bozkir.net Bozkir Forum Arsivi 23 Nisan 2025 - 16:23 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:
Mesaj yazmaya başlamadan önce Forum Kurallarını Okuyunuz.

Sayfa: [1]   Aşağı git
Gönderen Konu: Tanjeviç: Türkler beni affetsin  (Okunma Sayısı 1723 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
osmankoyuncu
Site Yöneticisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« : 11 Eylül 2007 - 18:38 »

İspanya'da düzenlenen Euro 2007 Şampiyonası'nda kötü sonuçlar alan ve elenen A Milli Basketbol Takımı antrenörü Bogdan Tanjevic, Türk insanından kendisini bağışlamalarını istediğini söyledi.

Cihan Muhabirine, turnuva ve kendisiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunan tecrübeli çalıştırıcı, "Federasyonda ve takımımızda hedeflerimiz çok daha farklı olduğu için bizim adımıza kötü bir turnuva oldu. 2009'da olacak şampiyona ve 2010'daki Dünya Şampiyonası'nda daha iyi olabilmek için takımda değişiklik ve gençleştirme planlarım var" dedi.

"TÜRK İNSANINDAN BENİ BAĞIŞLAMALARINI İSTİYORUM"

Tanjeviç, sözlerine şöyle devam etti:

"Tüm oyuncularımzla birlikte 47 günlük uzun bir hazırlık dönemi geçirdik, sonu böyle olmamalıydı, tabiki onlarda da sorumluluk var. Alınan sonuçlardan sonra çok üzüldüler ama yinede bütün sorumluluk benim ,altını çizerek söylüyorum Türk halkından, beni bağışlamalarını istiyorum" dedi.

''TEK PATRON FEDERASYON"

Bogdan Tanjeviç,"İtalya maçı çok güzel bir maç olmuştu, ama maçın ardından bana yönlendirilen tek bir soru vardı, bence sorulmaması gereken bir soruydu genç bir gazeteci bana sözleşmemle ilgili tarih ve istifa imaları yönlendirince, "bende 2010 kadar sözleşmem var diyerek geçiştirmek istedim." Bu durumu size açıklamam gerekirse, benim federasyonla 2010 kadar milli takımın programında yer almamdır, yalnız şunu belirtmek isterim bu sözlü bir anlaşmadır, sözleşmem bitmek üzere, bende 2010 kadar takımda kalmak istediğimi söylesemde tek patron federasyondur" dedi.

Bu Vatanın Ekmeğini Yiyip Bu Vatana İhanet Edenler
Bir Gün Ekmek Yediği Yerden Kurşunu da Yerler!
Sayfa: [1]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer: