Görüşlerinizi yazdığınız hepinize teşekkür ederim.
eski forum ile yeni forum aynı konular başlığı altında birleştirilebilir.
Bunu bende düşünmüştüm. Fakat mesajları biraz geç geçirmemiz sebebiyle birleştiği zaman sorun oluyor. eski mesajlar yeni mesajların üzerinde gözüküyor. Şimdilik böyle kalması daha iyi.
Benim en büyük tasam ve isteğim,üyelerimizin gerçek isimleriyle siteye girmeleri,bu konuda bir çalışma yapılabilir mi?
Meyre com sitemiz bu bakımdan takdire şayandır,herkes kendi adıyla giriş yapıyor.
Ali Rıza abi meyre.com'a bu konuda çok imreniyorum. Ama özelden genele doğru gidildikçe bu sorun teşkil ediliyor. Yani meyre.com'da çoğu kişi birbirini tanıdığı için fazla sorun olmuyor. Üyelerimiz zaten foruma fazla ilgi göstermiyor. Gerçek isimleri zorunlu yaparsak daha da azalacağını tahmin ediyorum.
İkinci bir nokta ise sitemiz örnek olarak alındığından artık sadece Bozkırlılar veya Konyalılar değil, Türkiye'nin dört bir yanından hatta yurtdışından bile ziyaretçileri oluyor.
Bu noktada bu meseleyi üyelerimize bırakıyoruz. İsteyenler üye ayarlarındaki gerçek isim bölümüne yazıyor zaten. Ama bu konuda bazı çalışmalar yapılabilir tabi ki.
forumlara yazılan cavapları eskiden olduğu gibi son 50 son 150 gibi seçenekler konursa çok güzel olacak konu takibi açısından
Bu konuyu dikkate alacağım.
Daha öncede belirtmiştim. Anasayfada BOZKIR ŞEHİTLERİ diye bir bölüm açılsın.
Hasan kardeşim o konuda cevap veremedim kusura bakma. Ayrı bir mesele olarak dikkate alacağız. Burada daha çok teknik konularda görüşlerinizi sormuştum.
Video yukleyebilelim...
Oğuzhan bey bu konu oldukça zor bir konu. Kolay olsaydı çoktan yapmıştık zaten.

Fakat bu konuda farklı bir çalışma projelerimiz altında gerçekleştirilmeyi bekliyor.