bozkir.net Bozkir Forum Arsivi 23 Nisan 2025 - 22:55 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:
Mesaj yazmaya başlamadan önce Forum Kurallarını Okuyunuz.

Sayfa: [1]   Aşağı git
Gönderen Konu: Konyaspor'a genç gol kralı...  (Okunma Sayısı 3594 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
osmankoyuncu
Site Yöneticisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« : 25 Haziran 2007 - 23:02 »

Konyaspor, Trabzonspor alt yapısında yetişen ve 2006-2007 sezonunda 3. Lig ekiplerinden Değirmenderespor formasıyla 32 maçta 28 gol atan genç oyuncu Can Parlayan ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.
      Menajerleri Bülent ve Ümit Gürsoy ile birlikte Konya’ya gelen 20 yaşındaki genç forvet, transfer komitesi üyesi Zeki Çimen’in de hazır bulunduğu bir törenle kulüp binasında kendisini 5 yıllığına Konyasporlu yapan resmi sözleşmeyi imzaladı.
      Geçen sezon Türkiye 3. Ligi ekiplerinden Değirmenderespor’un formasını giyen ve 32 maçta attığı 28 golle Türkiye profesyonel liglerinin en golcü ikinci futbolcusu olan Can Parlayan, 3. Lig’de gol kralı oldu.
      Turkcell Süper Lig’deki birçok takımdan teklif aldığını ifade eden Parlayan, "Ama ben aralarında Trabzonspor’un da bulunduğu bu kulüpler içinde, tercihimi Konyaspor’dan yana yaptım. Hedefime Konyaspor forması ile daha çabuk ulaşacağımı düşünüyorum" dedi.

Bu Vatanın Ekmeğini Yiyip Bu Vatana İhanet Edenler
Bir Gün Ekmek Yediği Yerden Kurşunu da Yerler!
navruz
Site Yöneticisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #1 : 26 Haziran 2007 - 09:50 »

İnş. hayırlı olur. Süper ligde ne oluyoruz ne ölüyoruz. Biraz hareketlenmesi lazım takımın.
Pessimist
Süper Aktif Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

Pessimist Sytle

Site
« Yanıtla #2 : 27 Haziran 2007 - 09:51 »

KonyaSpor Hep 10. ve 7. sıra arasında yeri degişiyor inşallah bu sezon Uefa İçin oynarız...

Yeni Futbolcumuza KonyaSporda Başarılar...

Susuz çölde inci ßulsan damla arar gözlerin...

Ahvalim suskun , Dokunan ßana Mendil Tutsun...
Sayfa: [1]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer: