bozkir.net Bozkir Forum Arsivi 05 Mayıs 2025 - 15:39 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:
Mesaj yazmaya başlamadan önce Forum Kurallarını Okuyunuz.

Sayfa: [1]   Aşağı git
Gönderen Konu: Gmail Tek Mesajda 20 MB Yolluyor  (Okunma Sayısı 3344 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
navruz
Site Yöneticisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« : 24 Mayıs 2007 - 22:15 »

Google'ın ücretsiz e-posta servisi olan Gmail'i kullananlara müjdeli haber. Tek e-postaya eklenecek maksimum dosya kapasitesi, 10 MB'tan 20 MB'a yükseldi.

Geçtiğimiz yıllarda karşımıza çıkan ve saklama kapasitesi durmadan artan Gmail'e, sınırsız saklama kapasitesi sözü ile Yahoo, gereken cevabı vermişti. Gmail'in yaptığı öncülük ile hemen hemen bütün e-posta sağlayıcılarının kolay kolay dolduramayacağımız kapasitelere ulaşmasından sonra sıra ekli dosya boyutlarına geldi. Geçmişte olduğu gibi, söz konusu ekli dosya olduğundada ilk adımı atan Google oldu. Google maksimum ekli dosya boyutunu iki katına, 20 MB'a çıkarttı.
bilgisayarci
Site Yöneticisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mustafa

Site
« Yanıtla #1 : 23 Haziran 2007 - 02:44 »

İşte budur, çok sevindirici bir haber. Yalnız ben şunu merak ediyorum: değil 10mb bazen 5mb lık dosyaları bile download ederken problem çıkarıyor gmail, ben hala bu mantıksızlığı anlayamıyorum. Sebebi nedir, neden böyle oluyor doğrusu çözemedim bir türlü. İnş. bu sorun da hallolur yakında...

"Şu vahdet tarumar olsun!" deyip saldırma İslam'a;
Uzaklaşsan da imandan, cema'atten uzaklaşma.
M.Akif
bilgisayarci
Site Yöneticisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mustafa

Site
« Yanıtla #2 : 23 Haziran 2007 - 02:47 »

Bu arada sorunu daha açık belirtmek gerekirse: Dosyayı indirmek için tıkladığın zaman normal kaydetmeye geçiyor. fakat çok kısa bir süre içerisinde indirme işlemi tamamlanmış gibi görünüyor. Siz de sevinçle dosyanıza bakarken bakıyorsunuz dosya boyutu verilenden çok daha küçük, ve dosya tam oarak indirilmemiş. İşte problem bu.

"Şu vahdet tarumar olsun!" deyip saldırma İslam'a;
Uzaklaşsan da imandan, cema'atten uzaklaşma.
M.Akif
osmankoyuncu
Site Yöneticisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #3 : 24 Haziran 2007 - 20:44 »

Anlamak zor ben geçen 46 mb gönderdim bi seferde şimdi bu haberi okuyunca şaşırdım doğrusu  Cheesy

Bu Vatanın Ekmeğini Yiyip Bu Vatana İhanet Edenler
Bir Gün Ekmek Yediği Yerden Kurşunu da Yerler!
Sayfa: [1]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer: