bozkir.net Bozkir Forum Arsivi 14 Eylül 2024 - 17:09 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:
Mesaj yazmaya başlamadan önce Forum Kurallarını Okuyunuz.

Sayfa: [1]   Aşağı git
Gönderen Konu: Gazze S.O.S veriyor  (Okunma Sayısı 1770 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
AliRizaOzaslan
Aktif Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

« : 25 Ocak 2009 - 09:37 »

Gazze S.O.S veriyor

Temel ihtiyaçlarını karşılayamıyor Gazzeli... Su ve elektrik yok, kıtlık had safhada, sokaklar çöp dolu... Temel ihtiyaçlarını karşılayamıyor Gazzeli... Su ve elektrik yok, kıtlık had safhada, sokaklar çöp dolu....

Gazze yaralarını nasıl sarar ne zaman sarar bilinmez. Zaten ateş kesin her an ihlal edileceği, yeniden bombardıman başlayacağı yolunda derin endişede herkes. Sokaklar çöp, hafriyat dolu. Su elektrik yok. Telefon ve internet zOtellerde yer bulunmuyor. Benzin az ve pahalı. Okullar kapalı, iş yerleri kapasitenin çok altında çalışıyor. Hastaneler tamamen dolu. Doktor, ilaç, hijyenik gereksinimler tükendi. Gazze S.O.S veriyor.

Gazze S.O.S veriyor

Gazeteci ordusu kalacak yer bulamayınca fahiş fiyatlarla apartman daireleri kiralamak zorunda kalıyor.

Gazze yaralarını nasıl sarar ne zaman sarar bilinmez. Zaten ateş kesin her an ihlal edileceği, yeniden bombardıman başlayacağı yolunda derin endişede herkes. Sokaklar çöp, hafriyat dolu. Su elektrik yok. Telefon ve internet zaman zaman çalışıyor. Benzin az ve pahalı.

FAHİŞ FİYATLAR
Otellerde yer bulunmuyor. Gazeteci ordusu kalacak yer bulamayınca fahiş fiyatlarla apartman daireleri kiralamak zorunda kalıyor. Okulla kapalı, iş yerleri kapasitenin çok altında çalışıyor. Hastaneler tamamen dolu. Doktor, ilaç, hijyenik gereksinimler tükendi. Gazze S.O.S veriyor. Hayatın yaralı ve sakat akışı objektifime bakın nasıl yansıyor:

savaşaytakvimgazetesi/2009

Hamdım             Piştim            Yandım
batikan
Yeni Başlayan
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #1 : 25 Ocak 2009 - 22:20 »

allah yardımcaları olsun dua dua eller havaya
Sayfa: [1]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer: