURDAYIM...
arzuuuuum
Aktif Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #18 : 27 Ağustos 2007 - 22:46 »

menzilli ben kağıthane de oturuyorum şişlide dayımlar var yakın bize :)bende bozkırdan sazlı köyündenim.
osmankoyuncu
Site Yöneticisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #19 : 27 Ağustos 2007 - 22:54 »

Bozkırlılar genelde Zeytinburnunda Şabanağada.

Ben bu sene nerdeyim belli değil yurt bulacam kendime  :roll:

Kasımpaşalı değilim artık  Cheesy

İyi bir yurt bilenler benimle irtibata geçsin imzamda yazıyor msn adresim  Cool

Bu Vatanın Ekmeğini Yiyip Bu Vatana İhanet Edenler
Bir Gün Ekmek Yediği Yerden Kurşunu da Yerler!
muhasebeci
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #20 : 26 Eylül 2007 - 00:20 »

s.a. ben bağyurdu köyündenim evet bozkırlıların çoğu zeytinburnunda ikamet ediyor ben 4.levente yim florya da çalışıyorum
efza
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #21 : 26 Eylül 2007 - 00:30 »

Alıntı sahibi: "arzuuuuum"
menzilli ben kağıthane de oturuyorum şişlide dayımlar var yakın bize :)bende bozkırdan sazlı köyündenim.
                                                            merhaba arzuuuuuum bende kağıthane de oturuyorum görüşmek isterdim ben bağyurdu köyündenim  neresindesin kağıthanenin ?
elfida
Forum Yöneticisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #22 : 26 Eylül 2007 - 07:37 »

arkadaşlar ikinizlede buluşmada mutlaka  tanışmak isterim,bende sorkun Wink
menzilli
Süper Aktif Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #23 : 26 Eylül 2007 - 08:00 »

çok sevindim arzumm..inş görüşmek nasip olur.benim kardeşimde sazlıda oturuyo.eşi imam.yani sazlıda imamlık yapıyor.kagıthanede menzilin vakıfımız var.orda görevliyim ve ayda iki kez bazen daha fazla giderim..bir gün inş buluşuruz...memnun oldum..Ayrıca fatma kardeşimlede tanışmak isterim..bagyurdu dedikleri zopranmı..eger oraysa orası bizim köye aliçerciye yakın ve ordada çok akrabalarımız var.belki akraba çıkarız.ama bizimkiler zeytinburnunda genelde...

arzuuuuum
Aktif Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #24 : 26 Eylül 2007 - 08:53 »

kardeşinin ismi ne annemler tanıyolardır.enişten melatçenin oğlumuki acaba onun isminide söylerseniz annemler kesin tanırlar.menzili vakfı nerde acaba tam olarak kağıthanenin neresinde gelme fırsatım olabilir belki Smiley
efza
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #25 : 26 Eylül 2007 - 14:44 »

eskiden sopran mış ama tabii bozkır dilinde zopran oluyo herhalde Smiley  benimde çocukluğum z.burnunda geçti sonra bağcılara taşındık evlendim 4.levent de oturuyorum benimde akrabalarımın çoğu zeytinburnunda zaten köyde kimi görsem akraba çıkıyoz kesin   Smiley  seninlede akrabayız dır kimler var akraba belki tanıyorumdur
menzilli
Süper Aktif Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #26 : 26 Eylül 2007 - 15:09 »

kardeşinin ismi ne annemler tanıyolardır.enişten melatçenin oğlumuki acaba onun isminide söylerseniz annemler kesin tanırlar.menzili vakfı nerde acaba tam olarak kağıthanenin neresinde gelme fırsatım olabilir belki Smiley

eniştenin adı abdullah..kendiside karayahyalı aslen..vakıfın adresini öle net bilmiyorum ..açık adres olarak bilemem ..ama ögrencem inş..orda bi okulvar..vasfi çoban ilk ögretim okulu..biz menzile giderkende ordan kafileler kalkıyo..ve vakıfta oralarda..net adres bilemiyom..inş görüşmek nasip olur...

menzilli
Süper Aktif Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #27 : 26 Eylül 2007 - 15:27 »

Alıntı sahibi: "fatma"
eskiden sopran mış ama tabii bozkır dilinde zopran oluyo herhalde Smiley  benimde çocukluğum z.burnunda geçti sonra bağcılara taşındık evlendim 4.levent de oturuyorum benimde akrabalarımın çoğu zeytinburnunda zaten köyde kimi görsem akraba çıkıyoz kesin   Smiley  seninlede akrabayız dır kimler var akraba belki tanıyorumdur

fatma kardeşim öyle çok lakap bilmiyorum..ama bize dervişler derler..hatta babamın amcasının kızı sizin köye gelin oldu..zeytin burnunda oturuyolar..adı figen..galiba soy isimleri erkan oldu..şuan ilk aklıma o geldi..aileler mutlaka birbirini tanır..bizler yeni nesil olarak çok uzagız...inş tanışırız..çok sevinirim..

efza
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #28 : 26 Eylül 2007 - 15:46 »

Re: Cevap: İstanbul'daki Bozkırlılar
erkan soyismini duydum ama tanımıyorum dervişler derken aliçerçiden mi bağyurdundan mı bağyurdundada derviş var da eşimin eniştesi
menzilli
Süper Aktif Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #29 : 26 Eylül 2007 - 15:56 »

Alıntı sahibi: "fatma"
Re: Cevap: İstanbul'daki Bozkırlılar
erkan soyismini duydum ama tanımıyorum dervişler derken aliçerçiden mi bağyurdundan mı bağyurdundada derviş var da eşimin eniştesi

aliçerciden..

Sayfa: 1 [2] 3   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer: