bilgisayarci
|
 |
« : 03 Temmuz 2007 - 17:14 » |
|
Arkadaşlar gurbette olsun veya olmasın Bozkırlı öğrencilerin problemlerini dile getirebilecekleri bir başlık olsun istedim. Bakarız problemlerinizin çözümlerine sitemiz vesile olur. Bütün problemleriniz için serbest kürsü...
Not: Problemlerinizi belirttikten sonra adresinizi de belirtiniz.
|
|
|
|
"Şu vahdet tarumar olsun!" deyip saldırma İslam'a; Uzaklaşsan da imandan, cema'atten uzaklaşma. M.Akif
|
|
|
bilgisayarci
|
 |
« Yanıtla #1 : 10 Temmuz 2007 - 12:57 » |
|
Maşaalaah herkes problemsiz yoluna devam ediyor. 
|
|
|
|
"Şu vahdet tarumar olsun!" deyip saldırma İslam'a; Uzaklaşsan da imandan, cema'atten uzaklaşma. M.Akif
|
|
|
kOnyali_42
Yeni Başlayan
|
 |
« Yanıtla #2 : 10 Temmuz 2007 - 12:58 » |
|
çok şükür benim bi problemim yok 
|
|
|
|
|
|
|
bilgisayarci
|
 |
« Yanıtla #3 : 10 Temmuz 2007 - 13:00 » |
|
çok şükür benim bi problemim yok  Allah kimseye dert verip derman aratmasın ne diyelim başka.
|
|
|
|
|
|
|
kOnyali_42
Yeni Başlayan
|
 |
« Yanıtla #4 : 10 Temmuz 2007 - 13:02 » |
|
aminnnn ama olursa yazarım buraya 
|
|
|
|
|
|
|
kibar2007
Yeni Başlayan
|
 |
« Yanıtla #5 : 10 Temmuz 2007 - 15:48 » |
|
ne yazayım dur buldum yasasın ozgurluk
|
|
|
|
|
|
|
hasandursun
|
 |
« Yanıtla #6 : 10 Temmuz 2007 - 16:02 » |
|
arkadaşlar bozkırda maddi durumu iyi olmayan liseli öğrenciler vardır. ben şöyle bi öneri getiriyorum konyada oturan bi arkadaşa hepimiz para gönderelim o konyadan öss ye hazırlık kitapları falan alsın bozkırdaki bi arkadaşa göndersin o maddi durumu iyi olmayan öğrencileri bulsun onlara dağıtsın....
|
|
|
|
O'na yar olmuşum O'nun kuluyum Mazimin yarına giden yoluyum Hem çağdaşım hem Anadolu'yum Ne sağda ne de solda gör beni
Ozan Uğur IŞILAK
|
|
|
mehmet_86
Yeni Başlayan
|
 |
« Yanıtla #7 : 10 Temmuz 2007 - 16:34 » |
|
Güzel fikir..
|
|
|
|
|
|
|
hasandursun
|
 |
« Yanıtla #8 : 10 Temmuz 2007 - 20:52 » |
|
bozkırda yeterince kitapcı yoktur konyadaki bi arkadaş yöneticilerden konyada olan vardır banka hesap numarasını versin biz o arkadaşa paraları gönderelim. bozkırdaki bi arkadaş da bozkırda lisede okuyan maddi durumu iyi olmayan başarılı üniversite okumak isteyen öğrencileri araştırsın konyadan kitaplar alınsın o öğrencilere dağıtılsın.............
|
|
|
|
O'na yar olmuşum O'nun kuluyum Mazimin yarına giden yoluyum Hem çağdaşım hem Anadolu'yum Ne sağda ne de solda gör beni
Ozan Uğur IŞILAK
|
|
|
kOnyali_42
Yeni Başlayan
|
 |
« Yanıtla #9 : 10 Temmuz 2007 - 21:42 » |
|
bence güzel fikir şeyde olur eğer evde temiz kitapları olanlar varsa onlar da yollayabilir olmaz mı?
|
|
|
|
|
|
|
navruz
|
 |
« Yanıtla #10 : 11 Temmuz 2007 - 07:28 » |
|
Güzel bir fikir. Fakat yapılacaksa yapanların biraz dikkatli olması gerekir bence. Araştırma konusunda tek kişi yetersiz kalır bence. Kimin niyetinin ne olduğunu kısa sürede anlaşılmayabilir. Yakın çevresinden bilgi alınması gerekir. Yani araştırmacı ne kadar fazla olursa o kadar iyi olur ve ihtiyacı olanlara gider.
|
|
|
|
|
|
|
semra
Yeni Başlayan
|
 |
« Yanıtla #11 : 11 Temmuz 2007 - 08:14 » |
|
Arkadaşlar neden sadece üniversite düzeyindeki öğrencileri düşünüyorsunuz.Eğitim 6 yaşında başlıyor artık.Köylerimizde hiç mi ihtiyacı olan okuyamayan çocuk yok.Bence temelden başlamalıyız.Çalıştığım işyerindeki arkadaşlarla geçen sene İstanbul destekli bir kampanya başlattık ve doğu'da okuma ihtiyacı olan 3 ile yardımda bulunduk.Hatta bu okullardan biri Özürlü okuluydu.Bozkır da toplanacak yardımı sağlıklı dağıtabilecek birileri olursa bu kampanyayı Bozkır için başlatabiliriz.Okula giden tüm ögrenciler için toplanır yardımlarımız.Sınıf kitaplığına göndereceğiniz bir hikaye kitabı bile gençlerin ufkunu geliştirmekde yardımcı olabilir.Bu konuda düşünelim derim.Eğer Bozkır'da yardımcı olabilecek birileri varsa başlıyorum burdan kitap kırtasiye toplamaya.. Sevgiler
|
|
|
|
|
|
|
semra
Yeni Başlayan
|
 |
« Yanıtla #12 : 11 Temmuz 2007 - 08:17 » |
|
Bozkır'da yardımcı olabilecek arkadaşlar bulunabilirse Temmuz sonuna göndeririz kitaplarımızı , cevap bekliyorumm
|
|
|
|
|
|
|
bilgisayarci
|
 |
« Yanıtla #13 : 11 Temmuz 2007 - 08:45 » |
|
Ben de navruz'un söylediklerine katılıyorum, tamam herkes yardımcı olmak ister ama daha köklü araştırmalar yapılmalı, bu işe hazırlanılmalı ve öyle başlanmalı kanaatindeyim, aceleyle başlayıp elin ayağın birbirbine dolaşmasıyla sonlanmamalı bu işler... Öncelikle bir grup belirlelemeyiz: kitapların toplanacağı bir grup, ihtiyacı olanların araştırılacağı bir grup, hangi tür ihtiyaçların olduğunu araştıracak bir grup, eğer satın alınacak birşeyler varsa en uygun nereden alınabileneceğini araştıran bir grup vs. Öncelikle bunları düzenleyebilirsek çok güzel olur. Ondan sonra yardımların ardı arkası kesilmez inşallah... Benim fikrim de bu arkadaşlar, siz ne dersiniz bilmiyorum.
|
|
|
|
|
|
|
semra
Yeni Başlayan
|
 |
« Yanıtla #14 : 11 Temmuz 2007 - 09:00 » |
|
Haklısın bunun için Bozkır'daki arkadaşların yardımı gerekli
|
|