bozkir.net Bozkir Forum Arsivi 26 Nisan 2025 - 17:26 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:
Mesaj yazmaya başlamadan önce Forum Kurallarını Okuyunuz.

Sayfa: [1]   Aşağı git
Gönderen Konu: 1999 Gölcük Depremi'nde Ürpertici 5 Olay (bunlar gerçektir!)  (Okunma Sayısı 6554 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
dogukan42
Aktif Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

« : 19 Kasım 2007 - 01:10 »

1999 Gölcük Depremi'nde Ürpertici 5 Olay (bunlar gerçektir!)

1999 Gölcük depreminden sonra ortalıkta bir sürü esrarengiz olaylar anlatılmakta. Ne kadar doğru bu söylenenler bilinmez ama hayret edilmeyecek türden de değil bu anlatılanlar...(Buradan 1999 Gölcük depreminde hayatını kaybeden insanlarımıza YÜCE MEVLAMDAN rahmet diliyorum.)

OLAY-1=> O gece bayanın birisi doğum için eşiyle beraber bir taksiyle hastahaneye gidiyorlarmış.Taksi tam Eyüp şehitliğinden geçerken doğum sancıları tutan bayan kafasını sağa sola çevirmeye başlamış.İşte tam bu sırada bayanın gözü şehitliğe ilişmiş.Bayan gördüğü manzara karşısında dona kalmış.Bütün şehitler kabirlerinden kalkmış elleri semada dua ediyorlarmış.

OLAY-2=> Aynı saatlerde Eyüp Sultan Camisinin önünde taksicilik yapan bazı kişilerin anlattıklarıda insanı hayretler içerisinde bırakıyor.
-Taksinin içerisinde oturmuş müşteri bekliyordum.Gözüm birden Cami'nin duvarına ilişti.Duvarları nurdan varlıklar kaplamış tutuyorlardı.Mezarlıklarda yatanlar kalkmış hep beraber dua ediyorlardı.

OLAY-3=> Enkazdan 4 gün sonra çıkan bir çocuğa su ikram etmişler.Çocuk;
-Su ve yemek ihtiyacım yok.Yaşlı bir amca bana suda yemekte verdi.

OLAY-4=> Denizden çok büyük bir ateş topu yükselmiş.

OLAY-5=> O gece yıldızlar bir başkaymış.Çoğu insanın anlattığı - sanki elimi uzatsam yıldızları tutacak gibiydim
musty307
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #1 : 20 Kasım 2007 - 18:58 »

GERCEKTEN TÜYLER ÜRPERTİCİ klavyene sağlık doğukan:D
dogukan42
Aktif Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #2 : 21 Kasım 2007 - 00:13 »

rica ederim aslında ismim fatih arkadaşım
menzilli
Süper Aktif Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #3 : 21 Kasım 2007 - 00:41 »

kim bilir o gün daha bizlerin bilmedigi neler yaşandı..sitemize yeni üye olan menzilli2 kardeşimiz izmit depremzedesi..ailesini..eşini kucagında kaybetmiş..o günlerden anlatır bazen.. Rabbim kaldıramıyacagımız imtihan vermesin..ülkemizi afetlerden korusun..gerçekten çok düşünüyor çok dua ediyorum..Rabbim  öle bir gece daha yaşatmasın bizlere..

BİR SEVDAM VAR..ONUN İÇİN BURDAYIM...
EFECE
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #4 : 21 Kasım 2007 - 00:42 »

allahım tüylerim diken diken oldu sen nelere kadirsin bizim konyada deprem oldugunda da  mevlanan bekçisi felç oldu depremde mevlana hazretleri ve bütün yatırlar sallada yıkma  diye dua etmeye başlamışlar  bunu gören bekçi tabi şoka girmiş
dogukan42
Aktif Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #5 : 21 Kasım 2007 - 00:53 »

Alıntı sahibi: "menzilli"
kim bilir o gün daha bizlerin bilmedigi neler yaşandı..sitemize yeni üye olan menzilli2 kardeşimiz izmit depremzedesi..ailesini..eşini kucagında kaybetmiş..o günlerden anlatır bazen.. Rabbim kaldıramıyacagımız imtihan vermesin..ülkemizi afetlerden korusun..gerçekten çok düşünüyor çok dua ediyorum..Rabbim  öle bir gece daha yaşatmasın bizlere..

amin
 allah bidaha o günleri göstermesin ayrıca menzilli2 arkadaşıma  allahtan sabır   kaybettiği yakınlarına da allahtan rahmet yattıkları yer cennet mekan olsun  ateş düştüğü yeri yakar..

Alıntı sahibi: "EFECE"
allahım tüylerim diken diken oldu sen nelere kadirsin bizim konyada deprem oldugunda da  mevlanan bekçisi felç oldu depremde mevlana hazretleri ve bütün yatırlar sallada yıkma  diye dua etmeye başlamışlar  bunu gören bekçi tabi şoka girmiş

evet gerçekten çok zor bi olay
dogukan42
Aktif Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #6 : 21 Kasım 2007 - 01:48 »

Ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemiycem ama yorum sizin buyrun

Saat 02.45 olmuştu.O akşam şimdiye kadar görmediğim derecede gökyüzü berrak ve yıldızlar çok yakındı.Tam Gölcük de donanmanın biraz açığında ağlarımız denizdeydi.Küpeşte altında 3 kişi yatıyordu,birazdan ağları toplar tekrar atarız sabahda limana gireriz diye düşünüyordum.Ağlara doğru baktım.şamandıralar yerlerinde yoktu.Çok şaşırdım ilk defa böyle oluyordu,çok balık olmalıydı,ağları çekmeye başladık.İnanılmaz derecede balık vardı,çok büyük boyda istavritler,mezgit ağlarımızı doldurmuştu.Bazıları ise sanki cansız gibiydiler.Bu sırada teknenin bütün tahtalarının büyük bir titreşimle sallandığını hissettim.Ne kadar sürdüğünü tam olarak hatırlamıyorum.Diğerlerine bağırmak istedim ama dilim tutuldu.O sırada gökyüzü ve deniz birden bire tarif edemiyeceğim dercede değişik bir kırmızı renk aldı.Tam karşımızda deniz adeta ikiye yarılmış bize doğru geliyordu ki sol tarafımıza donanmaya doğru döndü ,bütün gemiler hallaç pamuğu gibi atıldı ve bir patlama oldu toz bulutu yükseldi.Sonra bize doğru döndü,üzerimize geliyordu Bu sırada tüpraş da bir patlama oldu.Alevler bütün etrafı yaladı adeta,korkunç bir şeyler oluyordu.Açılarak gelen deniz bizi tam ortasına aldı,teknemin(1oMt.)yükseldiğini gördük,denizin dibindeki kumlar göründü ve hızla yere çarptık.ne olduğunu tam olarak anlıyamamıştık ki,teknenin içinde yüzlerce fare oluştu,hepsi büyüktü ve yavaş çekimdeki hareketleri yapıyorlardı.Fareler adeta etrafımızda uçuşuyorlardı,ben şimdiye kadar bukadar büyük ve fazla fare görmedim.Tam o sırada yukarı çekin gibi seler duyuldu,bir taneside dikkat edin fareler var diye bağırıyordu,gerisini hatırlamıyorum.

Bu olayı balıkçı Yaşar beyin ağzından dinledikden sonra teknesine gittik.teknenin omurgası gerçektende kırılmıştı.Aradan 10 gün geçmesine rağmen ağlardaki balıklar kurtlanmış olarak duruyordu,gerçektende çok büyüktüler,ama hiç fare ölüsüne raslamadık.Kendisi teknesinin yeni olduğunu ve evi gibi olduğunu bu sebeple içinde fare olmasının mümkün olmadığını söyledi.Tatanoz ve kuduz aşısı yapılmış.Bir daha denize çıkmayacağını söyledi.
balıkçının anlattıklarını buraya aktarırken bir miktar düzenledim ama özüne sağdık kalarak.Ben burada farelerin slow-motion hareketlerini ve ortaya çıkmalarını paranormal bulduk.Neden böyle hareket ediyorlardı acaba bir zaman karmaşası olabilirmiydi.Tabiki bilmiyoruz ama fareleri bir çok tanık doğruladı,kıyı araştırmalarında ise bir tek fare ölüsüne bile raslanmadı.Denizin ortasında yarılan yarığa çarpan tekneye fareler nereden dolmuştu.?

Forum
EFECE
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #7 : 21 Kasım 2007 - 10:48 »

allah allah ilginç teşekkürler
Pessimist
Süper Aktif Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

Pessimist Sytle

Site
« Yanıtla #8 : 21 Kasım 2007 - 12:14 »

Deprem Sonrası ßu haberler Gündemdeydi Gerçekten Düşündürücü Allahım Sen ßizleri Koru...

Susuz çölde inci ßulsan damla arar gözlerin...

Ahvalim suskun , Dokunan ßana Mendil Tutsun...
Sayfa: [1]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer: