bozkir.net Bozkir Forum Arsivi 24 Nisan 2025 - 09:33 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:
Mesaj yazmaya başlamadan önce Forum Kurallarını Okuyunuz.

Sayfa: [1]   Aşağı git
Gönderen Konu: Anket Konyaspor Bu Yıl Lgden Düşer Mi  (Okunma Sayısı 6542 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
nevzat
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« : 03 Ekim 2007 - 16:24 »

Sizce Bu yıl Konyasporumuz ligden düşer mi
hasandursun
Kıdemli Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

BOZKIRLI OLMAK AYRICALIKTIR.

« Yanıtla #1 : 04 Ekim 2007 - 07:15 »

böyle giderse korkarım...........

O'na yar olmuşum O'nun kuluyum
Mazimin yarına giden yoluyum
Hem çağdaşım hem Anadolu'yum
Ne sağda ne de solda gör beni

Ozan Uğur IŞILAK
nevzat
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #2 : 05 Ekim 2007 - 12:24 »

İnşallah düşmez düşeceğini de zannetmiyorum
nevzat
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #3 : 31 Ekim 2007 - 08:23 »

Konyasporumuz son sivasspor maçından sonra inşallah bu yükselişini sürdürecek ve üst sıralara doğru tırmanmaya devam edecek
hasandursun
Kıdemli Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

BOZKIRLI OLMAK AYRICALIKTIR.

« Yanıtla #4 : 31 Ekim 2007 - 08:24 »

Alıntı sahibi: "nevzat"
Konyasporumuz son sivasspor maçından sonra inşallah bu yükselişini sürdürecek ve üst sıralara doğru tırmanmaya devam edecek

İnşallah kardeşim....

O'na yar olmuşum O'nun kuluyum
Mazimin yarına giden yoluyum
Hem çağdaşım hem Anadolu'yum
Ne sağda ne de solda gör beni

Ozan Uğur IŞILAK
rockseverr
Forum Yöneticisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #5 : 31 Ekim 2007 - 12:05 »

Sürekli yanlış hoca tercihleri kadro değiştirmeler açıkça söyleyeyim konyaspor düşmeyi hak ediyor.Ama şehrin havası ve başkanın destekleriyle bu senede kalır kümede.Ama hiçbir hedefi bulunmayan bir takım seyretmektense 2.lige düşmüş şampiyonluğa oynayan takım görmeyi yeğlerim.
nevzat
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #6 : 31 Ekim 2007 - 15:33 »

Alıntı sahibi: "rockseverr"
Sürekli yanlış hoca tercihleri kadro değiştirmeler açıkça söyleyeyim konyaspor düşmeyi hak ediyor.Ama şehrin havası ve başkanın destekleriyle bu senede kalır kümede.Ama hiçbir hedefi bulunmayan bir takım seyretmektense 2.lige düşmüş şampiyonluğa oynayan takım görmeyi yeğlerim.

Koskocaman Konya Takımı 2. ligde oynarsa gururmu duyacaksın. Sana hiç yakıştıramadım doğrusu gelen hocanın nesi varda yanlış tercih diyorsun bilmem Ünal Karaman hem konyalı hemde Ümit Milli takımdan geliyor. Sence bu hoca kötümü.... Allahın ın izniyle konyaspor kendini toparlamaya başladı ve üstlere doğru tırmanışa geçti. ileriki günlerde ne olacağını hep birlikte göreceğiz......
rockseverr
Forum Yöneticisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #7 : 31 Ekim 2007 - 17:01 »

Koskocaman Konya Takımı 2. ligde oynarsa gururmu duyacaksın. Sana hiç yakıştıramadım doğrusu gelen hocanın nesi varda yanlış tercih diyorsun bilmem Ünal Karaman hem konyalı hemde Ümit Milli takımdan geliyor. Sence bu hoca kötümü.... Allahın ın izniyle konyaspor kendini toparlamaya başladı ve üstlere doğru tırmanışa geçti. ileriki günlerde ne olacağını hep birlikte göreceğiz......

Şimdi hemşehrimiz diye torpilmi geçelim ünal abiye.Yanlış hoca terihi çünkü teknik direktör olarak henüz bi başarısı yok.Bence çekirge misali iki maçtır(içerideki maçlar) son dakka kazanıyor.Zaten bi önceki maçta fazlasıyla hakem yardımıyla kazanmıştık.Şimdi gerçekleri söylemessek sezon sonu 2.ligde ahlar vahlar çekeriz.Herkes gibi bende konyasporun başarılı olmasını istiyorum .
nevzat
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #8 : 31 Ekim 2007 - 17:09 »

Şimdi hemşehrimiz diye torpilmi geçelim ünal abiye.Yanlış hoca terihi çünkü teknik direktör olarak henüz bi başarısı yok.Bence çekirge misali iki maçtır(içerideki maçlar) son dakka kazanıyor.Zaten bi önceki maçta fazlasıyla hakem yardımıyla kazanmıştık.Şimdi gerçekleri söylemessek sezon sonu 2.ligde ahlar vahlar çekeriz.Herkes gibi bende konyasporun başarılı olmasını istiyorum .

macı son maçlarda kazanıyor olabilir son iki maçtır böyle ona kalırsan önceki maçlarda da son dakikalarda kaybediyordu. Dün son dakikalarda kaybediyordu. bu gün son dakikalarda kazanıyor. yarın maç ortalarında kazanmayı garantileyecek.
osmankoyuncu
Site Yöneticisi
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #9 : 01 Kasım 2007 - 00:52 »

Konya bi zamanlar lig başlamadan önce bu sene UEFA ya oynayacaz diyordu. Ve malesef her zamanki gibi lig ortasında bitiriyordu. Bu sene umarım düşmeyiz ama gidiş kötü. Bence oyuncularda bir sorun var hani Fatih hoca diyor ya hep ruh eksik takımda. Bir amaçları yok yani öylesine çıkıyorlar

Bu Vatanın Ekmeğini Yiyip Bu Vatana İhanet Edenler
Bir Gün Ekmek Yediği Yerden Kurşunu da Yerler!
Sayfa: [1]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer: