bozkir.net Bozkir Forum Arsivi 21 Nisan 2025 - 08:04 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:
Mesaj yazmaya başlamadan önce Forum Kurallarını Okuyunuz.

Sayfa: [1] 2   Aşağı git
Gönderen Konu: Bozkırlılar Pikniği Yapıldı  (Okunma Sayısı 11512 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
navruz
Site Yöneticisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« : 18 Haziran 2007 - 07:05 »

Geleneksel Bozkırlılar Pikniği Belgrad ormanlarında yapıldı. Aynı gün  Öss sınavı olmasına rağmen katılımın yoğun olduğu piknikte bizlerde oradaydık. Sitemizin bazı üyelerininde katıldığı piknikten görüntüler işlendikten sonra sitemize eklenecek. Katılan üyelerimiz ; aliulvi, osmankoyuncu, veliakgoz, prenses, umman, inceefe.

Tabi bunlar tanıdığımız üyelerimiz. Eminim orada henüz tanışmadığımız üyelerimizde vardı. Fotoğraflar birazdan sizlerle.
navruz
Site Yöneticisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #1 : 18 Haziran 2007 - 07:49 »

navruz
Site Yöneticisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #2 : 18 Haziran 2007 - 07:49 »

navruz
Site Yöneticisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #3 : 18 Haziran 2007 - 07:50 »

navruz
Site Yöneticisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #4 : 18 Haziran 2007 - 07:52 »

Hepsi bu kadar değil tabi. osmankoyuncu ile dönüşümlü çektiğimizden dolayı bazı bölümler eksik bende. Çok daha fazlasını kardeş sitemiz bozkir.org dabulabileceksiniz. Ayrıca çektiğimiz videoları işledikten sonra sizlerle paylaşacağız.
osmankoyuncu
Site Yöneticisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #5 : 18 Haziran 2007 - 10:03 »

Bozkıra az önce geldim.

Piknik çok güzeldi katılım beklediğimden çoktu açıkcası hemşerilerimizle tanışma ve hasret giderdik bol bol.

Umman abi ve inceefe piknikte karşılaştığımız tanıdık yüzlerdendi. Umman abi sitemizin reklamı için sağolsun yardım etti. İnceefe ile karşılıklı oynamak istedim denk gelmedi  Cheesy

Arkadaşlar 3 dijital foto makinesi , 1 eski ama yenilere taş çıkaran bi stüdyo makinsi ve 1 el kamerası ile sizlere multimedya şöleni yaşatmaya çalıştık.

En kısa zamanda fotoğraflların birazını sitemizde geri kalan çoğunluğu bozkir.org fotoğraf sitemizde görebileceksiniz.

Ali Ulvi abi , navruz ve ben boş durmadık piknik boyunca. Ben elimde 3 fotoğraf makinesi ile dolaşıyordum  Cheesy

Bu Vatanın Ekmeğini Yiyip Bu Vatana İhanet Edenler
Bir Gün Ekmek Yediği Yerden Kurşunu da Yerler!
cokey
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #6 : 18 Haziran 2007 - 10:22 »

bende pıknıkteydım.gercekten guzeldı.emegı gecenlere sonsuz tesekkurler.agaclarda bozkır.net yazısını gordum ama keske bı stand yada bulusma yerı olsaydı sıtedekı arkadaslarla tanısırdık. yalnızca alı ulvı abıyı gorebıldık oda yogundu rahatsız etmek ıstemedık.neyse ınsallah sıte olarak belkı bı pıknıkte bız duzenlerız kucuk caplı tanısmamıza vesıle olur.sızınkıler kadar guzel olmasa da bendede bır kac poz var ıstersenız gonderebılırım.
rockseverr
Forum Yöneticisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #7 : 18 Haziran 2007 - 12:02 »

Bir Bozkırlılar Pikniği daha geride kaldı.Emeği geçen herkese teşekkürler.Katılan hemşehrilerimizin memnuniyeti mesajlarından anlaşılıyor. Smiley  Smiley
cokey
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #8 : 18 Haziran 2007 - 17:04 »

osmankoyuncu
Site Yöneticisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #9 : 18 Haziran 2007 - 23:35 »

boys
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #10 : 19 Haziran 2007 - 00:08 »

Bende geçte olsa gittim ee malum ÖSS fln  Smiley  Emeği geçen herkese teşekkürler Resimler içinde saoLun..... :oops:
osmankoyuncu
Site Yöneticisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #11 : 19 Haziran 2007 - 00:39 »

Haa en önemlisi reklamlarımızdan birini koymayı unuttum  Cheesy

ozkocpen
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #12 : 19 Haziran 2007 - 08:13 »

arkadaşlar ben gelemedim ama resimlere bakılacak olursa süper olmuş emegi gecen herkese teşkkürler

aliulvi
Site Yöneticisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #13 : 20 Haziran 2007 - 18:52 »

Çok kısa bir zamanda ve dar imkanlarla uzlaşı içinde böyle bir pikniği gerçekleştiren biz BOZKIRLILARA MAŞAALLAH demekten başka birşey söylenemez. Helal olsun yedimizden yetmişimize.
Ali Ulvi ÜLKER
navruz
Site Yöneticisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #14 : 21 Haziran 2007 - 10:36 »

Alıntı sahibi: "cokey"
bende pıknıkteydım.gercekten guzeldı.emegı gecenlere sonsuz tesekkurler.agaclarda bozkır.net yazısını gordum ama keske bı stand yada bulusma yerı olsaydı sıtedekı arkadaslarla tanısırdık. yalnızca alı ulvı abıyı gorebıldık oda yogundu rahatsız etmek ıstemedık.neyse ınsallah sıte olarak belkı bı pıknıkte bız duzenlerız kucuk caplı tanısmamıza vesıle olur.sızınkıler kadar guzel olmasa da bendede bır kac poz var ıstersenız gonderebılırım.

Pikniğin olması bizim içibde sürpriz oldu ve yeterince organize olamadık. Düşündüğümüz bazı projelerimiz oldu ama malum hayatta başka meşguliyetlerimizinde olması nedeniyle gerçekleştiremedik. Ama size oradaki coşkuyu aktarmak için elimizden geleni yapıyoruz. Fotoğrafları zaten hemen ekledik, videolar da yakında hazır olacak.  İnşaallah önümüzdeki yılllarda daha iyi organize olarak sizleri orada bir araya getirebiliriz.
Sayfa: [1] 2   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer: