bozkir.net Bozkir Forum Arsivi 04 Ocak 2025 - 17:31 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:
Mesaj yazmaya başlamadan önce Forum Kurallarını Okuyunuz.

Sayfa: [1] 2   Aşağı git
Gönderen Konu: konyada silik bir bozkır gecesi ?  (Okunma Sayısı 15473 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
batikan
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« : 29 Kasım 2008 - 23:57 »

dün kon tv de baktım üzülerek yazıyorumki.
konyada bozkırlılar gecesi düzenlenmiş
kocaman belediye salonu bommboştu
düzenleyenden başkasının haberi olmamış
bu nasıl iletişim çağı yoksa bozkırlımmı geri kalmış yorum sizim.

bozkırın okadar köy ve kasabasının sitesi var adminlerine bir mail atılsaydı en az 500 kişiyi toplardı konyada.
AliRizaOzaslan
Aktif Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #1 : 30 Kasım 2008 - 09:18 »

dün kon tv de baktım üzülerek yazıyorumki.
konyada bozkırlılar gecesi düzenlenmiş
kocaman belediye salonu bommboştu
düzenleyenden başkasının haberi olmamış
bu nasıl iletişim çağı yoksa bozkırlımmı geri kalmış yorum sizim.

bozkırın okadar köy ve kasabasının sitesi var adminlerine bir mail atılsaydı en az 500 kişiyi toplardı konyada.

Bizim genel müdürümüzün bir sözü var:

"Reklamın kötüsü olmaz,reklam,reklamdır!.."

Tespitlerinize,üzüntünüze katılmamak elde değil.Lakin biz Bozgır'lılar,pek öne çıkmayı sevmeyiz,bilmem nedendir? Dernek,vakıf,inter net güzel şeyler,asrımızda hizmet almak,vermek adına...

bozkir.net sitemizin 2000'in üzerinde üyesi var,günlük onlain olan üye sayımız bir elin parmaklarını geçmez ,malesef üzülerek yazıyorum.

Şimdi gelelim konumuza,eğer ki bu 2000'in üyemiz rağbet edip sitemize girmiyorsa,yönetimi nasıl suçlayabiliriz?Dernek,Vakıf'da da aynı fikri söyleyebilirim.

Bu işlerin kenarında,kıyısında da olsa uzun yıllar ve hala bir şekilde; ilgi,alaka duyan birisi olarak üzülerek belirtmeliyim ki,öncülük eden yine bir elin parmaklarını geçmez...

Eğer ki, bir yerde "Bozkır" adı geçer,gündeme gelirse bir şekilde bütün Bozgır'lılar kendini "fahri görevli" kabul edip,üzerine düşeni yapmalıdır.
Ümitsiz olmayalım,güzel günlerin sancılarıdır bu tür organizasyonlar,mükemmelin habercisidir..

Sevgilerimle,Saygılarımla....

"Fahri hizmette "sınır" ve "sinir" yoktur!.."
« Son Düzenleme: 30 Kasım 2008 - 09:21 Gönderen: AliRizaOzaslan » Kayıtlı

Hamdım             Piştim            Yandım
kesirci
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #2 : 30 Kasım 2008 - 19:44 »

Kon tv de yayinlandi ama bozkirlilar adina uzuldum, bozkirlilar gecesine demekki istanbuldaki bozkirlilar daha duyarli, neden konyada basi bosluk var bozkirlilar bunun dikkate alinmasi lazim, ben sahsen cok uzuldum, bozkirli olarak istanbuldaki dernek ve vakif herhangi bir duyuru yapilinca hepimiz kosup gidiyoz, darisi konyadaki bozkirlilarin basina
saygilarimla bozkir sevdalilarina
Meyreli Muharrem
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #3 : 30 Kasım 2008 - 22:47 »

Kon tv de yayinlandi ama bozkirlilar adina uzuldum, bozkirlilar gecesine demekki istanbuldaki bozkirlilar daha duyarli, neden konyada basi bosluk var bozkirlilar bunun dikkate alinmasi lazim, ben sahsen cok uzuldum, bozkirli olarak istanbuldaki dernek ve vakif herhangi bir duyuru yapilinca hepimiz kosup gidiyoz, darisi konyadaki bozkirlilarin basina
saygilarimla bozkir sevdalilarina

Konyadaki hemşerilerimiz Bozkır'a yakın olduklarından, kendilerini Gurbette hissetmiyorlar..  İstanbuldakiler gerbeti içinde yaşıyorlar, Sılayı özlüyorlar. Sanırım İstanbuldakilerin  Konyadakilerden daha duyarlı olması bundan...
nevzat
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #4 : 01 Aralık 2008 - 15:50 »

hemşehriler gecesini düzenleyen selçuklu belediyesi, selçuklu ilçesinde de bozkırlı hemşehrilerimiz yok denecek kadar azdır. bu gece meram veya karatay tarafında düzenlenseydi o salon hınca hınç dolu olurdu. çünkü selçuklu tarafı karatay ve meram da ikamet eden hemşerilerimize çok uzak geliyor. sonuç budur. uzak yerede kimse gitmek istemez.
batikan
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #5 : 01 Aralık 2008 - 19:54 »

biraz katılıyorum konyalılar bayağı cimri çoğu yani. dolmuş parasını hesap ederler.
bense katılmadığım karatay meram meselesi yaw ne kadar uzakki bisiklettle bile 15 dakkada varılır.
konyada uzak diye bişey yok bir ucucundan bir ucuna gitmek sadece 15 dakka. birde şuvar reale  kipaya gezmeye gidiyorlar ama  orasıda selçuklu?
amma bi duyuruda olmadı,olduysada cılızdı belki
ben diyomki  belli kesime hitap ediliyor  herkes kucaklanmıyor herkesin bi adamı var galiba
mparlak
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #6 : 01 Aralık 2008 - 22:12 »

evet malesef bozkırlılar gecesi sönük geçti bozkırlılar olarak ne kadar vurdum duymaz olduğumuz ortada bizler değilmiyiz kasabalarımızı köye çevirten bizler değilmiyiz attan inipte eşeğe binen malesef bu vurdum duymazlık başımıza daha çok şeyler açacak

mavigul
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #7 : 02 Aralık 2008 - 16:16 »

bozkır gecesini bende kon tv de tesadüf eseri izledim.hergün internetteyim. ne bozkirpostasında ne de başka bir yerde reklamını izledim. demek ki yeteri kadar reklamı yapılmamış. üstelik webde yayınlarım diye videoya da almaya çalıştım ama nerdeyse program sonuna gelmiş.

ferhatkul
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #8 : 03 Aralık 2008 - 14:36 »

Hindistan'da çok ünlü bir ressam varmış. Herkes bu ressamın yapıtlarını kusursuz kabul edecek kadar beğenirmiş. Ve onu "Renklerin Ustası" olarak anarlarmış. Onun yetiştirdiği bir ressam artık eğitimini tamamlamış ve son resmini yaparak hocasına götürmüş ve ondan resmini değerlendirmesini istemiş.

Hoca ise; " Sen artık ressam sayılırsın. Artık senin resmini halk değerlendirecek." diyerek, resmi şehrin en kalabalık meydanına götürmesini ve en görünen yerine koymasını istemiş. Yanına da kırmızı bir kalem koyarak halktan beğenmedikleri yerlere çarpı koymalarını rica eden bir yazı bırakmasını istemiş.

Öğrenci denileni yapmış Ve birkaç gün sonra resme bakmaya gittiğinde görmüş ki, tüm resim çarpılar içinde ve neredeyse görünmüyor. Çok üzülmüş tabii. Emeğini ve yüreğini koyarak yaptığı tablo kırmızıdan bir duvar sanki. Alıp resmi götürmüş hocasına ve ne kadar üzgün olduğunu belirtmiş. Hocası ise; üzülmemesini ve yeniden resme devam etmesini önermiş.

Öğrenci yeniden yapmış resmi ve yine hocasına götürmüş. Tekrar şehrin en kalabalık meydanına bırakmasını istemiş hocası. Ama bu defa yanına bir palet dolusu çeşitli renklerde yağlı boya, birkaç fırça ile birlikte. Ve yanına insanlardan beğenmedikleri yerleri düzeltmesini rica eden bir yazı ile birlikte bırakmasını istemiş.

Öğrenci denileni yapmış. Birkaç gün sonra gittiği meydanda görmüş ki resmine hiç dokunulmamış, fırçalar da, boyalar da kullanılmamış. Çok sevinmiş ve koşarak hocasına gitmiş ve resme dokunulmadığını anlatmış.

Hocası ise; "Sevgili oğlum, sen birinci konumda insanlara fırsat verildiğinde ne kadar acımasız bir eleştiri sağanağı ile karşılaşılabileceğini gördün. Hayatında resim yapmamış insanlar dahi gelip senin resmini karaladı. Oysa ikinci durumda onlardan hatalarını düzeltmelerini istedin, yapıcı olmalarını istedin." demiş. Ve devam etmiş;"Yapıcı olmak eğitim gerektirir... Hiç kimse bilmediği bir konuyu düzeltmeye kalkmadı, cesaret edemedi. Sevgili oğlum, Mesleğinde usta olman yetmez, bilge de olmalısın. Emeğinizin karşılığını, ne yaptığından haberi olmayan insanlardan alamazsın."

Hocası son olarak,"Onlara göre senin emeğinin hiç bir değeri yoktur. Sakın emeğini bilmeyenlere sunma ve asla bilmeyenle tartışma." demiş. Yaptığımız en güzel şey acımasızca eleştirmek keşke 'bir şey değişir, dünya değişir' den yola çıkarak acaba ben ne yapabilirim diyebilsek, saygılarımla
AliRizaOzaslan
Aktif Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #9 : 03 Aralık 2008 - 17:00 »

Yaptığımız en güzel şey acımasızca eleştirmek keşke 'bir şey değişir, dünya değişir' den yola çıkarak acaba ben ne yapabilirim diyebilsek, saygılarımla

Keşke... Wink

Hamdım             Piştim            Yandım
batikan
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #10 : 05 Aralık 2008 - 18:56 »

şuda var .bir binayı yapamazsan yıkıp viran eyleme
MUAMMER
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #11 : 06 Aralık 2008 - 11:16 »

Vakıf ve dernekciler siyasilerin atlama tahtası olmaktan kurtulduğu zaman sizleri hatırlarlar

http://www.muammertunahan.com

eğitime dair her şey!..
kdrbjk
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #12 : 06 Aralık 2008 - 15:20 »

Konyada ikamet ediyorum geceden iki gün sonra siteden öğrendim gece düzenlendiğini  acaba düzenleyenlerin haberi varmıydı?
batikan
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #13 : 07 Aralık 2008 - 00:10 »

seneye inş iyi bir duyuru ile iyi bir katılım olur.herkes kucaklanır belli kesimlere hitap edilmez
maviay
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #14 : 27 Ocak 2009 - 15:40 »

kardeş biz kocas net olarak herzaman arkandayız.üzerimize dsüşeni yapmaya hazırız
Sayfa: [1] 2   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer: