bozkir.net Bozkir Forum Arsivi 23 Nisan 2025 - 20:14 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:
Mesaj yazmaya başlamadan önce Forum Kurallarını Okuyunuz.

Sayfa: [1]   Aşağı git
Gönderen Konu: islam  (Okunma Sayısı 6540 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hattab
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« : 25 Haziran 2007 - 22:51 »

s.a
 bakın site kurucusu kardeslerim biz mülümanız demi elhamdülillah neden benim islami bir konu hakkında mümin kardeslerimi uyarmamı engelliyorsunuz bumu sizin müslümanlığınız İBN-UL HATTAB tan selamlar ALLAH ın rahmeti üzerinize olsun ALLAHU EKBER ALLAHU EKBER
menzilli
Süper Aktif Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #1 : 25 Haziran 2007 - 23:44 »

Alıntı sahibi: "hattab"
s.a
 bakın site kurucusu kardeslerim biz mülümanız demi elhamdülillah neden benim islami bir konu hakkında mümin kardeslerimi uyarmamı engelliyorsunuz bumu sizin müslümanlığınız İBN-UL HATTAB tan selamlar ALLAH ın rahmeti üzerinize olsun ALLAHU EKBER ALLAHU EKBER

Huh?Huh?Huh?Huh??

BİR SEVDAM VAR..ONUN İÇİN BURDAYIM...
osmankoyuncu
Site Yöneticisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #2 : 26 Haziran 2007 - 00:09 »

Alıntı sahibi: "hattab"
s.a

Elhamdülillah müslümanız elbette. Özel mesajda başka forumda başka konuşan arkadaşım asıl bu mu senin müslümanlığın. biz sana ne hakkında uyarı yaptık ilk nelere geldi konu. İslama yakışmayacak İslama bişey katmayacak hatta dinimize zarar verecek konuşmalara elbette izin vermeyiz. Profilinizi düzeltin önce. Forum kurallarını okuyunuz aksi halde erişiminiz engellenecektir. Ayrıca sitede nerelerde dolaştığınız zaten malum siz daha iyi bilirsiniz.

Konu açık kalsın...

Bu Vatanın Ekmeğini Yiyip Bu Vatana İhanet Edenler
Bir Gün Ekmek Yediği Yerden Kurşunu da Yerler!
menzilli
Süper Aktif Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #3 : 26 Haziran 2007 - 00:48 »

ben bişey anlamadım yine?Huh?Huh?Huh?

navruz
Site Yöneticisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #4 : 26 Haziran 2007 - 10:02 »

Anlaşılmayacak bir şey yok. Mübareklik taslayanlardan biri. Senin öğretmenle öğrenecek değiliz İslam'ı.  Birde bize efelik yapıyor. Uymayacaksan kurallara çek git kardeşim. Neden huzursuzluk çaıkartıp duruyorsun. Hoş ben niye muhatab oluyorum ki. Eklediği kayda bakarmısınız.

Kasaba-Köy        Kınık Köyü
   Adı Soyadı       ibn-ul hattab türki
   E-posta Adresi      
   Doğum Tarihi       1988
   Öğrenim Durumu       Lise
   Yaşadığı Ülke       Afganistan
   Yaşadığı Şehir       kesmir
   Adres       kesmir himalayala dağlarının eteğinde bir mücahit kampı
mavigul
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #5 : 26 Haziran 2007 - 10:31 »

arkadaşlar ben kınıklıyım. bizim köyden böyle birinin olması mümkün değil. ayrıca msn ye ekletmeye çalışıyor. amacı virüs bulaşturmak olabilir. Navrus'dan rica ediyorum. o kişi kendisini tanıtmayacak ise kınık köyü listesinden çıkartılmasını istiyorum.
menzilli
Süper Aktif Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #6 : 26 Haziran 2007 - 10:56 »

Alıntı sahibi: "navruz"
Anlaşılmayacak bir şey yok. Mübareklik taslayanlardan biri. Senin öğretmenle öğrenecek değiliz İslam'ı.  Birde bize efelik yapıyor. Uymayacaksan kurallara çek git kardeşim. Neden huzursuzluk çaıkartıp duruyorsun. Hoş ben niye muhatab oluyorum ki. Eklediği kayda bakarmısınız.

Kasaba-Köy        Kınık Köyü
   Adı Soyadı       ibn-ul hattab türki
   E-posta Adresi      
   Doğum Tarihi       1988
   Öğrenim Durumu       Lise
   Yaşadığı Ülke       Afganistan
   Yaşadığı Şehir       kesmir
   Adres       kesmir himalayala dağlarının eteğinde bir mücahit kampı

VALLA HATTAB KARDEŞİM MAKSADIN NE BENDE ANLAMADIM..EGER MÜCAHİTSEN MÜCAHİTLİK YAPAN Bİ SÜRÜ DİNİ SİTE VAR..BURASI DİNİ Bİ SİTE DEGİL.BOZKIRIN KENDİ HALİNDE MAKSADI HEMŞİRELERİNİ KAYNAŞTIRMAK İÇİN YOLA ÇIKILAN BUNUDA BAŞARAN KENDİ HALİNDE Bİ SİTE İŞTE..SEN YANLIŞ ADRESTESİN..EKLİYCEKSEN İNSANLARA FAYDALI DİNİ YAZILAR EKLEYE BİLİRSİN YANİ..AMA FORUM KURALLARINI AŞMIŞSIN..BU SİTEYE ZARAR VERİR VE BÖYLE ANLAMSIZ TARTIŞMALARA YOL AÇAR...YANLIŞ YAPIYORSUN ..SELAMETLE..

efe
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #7 : 26 Haziran 2007 - 18:55 »

Alıntı sahibi: "mavigul"
arkadaşlar ben kınıklıyım. bizim köyden böyle birinin olması mümkün değil. ayrıca msn ye ekletmeye çalışıyor. amacı virüs bulaşturmak olabilir. Navrus'dan rica ediyorum. o kişi kendisini tanıtmayacak ise kınık köyü listesinden çıkartılmasını istiyorum.

sözüne katılıyorum hemşerim
Pessimist
Süper Aktif Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

Pessimist Sytle

Site
« Yanıtla #8 : 27 Haziran 2007 - 09:12 »

Allahım Ya Senin Burada İşin Yok Daha Çok Sinir Etme Bizi

Yerini ßil....

Susuz çölde inci ßulsan damla arar gözlerin...

Ahvalim suskun , Dokunan ßana Mendil Tutsun...
elfida
Forum Yöneticisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #9 : 27 Haziran 2007 - 09:55 »

Bide ''islam'' diye başlık açmış,,, İslam' ı alet edemessinnnnn izin vermeyiz,milletin zayıf noktalarını bulup bulup oynamayın, Ne İslam dinini nede bu siteyi alet edemezsinizzzzz:evil:
Sayfa: [1]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer: