hasandursun
|
 |
« : 10 Ekim 2007 - 10:46 » |
|
> >> >> > > >PEYGAMBERIMIZ (S.A.V.) VASIYETIDIR!..> >> >MEDINE-I > >MÜNEVVERE'DEN GELEN > >BU VASIYETNAMEYI OKUYUNUZ VE > >OKUTUNUZ.!! > >> > > >BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM > >Medine-i Münevvere'de Türbe-i Serif Hatibi > >Seyh > >Ahmet Diyorki: > >'Vallahülazim bu vasiyetnamede zerre kadar yalan > > > >yoktur.' Bir cuma > >gecesi namazimi eda edip uyumaya varmistim. > >Harem-i > >Serif tarafindan; > >'Ya Seyh Ahmet' diye bana bir nida geldi. > >'Lebbeyk Ya > >Rasullallah' deyip > >Peygamber Efendimiz (s.a.v.)'in > >sahsini gördüm. > >Rasullallah (s.a.v.) > >efendimiz söyle devam etti: Ya > >Seyh Ahmet!... > >Allah-ü Teala huzurunda > >yüzüm kalmadi. Sana haber > >veriyorum ki, geçen > >cumadan bu cumaya 16000 > >kisi öldü. Içlerinden bir > >tek Müslüman çikmadi. > >Gelenlerin amel > >defterlerini kara ve sol elinde > >gördüm. Ya Seyh > >Ahmet!... Evvela ana ve > >babalarina asi oldular ve > >zekatlarini men > >ettiler. Haci olup haram > >yemeyi adet ettiler. Herkes> > > >nefsinden baska > >birsey düsünmedi. > >Yüzlerinde haya kalmadi. Dünya > >mali ile nasip olan > >tartilarina hiyanet > >etmeyi adet ettiler. Ya Seyh > >Ahmet!... Benim > >ümmetlerime haber eyle > >'Yaptiklari günahlardan tevbe > >ve istigfar > >etsinler, namaz kilsinlar, > >zekat vermesini adet > >etsinler.' Ya Seyh > >Ahmet!... Ümmetlerime haber > >eyle, 'Kiyamet > >alametleri zuhur ediyor. Hak > >Teala'ya asi olmasinlar. Çok > >yakin bir > >zamanda, 3 gece günes tutulacak. > >3 günden sonra magribten > >dogup, > >masrika batacak. Kuran-i Kerim > >insanlarin gözüne gözükmeyecektir. > > > >Ümmetime söyle günahlarina tövbe > >etsinler. Yakin bir zamanda > > > >Isa(a.s.)'nin inmesi zuhur edecek.' Ya Seyh > >Ahmet!... Ümmetlerime > >haber > >eyle, 'Kudret kalemiyle her kim bu > >vasiyetnameyi bir köyden bir > >köye, > >bir kazadan bir kazaya, bir ilden bir > >ile, bir devletten bir> > > >devlete > >gönderirse Huzur-u Mahserde günahlari > >affedilir. Hazret-i > >Muhammed > >Mustafa (s.a.v .)'yi Sahsi ile görmüs olur. > >Kim > >vasiyetnameyi isitipte > >yazmazsa, bir köye veya bir baska yere > > > >göndermezse, yüzü kara ola.' > >Türbe-i Serif'in Hatibi Seyh Ahmet 3 defa > > > >yemin edip, 'Vallahülazim bu > >vasiyetnamede yanlis bir bilgi > >verirsem, bu > >dünyadan öbür dünyaya > >imansiz gideyim' dedi. 15 günde > >Medine-i > >Münevvere'de yazilmis olup 'TÜM > >MÜSLÜMANLARA' > >gönderilmistir. NOT: 'Bunu > >her müslümanin okumasi için > >elinizden > >geleni yapiniz.
|
|
|
|
O'na yar olmuşum O'nun kuluyum Mazimin yarına giden yoluyum Hem çağdaşım hem Anadolu'yum Ne sağda ne de solda gör beni
Ozan Uğur IŞILAK
|
|
|
hasandursun
|
 |
« Yanıtla #1 : 10 Ekim 2007 - 15:07 » |
|
gündem de kalsın...
|
|
|
|
O'na yar olmuşum O'nun kuluyum Mazimin yarına giden yoluyum Hem çağdaşım hem Anadolu'yum Ne sağda ne de solda gör beni
Ozan Uğur IŞILAK
|
|
|
hasandursun
|
 |
« Yanıtla #2 : 10 Ekim 2007 - 15:34 » |
|
bu yazıyı ben yokken de gündemden düşürmeyin...
çok önemli...
|
|
|
|
Ozan Uğur IŞILAK
|
|
|
efza
Yeni Başlayan
|
 |
« Yanıtla #3 : 10 Ekim 2007 - 15:37 » |
|
bence de kıyamet alametlerinin çoğunu yaşıyoruz rabbim amel defterini sağ elinden alan salih ve salihalar dan eylesin hepimizi
|
|
|
|
|
|
|
hasandursun
|
 |
« Yanıtla #4 : 10 Ekim 2007 - 15:46 » |
|
bence de kıyamet alametlerinin çoğunu yaşıyoruz rabbim amel defterini sağ elinden alan salih ve salihalar dan eylesin hepimizi amin...
|
|
|
|
Ozan Uğur IŞILAK
|
|
|
hasandursun
|
 |
« Yanıtla #5 : 15 Ekim 2007 - 13:57 » |
|
gündeme....
|
|
|
|
Ozan Uğur IŞILAK
|
|
|
Pessimist
|
 |
« Yanıtla #6 : 15 Ekim 2007 - 20:21 » |
|
Paylaşım İçin Saol Hasan Abi Gündeme gelsin...
|
|
|
|
Susuz çölde inci ßulsan damla arar gözlerin...
Ahvalim suskun , Dokunan ßana Mendil Tutsun...
|
|
|
hasandursun
|
 |
« Yanıtla #7 : 16 Ekim 2007 - 12:18 » |
|
gündeme...
|
|
|
|
Ozan Uğur IŞILAK
|
|
|
hasandursun
|
 |
« Yanıtla #8 : 16 Ekim 2007 - 18:20 » |
|
|
|
|
|
Ozan Uğur IŞILAK
|
|
|
ekrem07
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #9 : 16 Ekim 2007 - 20:09 » |
|
cenabı allah bizim yüzümüzü ne bu dünyada nede öbür dünyada kara çıkar masın.bizi mahşeri huzuruna iyiler safında kabül eder inşallah.amin
|
|
|
|
|
|
|
ekrem07
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #10 : 16 Ekim 2007 - 20:09 » |
|
cenabı allah bizim yüzümüzü ne bu dünyada nede öbür dünyada kara çıkar masın.bizi mahşeri huzuruna iyiler safında kabül eder inşallah.amin
|
|
|
|
|
|
|
menzilli
|
 |
« Yanıtla #11 : 16 Ekim 2007 - 21:43 » |
|
 ya kaç kez okudum yine okudum...yine okudum...
|
|
|
|
BİR SEVDAM VAR..ONUN İÇİN BURDAYIM...
|
|
|
efza
Yeni Başlayan
|
 |
« Yanıtla #12 : 16 Ekim 2007 - 21:45 » |
|
cenabı allah bizim yüzümüzü ne bu dünyada nede öbür dünyada kara çıkar masın.bizi mahşeri huzuruna iyiler safında kabül eder inşallah.amin AMİN.
|
|
|
|
|
|
|
hasandursun
|
 |
« Yanıtla #13 : 17 Ekim 2007 - 12:21 » |
|
cenabı allah bizim yüzümüzü ne bu dünyada nede öbür dünyada kara çıkar masın.bizi mahşeri huzuruna iyiler safında kabül eder inşallah.amin AMİN.
|
|
|
|
Ozan Uğur IŞILAK
|
|
|
hasandursun
|
 |
« Yanıtla #14 : 18 Ekim 2007 - 07:32 » |
|
gündemden hiç düşmemeli...
|
|
|
|
Ozan Uğur IŞILAK
|
|
|
|