osman_sel
Aktif Üye

|
 |
« Yanıtla #120 : 12 Kasım 2007 - 09:34 » |
|
Ey gözlerinde cenneti saklayan, ayagini bastigi yerler cennet kokan nebi!. Ey; Yaradan’in en guzel eseri!. “Sen olmasaydin, sen olmasaydin.. alemleri yaratmazdim!.” dedigi!. Var olusunun serefine, bütün varligihediye ettigi!. Ey; insan oglunun ufku -en güzel insan.. Allah’in sevgilisi, kainatin gozbebegi!. Sen den sefaat dilenen biçarelerin en sefiliyim, desem.. sefaat edermisin?. Ey; kupkuru çölleri cennete ceviren gül!. Ey; gönlünden gül dökülen resul!. Küçük kiz çocugunun elinden tutup da giden, kusu ölen çocuga bas sagligi dileyen.. gözlerinden yas dökülen devenin gözyaslarinisilen resul!. Benim de gözümün yasini siler misin?. Küçük kiz çocugunun tuttugu gibi tutsam elinden; yüregimden binlerce kus uctu, bin’i de öldü desem.. bana cennet kuslarindan bir kus bahseder misin?. Ey; Islam’in peygamberi!. Sevda ikliminin, en güzel mevsiminin, en guzel çiçegi!.Ama mahzun, ama kederli…Daima düsüncede, daima hüzün icinde ömründe, bir defa bile, kahkahayla gülmemis.. gül yüzlü, güler yüzlü sevgili!. Gözlerimi yumsam, ve; hulyana dalsam.. o gül kokulu gülüsün ile, benim de gözlerimin içine güler misin?. Bir kerecik olsun seni düsünerek basimi koydugum olmussa yastigima,tutundugum olmussa sana ve senin sevdana.. iste onun, iste onun hatrina!. Ey; gözünü sevdigim, özünü sevdigim, sözünü sevdigim!. Ey; gönlümün sultani efendim!. Ümidim, muradim, kurtaricim, mujdecim…Seninle Kevser havuzunun basinda bulusabilecek miyim?. desem.. bulundugun yerden, yuregime bir damla su serper misin?.
Seni sevsem!. Cok, cok sevsem!. Öyle cok sevsem ki; sen koksa özüm, yüregim.. sen koksa nazim, edam.. gönlüm sen dolsa, benim herseyim sen olsan ! Ali’n, Fatima’n gibi olsam!. Seni, onlar gibi seviyor olsam.. sen de; beni, onlari sevdigin gibi sever misin? Ey; bize bizden daha ziyade merhamet eden!. “Ümmetim, ümmetim!.” diyerek, üstümüze titreyen!. Ey; en ziyade muhtacimiz, en cok isteyenimiz!. Bizi, Hak’tan dileyenimiz!. Sen, umani umutsuzluga düsürmezsin!. Sen, senden isteyeni geri çevirmezsin!. Asr-i saadet’ten degilim!. Kokladigin gül, soludugun hava, yedigin hurma, içtigin süt, oksadigin kuzu, bindigin deve, avuçladigin kum dahi degilim!. Bir kez olsun, yüzüne yüz sürmedim!. Lakin; ben, senin.. “Kardeslerim!.” dedigindenim!. Ve; sana ve sünnetine revan olmak isteyenlerdenim!. Ve lakin; daha hala sevgili Veysel Karani’nin tirnaginin ucu misali bile degilim, desem.. bana da hirkandan gonderir misin Dogdugun günün, gecenin hürmetine.. bu gün ve gece; yüregime, bir nur olup düser misin?. Sevgili Peygamberim!. Rabbim; sana ve, senin al ve ashabina.. agaçlarin yapraklari, denizlerin dalgalari ve yagmurların damlalari sayisinca salat, selam ve bereketler ihsan eylesin; Amin…Amin…Amin…
|
|
|
|
|
|
|
mehmetsayin
|
 |
« Yanıtla #121 : 13 Kasım 2007 - 18:10 » |
|
Anaları yar eyleyen dualarını var eyleyen bizleri hiçbir vakit dar eyleme Allah'ım. Bikarar eyleme. Sevgili Habibinin annesi Hz Amine hatun hürmetine, büyük anamız Hz Hatice, Hz Aişe hürmetine, Hz Fatıma hürmetine annelerimizi affeyle. Annelerimizin yüzü suyu hürmetine bizleri de affeyle. Hakkımızdaki hayır dualarını lütfen kabul eyle
|
|
|
|
Dostlukların kurulması zor Kalplerin kırılması kolay M. Sayın
Toplumsal hayatta en yararlı erdem hoşgörüdür. Dale Carnegie
İnsanların renkleri ayrı olsada göz yaşları aynıdır
|
|
|
gurbet
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #122 : 14 Kasım 2007 - 00:16 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
osman_sel
Aktif Üye

|
 |
« Yanıtla #123 : 14 Kasım 2007 - 10:25 » |
|
Bize Kur'ân'la tenezzül buyuran Allah'ım ,
Bizi Kur'ân'ın ziynetiyle zinetlendir.
Bizi Kur'ân'ın şefaatiyle cennete koy
Bizi Kur'ân'ın nimetleriyle nimetlendir.
Bize Kur'ân elbisesini giydir
Bizi Kur'ân ile şereflendirir.
Amin..
|
|
|
|
|
|
|
mehmetsayin
|
 |
« Yanıtla #124 : 17 Kasım 2007 - 13:02 » |
|
Allâh'ım, Sana sonsuz hamd ü senâlar; Habîbin Efendimiz Muhammed Mustafa -sallallâhu aleyhi ve sellem-'e O'nun âl ve ashâbına gönülden salât ve selâmlar... Allâh'ım, benim Rabbim Sensin, Senden başka ilah yoktur. Beni Sen yarattın, ben Sen'in kulunum. Elimden geldiğince Sana verdiğim kulluk sözü üzerindeyim; işlediğim hata, günah ve kötülüklerden Sana sığınırım. Bana olan nimetlerini ve bu nimetlere karşı benim günah ve kusurlarımı itiraf ediyor, beni bağışlamanı diliyorum. Sen'den başka günahları bağışlayacak yoktur. Allâh'ım, dînim, dünyam, çoluk çocuğum ve malım içinde sağlık ve âfiyetle yaşamamı nasib eyle. Allâh'ım, vücuduma sağlık ver, Sen'in yolunda hizmet edeyim, kulağıma sağlık ver, hakikati işiteyim, gözüme sağlık ver, hakikati göreyim. Sen'den başka ilah yoktur
|
|
|
|
|
|
|
mehmetsayin
|
 |
« Yanıtla #125 : 19 Kasım 2007 - 00:15 » |
|
Allâh'ım, kusurlarımı ört, beni korktuklarımdan emin eyle. Allâh'ım, önümden, arkamdan, sağımdan, solumdan, üstümden ve altımdan gelecek tüm kötülüklerden sana sığınırım. Allâh'ım, dinimi düzelt, evimi genişlet, bana verdiğin rızkı bereketli kıl.
|
|
|
|
|
|
|
gurbet
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #126 : 19 Kasım 2007 - 00:22 » |
|
[align=center]Allah’ım, Muhammed (s.a.v.) Ümmetinin kabirlerini genişlet; Allah’ım Muhammed (s.a.v.) Ümmetinin düşmanlarını kahret; Allah’ım Ümmet-i Muhammed (s.a.v.)’e son nefeslerinde iman nasip eyle; Allah’ım beni Ümmet-i Muhammed (s.a.v.) ile birlikte iman üzere haşreyle;
ÜMMETİ Muhammed (s.a.v.)'E (sav) DUA
Allah’ım, Ümmet-i Muhammed (s.a.v.)’e Mağfiret et;
Allah’ın, Ümmet-in Ayıbını ört; Ümmet-i Muhammed (s.a.v.)’e acı;
Allah’ım, Ümmet-i Muhammed (s.a.v.)’e yardım et;
Allah’ım, Muhammed (s.a.v.) Ümmetini Müjdele;
Allah’ım, Muhammed (s.a.v.) Ümmetinin işini kolaylaştır;
Allah’ım, Muhammed (s.a.v.) Ümmetinin işini aç;
Allah’ım, Muhammed (s.a.v.) Ümmetine nazar buyur, müsamaha et;
Allah’ım, Muhammed (s.a.v.) Ümmetine bağışlayıcı ol;
Allah’ım, Ümmet-i Muhammed (s.a.v.)’i kuvvetlendir;
Allah’ım Ümmet-i Muhammed (s.a.v.)’in işini hallet;
Allah’ım, Muhammed (s.a.v.) Ümmetine hidayet buyur;
Allah’ım, Muhammed (s.a.v.) Ümmetine öğütler ihsan et;
Allah’ım, Muhammed (s.a.v.) Ümmetine Merhamet eyle;
Allah’ım Ümmet-i Muhammed (s.a.v.)’i yücelt;
Allah’ım Muhammed (s.a.v.) Ümmetini azametli ve şevketli kıl;
Allah’ım Ümmet-i Muhammed (s.a.v.)’e hidayet nasip et;
Allah’ım, Muhammed (s.a.v.) Ümmetine tevfik ihsan eyle;
Allah’ım, Ümmet-i Muhammed (s.a.v.)-i rızıklandır;
Allah’ım, Muhammed (s.a.v.) Ümmetinin günahlarını bağışla; Muhammed (s.a.v.)
Ümmetinin günahlarını sen ört;
Allah’ım, Muhammed (s.a.v.) Ümmetinin sıkıntılarını sen kaldır;
Allah’ım, Muhammed (s.a.v.) Ümmetinin kalplerini nurlandır;
Allah’ım, bütün işlerinde Ümmet-i Muhammed (s.a.v.)’e kolaylık ihsan et;
Allah’ım, Muhammed (s.a.v.) Ümmetinin kabirlerini genişlet;
Allah’ım Muhammed (s.a.v.) Ümmetinin düşmanlarını kahret;
Allah’ım Ümmet-i Muhammed (s.a.v.)’e son nefeslerinde iman nasip eyle;
Allah’ım beni Ümmet-i Muhammed (s.a.v.) ile birlikte iman üzere haşreyle;
Efendimiz Muhammed (s.a.v.) Mustafa’nın sancağı altında cemeyle ve sana kavuştuğumuz an, bize gazaplanma, bizden razı ve hoşnut ol, ey âlemlerin Rabbi ve ey merhamet edicilerin en merhametlisi. [/align]
|
|
|
|
|
|
|
dogukan42
Aktif Üye

|
 |
« Yanıtla #127 : 19 Kasım 2007 - 00:27 » |
|
Allah(c.c) bu güzel paylaşımlarınızdan dolayı sizden bu dünya da da öteki dünyada da razı olsun..Affet ALLAH ım biz günahkarları.. sevgi ve muhabbetle.. emeği geçenlere teşekkür ederim.. Allah razı olsun..
|
|
|
|
|
|
|
mehmetsayin
|
 |
« Yanıtla #128 : 19 Kasım 2007 - 00:31 » |
|
Allah(c.c) bu güzel paylaşımlarınızdan dolayı sizden bu dünya da da öteki dünyada da razı olsun..Affet ALLAH ım biz günahkarları.. sevgi ve muhabbetle.. emeği geçenlere teşekkür ederim.. Allah razı olsun.. Amin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gurbet
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #131 : 19 Kasım 2007 - 00:40 » |
|
Allah(c.c) bu güzel paylaşımlarınızdan dolayı sizden bu dünya da da öteki dünyada da razı olsun..Affet ALLAH ım biz günahkarları.. sevgi ve muhabbetle.. emeği geçenlere teşekkür ederim.. Allah razı olsun.. Amin
|
|
|
|
|
|
|
dogukan42
Aktif Üye

|
 |
« Yanıtla #132 : 19 Kasım 2007 - 00:40 » |
|
Selamün Aleyküm Zaman Ahirzaman, Elhamdülillah Müslümanım demek yetmez herşeyin bir bedeli vardır Cennetin bedeli La ilahe İllallah demek ve Allah (cc) rızasını kazanmaktır Allaha Ulaşmak için İlim yetmez Yaptığımız her Amelde Allahın rızasını aramak lazımdır. Allah (cc) Hakkımızda Hayırlısını versin. 
|
|
|
|
|
|
|
dogukan42
Aktif Üye

|
 |
« Yanıtla #133 : 19 Kasım 2007 - 00:45 » |
|
Allah'ım! Doymayan nefisten, korkmayan kalpten,menfaatimiz olmayacak ilimden,kabul olmayacak duadan sana sığınırız...
|
|
|
|
|
|
|
mehmetsayin
|
 |
« Yanıtla #134 : 19 Kasım 2007 - 01:12 » |
|
Selamün Aleyküm Zaman Ahirzaman, Elhamdülillah Müslümanım demek yetmez herşeyin bir bedeli vardır Cennetin bedeli La ilahe İllallah demek ve Allah (cc) rızasını kazanmaktır Allaha Ulaşmak için İlim yetmez Yaptığımız her Amelde Allahın rızasını aramak lazımdır. Allah (cc) Hakkımızda Hayırlısını versin.  Ve Aleyküm Selam
Buyazınız beni 77 yılına götürdü bir ermeninin yanında çalışırken oda Elhamdülillah bende Müslümanım derdi ozaman gençtim soraları düşündün demekki MÜslamanlarla alay ediyordu Ehlamdülillah bende müslümanım demekle müslüman olunmuyor insanların çogunun sureden ayetten haberi yok Rabbimiz Allah Kuran'da buyurur
Gerçekten Ben, Ben Allah'ım, Ben'den başka ilah yoktur; şu halde Bana ibadet et ve beni zikretmek için dosdoğru namaz kıl." (20/14)
Paylaşımınız için Allah razı olsun Gönül dostlarına selam olsun
|
|
|
|
|
|
|
|