bozkir.net Bozkir Forum Arsivi 24 Nisan 2025 - 20:55 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:
Mesaj yazmaya başlamadan önce Forum Kurallarını Okuyunuz.

Sayfa: [1]   Aşağı git
Gönderen Konu: kitap tavsiye edelim..  (Okunma Sayısı 6955 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
menzilli
Süper Aktif Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

« : 01 Ekim 2007 - 20:44 »

S.a. kardeşler..bu bölümde birbirimize kitap tavsiyesinde bulunsak..haddim degil belki..yönetimin affına sıgınıyorum..ama eger birbirimize tanıtabilecegimiz kitaplar varsa kitap okuma alışkanlıgımız belki geri gelir..malesef hayatımıza bilgisayar girdikten sonra ne dergi ne kitap okur olduk..okunugunuz etkileyici her tarz kitabı burda tanıtırsanız ve tavsiyede bulunursanız  çok memnun olurum..

BİR SEVDAM VAR..ONUN İÇİN BURDAYIM...
umman
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #1 : 01 Ekim 2007 - 22:31 »

Güzel fikir

İlk ben başlayayım

Nazım Hikmet'in bütün şiir kitaplarını  okumanızı tavsiye ederim..

Geçekten harika hepsi ( ama önyargısız olarak okuduğunuz sürece )
arzuuuuum
Aktif Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #2 : 01 Ekim 2007 - 22:36 »

halit ertuğrulun bütün kitaplarını tavsiye ediyorum muhteşemya.20 kitabı varsa 7 sini okumuşumdur.şu sultanahmete bi gitsem 3 4 tane daha alacam
fato_42
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #3 : 01 Ekim 2007 - 22:38 »

bende ahmet günbay yildiz in bütün kitaplarini okudum herkeze de tavsiye ederim
cokey
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #4 : 01 Ekim 2007 - 22:38 »

bu arada ben pazar aksamı sultan ahmetteydım kıtap severler kacırmasın super.avlunun ıcı yayın evı dolu her gun yazarlar flan gelıyo. yalnız kıtap alırken ıyı pazarlık edın baya ındırıyolar.
menzilli
Süper Aktif Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #5 : 02 Ekim 2007 - 07:27 »

Alıntı sahibi: "fato_42"

bende yanık bugdaylarda çok aglamıştım..okumak çok güzel okurken yaşamak kendinden bir şeyler bulmak..birde huzur sokagı vardı şule yükselin..tavsiye ederim süper bir roman..emine şenlik oglu benim göz bebegim..bize nasıl kıydınızla başladım hırıstiyan gülüne kadar okudum..set halinde kitaplarını aldım..kadının bırakın kitaplarını, hayatı roman..ilk okul menzunuyken nerden nerelere geliyo..çok güzel bir örnek emine  abla..özellikle 17 yaşlarımda çok dua ederdim bir gün tanışayım diye..yıllar sonra evine gitmek çayını içmek nasip oldu..idamlık genç,çin işkencesi,kadınları kadınlarda eziyor,ben kimin kurbanıyım,sabıkalı ve dul,maria, özellikle okuyun derim..son çıkan 3 romanını malesef almadım vede okumadım..

BİR SEVDAM VAR..ONUN İÇİN BURDAYIM...
osman_sel
Aktif Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #6 : 02 Ekim 2007 - 08:18 »

bende yine ahmet günbay yıldız dan ülkemin açmayan çiçeklerini tavsiye ederim
arzuuuuum
Aktif Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #7 : 02 Ekim 2007 - 08:20 »

Alıntı sahibi: "menzilli"
Alıntı sahibi: "fato_42"

bende yanık bugdaylarda çok aglamıştım..okumak çok güzel okurken yaşamak kendinden bir şeyler bulmak..birde huzur sokagı vardı şule yükselin..tavsiye ederim süper bir roman..emine şenlik oglu benim göz bebegim..bize nasıl kıydınızla başladım hırıstiyan gülüne kadar okudum..set halinde kitaplarını aldım..kadının bırakın kitaplarını, hayatı roman..ilk okul menzunuyken nerden nerelere geliyo..çok güzel bir örnek emine  abla..özellikle 17 yaşlarımda çok dua ederdim bir gün tanışayım diye..yıllar sonra evine gitmek çayını içmek nasip oldu..idamlık genç,çin işkencesi,kadınları kadınlarda eziyor,ben kimin kurbanıyım,sabıkalı ve dul,maria, özellikle okuyun derim..son çıkan 3 romanını malesef almadım vede okumadım..

bende hiristiyan gülünü okumuştum çok güzeldi.bende çok halit ertuğrulla tanışmak istiyorum.
fato_42
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #8 : 02 Ekim 2007 - 12:40 »

yanik bugdaylar cicekler susayinca gurbeti ben yasadim gönül yarasi ..,hepsi coook güzel zamaniniz varsa okuyun
arzuuuuum
Aktif Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #9 : 16 Ekim 2007 - 15:03 »

emine özkan şenlikoğlundan  bize nasıl kıydınız adlı kitabını dün okudum ve sadece okumak 2 günümü aldı tek kelime ile muhteşem bir kitap konusu ise;rabia adındaki bir bayanın annesinini ölümünden ve babasının hapishaneye düşmesinden sonra iş arkadaşı olan hüseyinden öğrendiği islam ile ilgili yorumları sayesinde dine dönüşünü anlatıyor.

2.tavsiyem:halit ertuğrulun  ezanla diriliş adlı kitabı buda süper bir kitap bu yazarın aşağı yukarı 10 a yakın kitabını okumuşumdur ve hepside ayrı ibretlik olaylar.konusu ise;mafya yüzünden yurt dışından türkiyeye gelen bir bayanın ilk kez duyduğu ezanla irkilmesi ve islama dönüşünü anlatıyor.

şimdide emine şenlikoğlundan ne olur ihanet etmeyi merak ediyorum.
Sayfa: [1]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer: