bozkir.net Bozkir Forum Arsivi 28 Nisan 2025 - 11:19 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:
Mesaj yazmaya başlamadan önce Forum Kurallarını Okuyunuz.

Sayfa: 1 2 [3]   Aşağı git
Gönderen Konu: Foruma giriş şifreli olsun mu ?  (Okunma Sayısı 20948 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
navruz
Site Yöneticisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #30 : 12 Şubat 2007 - 23:25 »

Arkadaşlar şifreden kasıt üye girişidir. Yani sitemize üye girişi yaparak mesajları görüntüleyebilir ve mesaj yazabilirsiniz. Üye girişi yapmayan birisi bu bölümlere girmeye çalıştığı zaman sayfa otomatik olarak üye giriş sayfasına yönleniyor. Şifreden kasıt bu yani yeni şifre vs. yok. Sadece giriş yapmanız lazım mesajları görmek için.
dagliefe
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #31 : 13 Şubat 2007 - 00:02 »

şimdi anlaşıldı mesele.ammaa burada bir gariplik var amaç üye çekmekse üye olmayan ana sayfada görmedikten sonra ne bilsin ta içerlerde videolar olduğunuda  izlemek için üye olup bize katılsın.ben yaşadım ondan bilirim.ana sayfaya bak sonra tüy ordan.forma girmeyi 5 ayda belledim.farkedemezler orda gömü olduğunu.biz kendi kendimize kitlemiş olduk böyle anasayfada görülecek yeni bir şey konunca ama giremeyecek üye olmadan böyle olması lazım değilmi...bak ne biçim şaşırdım vaziyeti bilene kadar ya.
yani görülen bakılan en odak nokta ana sayfa.formlara ta içerlere girip yeni bir şey varmı diye bakmak zor olur bence.bilmem anlatabildimmi düşüncelerimi.
beckham
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #32 : 13 Şubat 2007 - 18:50 »

abi haklısın bence de zor olur
navruz
Site Yöneticisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #33 : 14 Şubat 2007 - 08:43 »

Şu anki sistem bunu desteklemiyor. Ama anasayfada son 50 başlık linkinden konulara bakılabilir. Üyelerimizin % 90'ı da böyle yapıyor zaten.
bavlas_li
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #34 : 18 Şubat 2007 - 09:34 »

Alıntı sahibi: "navruz"
Şu anki sistem bunu desteklemiyor. Ama anasayfada son 50 başlık linkinden konulara bakılabilir. Üyelerimizin % 90'ı da böyle yapıyor zaten.

.............
multi medyaya yeni mesaj konunuca  50 sms dede gözükmüyorki.
takip edemez olduk.
istediğimiz şekli sistem desteklemiyorsa eski düzene dönelim abi ya.
navruz
Site Yöneticisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #35 : 18 Şubat 2007 - 22:06 »

Kusura bakmayın hatayı farketmem biraz uzun sürdü. Bu aralar sınavlarım bitmiş olmsına rağmen biraz yoğunumda. Gerekli düzenlemeler yapıldı. Artık başlıklar anasayfada da görünüyor.
Sayfa: 1 2 [3]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer: