bozkir.net Bozkir Forum Arsivi 23 Nisan 2025 - 06:58 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:
Mesaj yazmaya başlamadan önce Forum Kurallarını Okuyunuz.

Sayfa: [1]   Aşağı git
Gönderen Konu: İlginç Haberler  (Okunma Sayısı 8833 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
mehmetsayin
Süper Aktif Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

« : 24 Kasım 2007 - 15:29 »

Gökten dışkı yağdı

Bir anda gökyüzünden dışkı yağmaya başladı. Nasıl mı oldu bu?
3 bin metrede seyreden bir uçak, tuvalet kapaklarını yanlışlıkla Dortmund üzerinde açınca, kente ‘pislik’ yağdı.

Bir anda gökyüzünden dökülen ve buz haline gelmiş dışkı ve ürünlerin yağdığını gören insanlar hayrete düştü. Kartopu büyüklüğündeki dışkılar otomobillerin üzerine düştü ve ciddi hasara yol açtı. Uçakta bulunan dışkıların açık deniz üzerinde bırakılması gerekiyor.

Dostlukların kurulması zor Kalplerin kırılması kolay
M. Sayın

Toplumsal hayatta en yararlı erdem hoşgörüdür. Dale Carnegie

İnsanların renkleri ayrı olsada göz yaşları aynıdır
mehmetsayin
Süper Aktif Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #1 : 24 Kasım 2007 - 15:34 »

Midesinden neler çıktı neler
Karın ağrısıyla hastaneye götürülen mahkumun midesinden çıkanlar şok etti.
Diyarbakır'da, şiddetli karın ağırısı üzerine götürüldüğü Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde ameliyata alınan mahkum Mehmet Hadi Işık'ın bağırsağından tırnak makası, pil, mandal gibi yabancı cisimler çıkarıldı.

Askerlik yaparken firar ettiği için tutuklanan Mehmet Hadi Işık, karın ağrısı şikayeti üzerine Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürüldü. Işık'a yapılan tetkiklerde bağırsağında yabancı sicimler olduğu belirlendi.

Genel Cerrahi Servisi'nde ameliyat edilen Hadi Işık'ın bağırsağından beton çivisi, mandal, tırnak makası, kurşun kalem, pil gibi cisimler çıkarıldı.

Genel Cerrahi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yusuf Yağmur, "Bu tür vakalar genelde pskikolojik sorunları olan kişilerde görülüyor. Bu tür hastalar zaman zaman taş ve toprak yutabiliyor, ancak ilk kez bu kadar çok fazla materyali yutan bir vakayla karşılaştık. Bağırsağın son kısmında cisimlerin yer edinip bağırsağı delmemesi de sık görünen bir bulgu değildir" dedi.

M. Sayın

Pessimist
Süper Aktif Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

Pessimist Sytle

Site
« Yanıtla #2 : 24 Kasım 2007 - 15:41 »

ßirinci haber komik baya Smiley allahtan insanların kafasına düşmesimiş.

İkinci Haberde mahkum inşallah iyileşmez askerden kaçmıs serefsiz...  :evil:

Susuz çölde inci ßulsan damla arar gözlerin...

Ahvalim suskun , Dokunan ßana Mendil Tutsun...
semra
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #3 : 24 Kasım 2007 - 15:43 »

Birinci habere yakın bir olayda Van'da yaşanmıştı, gerçekden komik..Smiley
mehmetsayin
Süper Aktif Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #4 : 24 Kasım 2007 - 15:56 »

Şişmandan iki kişilik ücret

Yolcu 160 kilo olunca, fiyat da iki kişilik alındı. Ama sonucunda;
Fransız havayolları şirketi "Air-France", iki kişilik ücret aldığı şişman yolcuya tazminat ödemeye mahkum oldu.

Yeni Delhi-Paris seferi için 2005 ağustosunda çifte ücret ödemek zorunda bırakılan 43 yaşındaki 160 kiloluk erkek yolcu, Paris'te açtığı davayı kazandı. Mahkeme, şirket ve seyahat acentesini Jauffret soyadlı yolcuya 8 bin avro tazminat ödemeye mahkum etti.

Kararın sevindirici olduğunu belirten davacı, "Air France ticaret anlayışını bundan böyle açıkça ilan etmeli; insan mı taşıyor kilo mu, belli olmalı..." dedi.

Senarist-yönetmen Jauffret, ikinci bilet almaya zorlandığını belirterek, şirketi böylece "sözleşmeye aykırı davranmak" ve kendisini diğer yolcuların önünde küçük düşürmekle suçlamıştı.

M. Sayın

arzuuuuum
Aktif Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #5 : 24 Kasım 2007 - 17:37 »

1.cisi çok iğrenç ya ööö miydem bulandı.2. olay ise gerçekten ilginç tırnak makasını nasıl yuttu adam acaba.ben bi hapı yutamıyorum çiynemeden boğazımdan geçmiyo ona hayret ettim.bide çivi yutmuş.yutarken nasıl olmuşta boğazını yırtıp geçmemiş :? .
Pessimist
Süper Aktif Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

Pessimist Sytle

Site
« Yanıtla #6 : 24 Kasım 2007 - 17:54 »

Alıntı sahibi: "arzuuuuum"
ben bi hapı yutamıyorum çiynemeden boğazımdan geçmiyo ona hayret ettim. .

ßazı haplar çok teşirli aman dikkat et arzu. çigneyerek toz haline getirdigin hap dişindeki bir çürükden beyine ulaşır.  allah korusun bu durumdada direk beyin kanamasa sakın ama sakın hapları çigneyerek kullanmayın.

arzuuuuum
Aktif Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #7 : 24 Kasım 2007 - 18:12 »

Alıntı sahibi: "Pessimist"
Alıntı sahibi: "arzuuuuum"
ben bi hapı yutamıyorum çiynemeden boğazımdan geçmiyo ona hayret ettim. .

ßazı haplar çok teşirli aman dikkat et arzu. çigneyerek toz haline getirdigin hap dişindeki bir çürükden beyine ulaşır.  allah korusun bu durumdada direk beyin kanamasa sakın ama sakın hapları çigneyerek kullanmayın.

sağol ahmet.ben hep çiğneyerek yutardım.allaha şükür şimdiye kadar bişey olmadı artık biliyorumya çiğnemem tabi bilmiş adamın hali başka eczacı adam nede olsa. zaten bendede  bayağı bi çürük var korkumdan bi gidipte dolgu yaptıramıyorum.halbuki gece gündüz dişlerimide fırçalarım :?  :?
Pessimist
Süper Aktif Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

Pessimist Sytle

Site
« Yanıtla #8 : 24 Kasım 2007 - 18:57 »

:d

oktaydemirtas
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #9 : 24 Kasım 2007 - 20:13 »

Kopya koyundan kurbanlık olur mu?

İlk Türk kopya koyunu Oyalı'yı klonladığımız şu günlerde, kopya koyundan kurbanlık koyun olur mu sorusu gündeme geldi. Zekariya Beyaz bu konuda ne diyor?Türkiye'nin en ilginç fetvalarını veren Prof. Dr. Zekeriya Beyaz'a göre olur.
Beyaz "Bu yapılan yaratıcılık değildir. Bu nedenle dinen bir sakıncası yoktur. Kopya koyun kurbanlık olur. Bakarız, tipine şekline, görünümünde bir çirkinlik var mı? Yoksa kopya koyunu kesebiliriz de yiyebiliriz de." dedi.

haber7.com

Ağladım her yerde hep ah eyledim,Gördüğüm her kul için dostum dedim.Herkesin zannında dost oldum ama,Kimse talip olmadı esrarıma.
arzuuuuum
Aktif Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #10 : 24 Kasım 2007 - 21:44 »

buda hocaysa bende ne olayım.lafa bak bu yapılan yaratıcılık değildir.dinen sakıncası yokmuş.buna inanan varmı acaba adam kendini kamera önünde görünce galiba herkesin ona inandığını sanıyo.
EFECE
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #11 : 24 Kasım 2007 - 22:27 »

hehe zekeriya hocama söz yok bilmiyormusunuz doktorlar ne diyor üç beyazdan kaçacaksın
şeker
tuz  
zekeriya beyaz
mehmetsayin
Süper Aktif Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #12 : 25 Kasım 2007 - 02:16 »

Mutluluğun yaşı olur mu

Fransa'da, 96 yaşındaki bir adam, 88 yaşındaki bir kadınla evlendi.
Fransa'nın Clermont-Ferrand kentindeki düğünde evlenen eski aşçı Maurice Lecoq (96) ile eski pastacı Louise Marguerite Emilie Janin'in (88), 30 yıldır bu bölgede yaşadıkları bildirildi.

Lecoq'un bugüne dek bekar olduğu, ilk eşini yitiren Emilie Janin'in ise 64 yaşında bir çocuğu olduğu kaydedildi.

M. Sayın

oktaydemirtas
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #13 : 25 Kasım 2007 - 09:29 »

Alıntı sahibi: "EFECE"
hehe zekeriya hocama söz yok bilmiyormusunuz doktorlar ne diyor üç beyazdan kaçacaksın
şeker
tuz  
zekeriya beyaz

Cheesy  Cheesy  Cheesy

Ağladım her yerde hep ah eyledim,Gördüğüm her kul için dostum dedim.Herkesin zannında dost oldum ama,Kimse talip olmadı esrarıma.
Sayfa: [1]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer: