dogukan42
Aktif Üye

|
 |
« Yanıtla #1 : 05 Kasım 2007 - 16:45 » |
|
Kuduz Köpek Dalıyor
Hele dinleyin canlar Herşey bir yanda kala Yiğit düşman iyi olur Namert dost başa bela Ya kuzgunlar leş yesin Ya devletim baş ola Ermeniler, ermeniler gücünü Moskoflardan alıyor Türk milleti, Türk milleti sustukça Kuduz köpek, kuduz köpek dalıyor
Çağdaşlaşan Avrupa, çağdaşlaşan Avrupa Hergün ölüm saçarken İyi seyret etrafını Bu köprüden geçerken Seyret uygar Dünya’yı İnsan kanı içerken Senelerdir, senelerdir bağırdık Bu millete, bu millete noluyor Türk milleti, Türk milleti sustukça Kuduz köpek dalıyor
Ne oldu, ne oldu Türk soyuna Niye gaflete daldı Laçin, Kelbecer gitti De geriye ne kaldı Civanların, civanların kanıyla Azer azatlık aldı Susuz kaldı, susuz kaldı Karabağ Karanfiller soluyor, Karanfiller soluyor. Türk milleti, Türk milleti sustukça Kuduz köpek dalıyor
Közünü, közünü saklamalı Yanan ocağın külü Özüne su vermiyorsa Kurusun Hazer gölü Batı beni severmiş, Batı beni severmiş, Sevmesin, sevmesin moskof dölü Müslümanlar, müslümanlar kırılsa Haç’ın, haç’ın yüzü gülüyor Türk milleti, Türk milleti sustukça Kuduz köpek, kuduz köpek dalıyor
İnsan, insan hakları öldü, Haçlı ruhu dirildi Müslüman milletlerin Hakkına son verildi Bosna, Bosna-Hersek kırıldı Bosna-Hersek kırıldı Minareler, minareler devrildi Müslüman Türk, müslüman Türk namazı Boynu bükük kılıyor Türk milleti, sustukça Kuduz köpek, kuduz köpek dalıyor
Bacı, bacı-kardaş bizimdi Bir kenara attınız Töreleri bozdunuz, tarihi ağlattınız Deli Halit Paşa’nın Ruhunu sızlattınız Anlaşıldı, anlaşıldı gardaşım Türk tarihi, Türk tarihi ölüyor Türk milleti sustukça, Türk milleti sustukça Kuduz köpek, kuduz köpek dalıyor
Töresiz, töresiz yaşamak mı Çıksın bedenden canım Ruhsuz beden nicedir Nicedir asil kanım Dün, dün akcay aşiretim Bugün, bugün Azerbaycan’ım. Eğer yapılacaksa, eğer yapılacaksa yardımlar Yardımlar geç kalıyor Türk milleti, Türk milleti sustukça Kuduz köpek dalıyor
Birleşmiş Milletler’miş Daha çok beklersin çok Yay ortadan kırılmış Hedefe varmıyor ok Ermeni köpekleşti Sırplara, sırplara dur diyen yok Haçlı, haçlı kudurdu beyler Salyasını salıyor Türk milleti, sustukça Kuduz köpek dalıyor
Bu zulmün, bu katliamın Gayrı silinmez izi Sefai’yem, ömür biter Tarih affetmez sizi Karabekir Paşa’ya, Karabekir Paşa’ya Hasret koydunuz bizi Deli etmeyin, deli etmeyin deli Olan bize, olan bize oluyor Türk milleti sustukça Kuduz köpek, kuduz köpek dalıyor
AŞIK SEFAİ
|