bozkir.net Bozkir Forum Arsivi 25 Nisan 2025 - 08:11 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:
Mesaj yazmaya başlamadan önce Forum Kurallarını Okuyunuz.

Sayfa: [1]   Aşağı git
Gönderen Konu: Re: Cevap: 2. Avatar Yarışması ( Haziran )  (Okunma Sayısı 2618 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Neugierig
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« : 08 Haziran 2007 - 17:02 »

Merhaba, site yöneticilerinedir yazım...
Özür başlık açmasını bilmediğim için yazacaklarımı buraya yazdım -lütfen artık yetkili başlık açıp taşırsa hoş olur...
bu sitenin chat ortamına girdim ne küfür yazdım ne saygısızlık ettim; merak edilene cevap yazmadım -çünki özel hayatımın bir önemi yok; yanılmıyorsam chatte yazılanları kontrol etmeniz mümkün lütfen bir kontrol edin ve yasaklanmamın sebebini bana da yazın yada chat kurallarınızı yazın; örnek özel sorulara yanıt yazmayanlar yasaklanır gibi...
Özel sorulara yanıt yazmadığım için yasaklanmam nahoş; ortak sohbet olur paylaşılınır ama özel sorulara yanıt vermdiğim için "sinir" olanlar için yasaklandımsa anca diyebiilirim ki önce Allah hatırı sonra Mevlâna hoşgörüsü...
Neyse niçin yasaklandım bilmiyorum ama bir şey biliyorum chat ortamında yazılanlar silinmiyor bir bakınız lütfen küfür mü yazmışım, hakaret mi yazmışım; sonrası için bir şey diyemem...
Hoş kalınız ...
navruz
Site Yöneticisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #1 : 08 Haziran 2007 - 17:59 »

Merhaba
Öncelikle söyleyeyim yapılmış bir yanlış varsa özür dileriz.
Durduk yere bir tartışma çıkmış. Tarafsız bir gözle bakmak gerekirse nahoş bir durum. Fakat sohbete giren üyelerimizin büyük çoğunluğu birbirini tanıyor. Elbette karşısındaki kişiyi de tanımak ister. Normal bir şey bu. Fakat cevap yazmamak yerine uygun bir dille özel hayatınızla ilgili konuşmak istemediğinizi söyleyebilirdiniz. Veya kısmen biraz bilgi verebilirdiniz. Zira üye adınızdan erkek mi bayan mı olduğunuzu anlayamıyoruz mesela. Ara sıra istenmeyen olaylar yaşansa da Sohbet bölümüzde seviyeyi korumaya çalışıyoruz. Sohbette ki kişiler bunu bilecek ki size ona göre mesaj yazsınlar öyle değil mi? Siz mesaj yazmayınca ister istemez biraz dışlamışlar sizi. Bunları sizi suçlamak için yazmıyorum, yanlış anlamayın.
Umarım anlatmak istediğimi anlatabilmişimdir.

İyi dostluklar kavgayla başlarmış. Temennim bu yönde, umarım bu yanlış anlama düzelir.
Sayfa: [1]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer: