bozkir.net Bozkir Forum Arsivi 28 Nisan 2025 - 17:30 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:
Mesaj yazmaya başlamadan önce Forum Kurallarını Okuyunuz.

Sayfa: 1 2 [3]   Aşağı git
Gönderen Konu: 1000.mesajım...  (Okunma Sayısı 19868 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kara_budunlu
Ziyaretçi
« Yanıtla #30 : 21 Kasım 2007 - 00:14 »

Alıntı sahibi: "dogukan42"
ne alaka şimdi kutlama yapılıyo beğenmezsen yumarsın gözünü kaparsın açmazsın sayfayı

kıskananlar çatlsın

nicee 1000 lere..

Sana ne oluyor anlamadım? Madem yorumumu beğenmedin yumarsın gözünü . Ya da yummazsın.
menzilli
Süper Aktif Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #31 : 21 Kasım 2007 - 00:21 »

Alıntı sahibi: "kara_budunlu"
İyi de burayı derğaha çevirdiniz o ne olacak?

karabudunlu kardeşim..hayatta sadce dergahta  hayır olmaz ..hayır her yerde olur..sitemizde hayırlara vesile olsun istiyorsak tabili hayır için yarışıcaz..hangi mesajımdan yada bu laf banaysa hangi açtıgım konudan rahatsız olduysan sölede sileyim..kimseyi incitmek gibi bi niyetim yok..ben dini konular açıyorsam buyur sende ne seviyorsan o konuyu aç..burda her şeyi paylaşabiliriz.. yanlışmı düşünüyorum..

BİR SEVDAM VAR..ONUN İÇİN BURDAYIM...
dogukan42
Aktif Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #32 : 21 Kasım 2007 - 00:25 »

Alıntı sahibi: "dogukan42"
ne alaka şimdi kutlama yapılıyo beğenmezsen yumarsın gözünü kaparsın açmazsın sayfayı

kıskananlar çatlsın

nicee 1000 lere..

Sana ne oluyor anlamadım? Madem yorumumu beğenmedin yumarsın gözünü . Ya da yummazsın.

bana olan bişey yok olan belli neyse ben kimseyi kırmak istemem

sonuçta burası bizim site küçük çapta kırgınlıklar olabilir ama asla ve asla herkes haddini bilmeli

çünkü biz bozkırlıyız
havası suyu sert
İNSANI MERT
dogukan42
Aktif Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #33 : 21 Kasım 2007 - 00:28 »

Alıntı sahibi: "menzilli"

karabudunlu kardeşim..hayatta sadce dergahta  hayır olmaz ..hayır her yerde olur..sitemizde hayırlara vesile olsun istiyorsak tabili hayır için yarışıcaz..hangi mesajımdan yada bu laf banaysa hangi açtıgım konudan rahatsız olduysan sölede sileyim..kimseyi incitmek gibi bi niyetim yok..ben dini konular açıyorsam buyur sende ne seviyorsan o konuyu aç..burda her şeyi paylaşabiliriz.. yanlışmı düşünüyorum..

ELİNE yüreğine sağlık sen yüreğini ferah tut  için de rahat olsun
keşke senin gibi olsun herkes  

söz konusu güzel ve faydalı şeyleri paylaşmaksa gerisi  teferruaattan ibarettir
...

daha niice binlere deil milyonlara

inat için değil vatan için

islam için  hak için
kısacası insan için
 yani yola devam durmak yok

gönül yüreğin  her daim açık olsun
kara_budunlu
Ziyaretçi
« Yanıtla #34 : 21 Kasım 2007 - 00:36 »

Alıntı sahibi: "menzilli"

Bir kere biz kardeş değiliz. İkincisi hayır sadece dergahta olur demedim. Bunu siz yazmışsınız. Evet hayır her yerde olur. Nereden alıntı olduğunu bile yazmadığınız ve burada paylaşıma gönderdiğiniz yazılarla hayır yarışı olur mu bilmem. Olursa da ben öyle yarışta hayır görmem. Sizin gönderdiğiniz mesajlardan rahatsız olursam görmezden gelirim. Gelmişliğim de vardır. Rahatsızlığım doğukan42 nin de dediği gibi adı üstünde bozkırlıların sitesinde sizin arkadaşlarınızın da paylaşım yapmaya başlamasında. Degaha çevirdiniz derken onu söylüyordum.
Sayfa: 1 2 [3]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer: