osmanyilmaz
|
 |
« : 08 Temmuz 2007 - 19:31 » |
|
evet arkadaşlar o meşhur buluşma buğün gerçekleşti. ama mealesef katılımda %80 fire verdik sadece 7 kişiydik ama çok güzel geçti bunuda bildirelim. buluşma yeri yanlış anlaşıldı iki yerdemi ne toplandık acaba diyorum bir birimizi ne tanıyoruz nede telefonunu aldık böyle bir durummu var acaba. katılmak isteyipde gelmeyen arkadaşlar aydınlatırsa merakım gidecek. .......................................    Osman yılmaz-bavlaslı-beckham-sony-bilgisayarcı-mehmet86-adem
|
|
|
|
|
|
|
zeybek
Yeni Başlayan
|
 |
« Yanıtla #1 : 08 Temmuz 2007 - 19:37 » |
|
sırayla kişileri tanıtabilir misiniz :?:
|
|
|
|
|
|
|
osmanyilmaz
|
 |
« Yanıtla #2 : 08 Temmuz 2007 - 19:51 » |
|
aslında şu sıralar aktif olan üye yok buluşmada ama bir zamanlar damgasını vuran üyelerdik. ..................... SOLDAN SAĞA son resim.. Osman yılmaz-bavlaslı-beckham-sony-bilgisayarcı-mehmet86-adem
|
|
|
|
|
|
|
osmanyilmaz
|
 |
« Yanıtla #3 : 08 Temmuz 2007 - 20:01 » |
|
İşte buluşmaya gelecek olanlar:
1- özkoçpen
2- duran
3- osmankoyuncu
4- bilgisayarcı
5- mehmet86
6- osmanyılmaz
7- mehmetbasaran
8- tekbasına
9- stanger
10- osman_sel
11- muhittin
12- maviay
13- kocsankoçpen
14- sony
15- astam
16- toprak ____________
Aşağıdaki arkadaşlar da gelip gelemeyeceklerini haber versinler.
17- beckham
18- bavlaslı
19- yec
20- erdemirahmet
21- azap1974
22- tugbapan
23- yelizk
24- kibar2007
............ 16 kesin 8 belkilerle 24 kişiden 7 kişiyi zor bulduk üzgünüm bu tabloya bakıpta hak vermemeniz mümkün değil dimi. bu arada bizzat yeri seçen arkadaşımız koçpenlerden bir açıklama gelirse seviniriz keyfleri yerinde olsunda buluşma önemli değil.
|
|
|
|
|
|
|
beckham
Yeni Başlayan
|
 |
« Yanıtla #4 : 08 Temmuz 2007 - 20:05 » |
|
yeni arkadaşlar dostluklar kurmak amacıyla gittim çok güzel bir gündü ama mazeretsiz gelmeyen arkadaşlarada teessüflerimi bildiririm 
|
|
|
|
|
|
|
beckham
Yeni Başlayan
|
 |
« Yanıtla #5 : 08 Temmuz 2007 - 20:12 » |
|
ayrıca en güzel fotolar mst navruz abide bekleriz  akyokuş ve meram manzaralı
|
|
|
|
|
|
|
sony
Yeni Başlayan
|
 |
« Yanıtla #6 : 08 Temmuz 2007 - 20:13 » |
|
Evet ben de anlamadım neden bu kadar az katılım vardı, ama daha kalabalık olsaydık bu kadar gezemezdik imkanı yok, önce Evliya Çelebi Çay Bahçesi'nde buluştuk ardından oraya gelebilecek üyeler olduğunu tahmin ederek Çınarlatı Restorantın oraya geldik, orada da kimse olmayınca 7 kişi çayımzı içtik biraz muhabbetten sonra, OsmanYılmaz abimizin arabasına atladığımız gibi Önce AydınÇavuşun tepesinden Konya manzaralarını seyrettikten sonra, Akyokuş'u da bir ziyaret edelim dedik, Gerçekten mükemmeldi, üyelerin bizleri yalnız bırakmasını bize unutturacak kadar güzel manzaralar seyrettik ve güzel pozlar yakaladık. Bilgisayarci'ya ve OsmanYılmaz'a teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
|
astam
Yeni Başlayan
|
 |
« Yanıtla #7 : 08 Temmuz 2007 - 20:19 » |
|
bende buluşmak için bahsedilen evliya çelebi çay bahçesine gittim yarım saat orada dolaştım ama kimseyi tanımadığım için buluşamadık üzgünüm.
|
|
|
|
|
|
|
beckham
Yeni Başlayan
|
 |
« Yanıtla #8 : 08 Temmuz 2007 - 20:57 » |
|
keşke tel numaaaralarını alsaymışız biz iki çay bahçesindede çok dolandık ama seni farkedememişiz ,,,,,,,,,,, en azından gelmişsin sağol astam
|
|
|
|
|
|
|
tekbasina
Yeni Başlayan
yalınızadam
|
 |
« Yanıtla #9 : 08 Temmuz 2007 - 21:34 » |
|
bende orada olabilseydim çok istiyordum ama olmadı . inşallah gelecek yıla hazır oluruz .allahdan izin verirse ömrümüz varsa .hiç bir engel tutamaz. arkadaşlarımız az olmasına dair buluşmayı gerçekleş tirmişler gelecek yıla daha çok katılım olur.
|
|
|
|
yuo tube tekbasina42
|
|
|
beckham
Yeni Başlayan
|
 |
« Yanıtla #10 : 08 Temmuz 2007 - 22:31 » |
|
her sene değil senede birkaçkez yapılır aabi siteyi takip et yeter.ama bu sefer bekleriz 
|
|
|
|
|
|
|
tekbasina
Yeni Başlayan
yalınızadam
|
 |
« Yanıtla #11 : 08 Temmuz 2007 - 22:50 » |
|
bozkır siteden uzak kaldıgım için haberim geçoldu osman yımaz söyledi
|
|
|
|
yuo tube tekbasina42
|
|
|
bilgisayarci
|
 |
« Yanıtla #12 : 09 Temmuz 2007 - 02:38 » |
|
Evet ben de anlamadım neden bu kadar az katılım vardı, ama daha kalabalık olsaydık bu kadar gezemezdik imkanı yok, önce Evliya Çelebi Çay Bahçesi'nde buluştuk ardından oraya gelebilecek üyeler olduğunu tahmin ederek Çınarlatı Restorantın oraya geldik, orada da kimse olmayınca 7 kişi çayımzı içtik biraz muhabbetten sonra, OsmanYılmaz abimizin arabasına atladığımız gibi Önce AydınÇavuşun tepesinden Konya manzaralarını seyrettikten sonra, Akyokuş'u da bir ziyaret edelim dedik, Gerçekten mükemmeldi, üyelerin bizleri yalnız bırakmasını bize unutturacak kadar güzel manzaralar seyrettik ve güzel pozlar yakaladık. Bilgisayarci'ya ve OsmanYılmaz'a teşekkürler. Aynen öyle, teşekkürler Soner.
|
|
|
|
"Şu vahdet tarumar olsun!" deyip saldırma İslam'a; Uzaklaşsan da imandan, cema'atten uzaklaşma. M.Akif
|
|
|
bilgisayarci
|
 |
« Yanıtla #13 : 09 Temmuz 2007 - 02:41 » |
|
Bizi kırmayıp buluşmaya gelen arkadaşlara teşekkürler... :
Konya buluşmalarının vazgeçilmezi, sohbetiye ortama renk katan, anılarıyla bizleri güldüren, fotoğraflarıyla şaşırtan... Ayrıca arabasıyla bizleri Aydınçavuş, Akyokuş... dolaştıran Osman Yılmaz'a
Yine buluşma teklifini geri çevirmeyen, sessiz ama derinden giden, "konnektörlü uçurtma" fikrinin sahibi, bölümümü emanet ettiğim kardeşim sony'ye
Buluşmayı duyunca tabii ki gelmeye çalışırım diyen, fazla konuşmayarak teknolojiyi protesto eden, sigara yaktığı için de protesto gören, inşaallah seneye üniversitede göreceğimiz kardeşim Mehmet'e
Güleryüzlü, karizmatik, yakışıklı, derslerle arası pek iyi olmasa da futbolla arası mükemmel olan, gülüşüyle içtenliğini yansıtan ve gördüğümden beri gönülden sevdiğim beckham'a
Buluşmaların neşe kaynağı, fotoğrafçımız aynı zamanda fotoğraflara bakışlarıyla damgasını vuran, forumun en yakışıklısı bavlasli'ya
6. sınıfa giderken aynı kursu paylaştığım, uzun yıllar sonra Konya'da tekrar bulduğum arkadaşım Adem'e ve onu davet ettiği için tekrar Mehmet'e
teşekkürlerimi sunuyorum, Allah sizlerden razı olsun, amin.
Ayrıca buluşmaya gelip de bizleri bulamadığını söyleyen astam(Osman abi)'a, gelmeyi çoook istediğini öğrendiğimiz tekbasina abimize ve ailevi sorunlarından dolayı gelemeyen osmankoyuncu'ya da teşekkür ederim, diğerlerine bişey söylemiyorum...
|
|
|
|
"Şu vahdet tarumar olsun!" deyip saldırma İslam'a; Uzaklaşsan da imandan, cema'atten uzaklaşma. M.Akif
|
|
|
beckham
Yeni Başlayan
|
 |
« Yanıtla #14 : 09 Temmuz 2007 - 06:58 » |
|
on dakikalık ayakta alkışı hakettiniz bilgisayarcı ve sony :alkis: :alkis: :alkis: :alkis:
|
|
|
|
|
|
|
|